Ga naar inhoud

Bty

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bty

  1. Wat super lief dat je de tijd neemt te reageren. En bedankt voor je feedback! 

    De laatste dagen ben ik zo aan het twijfelen of ik dit allemaal nog wel wil. 

    Ik vind t zo eng en wil niet achteraf spijt krijgen. Kreeg vandaag de vragenlijst toegestuurd om in te vullen, moet je ook niet te lang overna denken.. 

     

    Ik had ook echt een goed gevoel bij Blooming. Kliniek Velsen is de nieuwe locatie van Blooming waar ze opereren toch? Volgens mij moet ik daar ook heen. Was mij niet helemaal duidelijk waarom dit een andere locatie is geworden

  2. Het klopt wel hoor wat je zegt, dat ruw minder kans op kapselvorming geeft. Echter zij mijn PC dat dat niet persé zo hoeft te zijn.. 
    Of het wel/niet waar is laat in even in het midden.. Het klinkt een beetje alsof je moet kiezen tussen kapselvorming of ALCL, ruw of glad.. 

    O echt! je bent pas 3 weken terug geopereerd?! 
    Vertel, hoe gaat het? hoe is jouw operatie verlopen? 
    Heb jij voor of achter de spier of dual? 

  3. Bedankt dat je de moeite neemt om te reageren! super fijn. 

     

    Over Nagor kan ik op het internet vrij weinig vinden, op zich positief want dat zijn dan in ieder geval geen slechte verhalen haha. Fijn om even ervaringen van mensen te horen die ook Nagor hebben. 
    Tegenwoordig hoor je veel mensen over Motiva. Dit had in eerste instantie ook mijn voorkeur maar de PC zei dat Nagor beter aansluit bij mijn borstkas en hij werkt liever met Nagor omdat deze al langer op de markt zijn. 
    Keuze ruw of glad: PC zei dat kapselvorming sowieso gaat gebeuren, de kans dat je meer kapselvorming krijgt is bij de gladde variant Nagor van tegenwoordig is niet bewezen, althans niet meer dan bij de ruwe. PC gaf aan dat de ALCL bacterie sneller blijft liggen op een ruwe prothese dan op een gladde, op een gladde kan de bacterie in feite niet blijven liggen vandaar dat glad adviseerde. Maar hij liet de keuze wel volledig bij mij. 

    Ik kijk graag even in je album, ik zal je even volgen :)

  4. Hi allemaal, 

    Onlangs lid geworden van deze pagina omdat mijn operatie in september gepland staat en ik dit super spannend vind! 
    Ik ben 28 jaar (geen kinderen) en kan soms nogal een control freak zijn. Over mijn operatie en het uiteindelijke resultaat heb ik geen controle wat ik dan ook enorm spannend vind. 
    Al jaren wil ik graag een borstvergroting, niet omdat ik onzeker ben over mijn borsten, maar simpelweg omdat ik er niet tevreden mee ben.  Ik heb een peervormig figuur, slanke taille, brede heupen. Mijn borsten zitten goed als ik ze in een super push-up BH stop. Wanneer ik een BH draag met weinig of geen push up, dan vind ik mijn bovenkant niet in verhouding met mijn onderkant. Na jaren twijfelen heb ik het afgelopen half jaar het besluit genomen me hier eens verder in te verdiepen. Want waar zou ik over na moeten en kunnen denken als ik nog nooit bij een PC geweest ben om te kijken wat de mogelijkheden voor mij zijn. Zo gezegd, zo gedaan. 
    Ik ben bij 2 klinieken geweest waarna ik een goed gevoel kreeg bij Blooming. 
    Een uitgebreide intake, waarin risico's en resultaten uitvoerig worden besproken gevolgd door een pas-sessie. 
    Inmiddels ben ik 2 keer op gesprek geweest en heb ik 2 keer kunnen passen. 
    3 september ga ik nogmaals passen (twijfel twijfel) ik zal dan ook verschillende shirtjes mee nemen om een beter beeld te krijgen. Ik heb tot nu toe alleen met strakke witte hempjes gepast waardoor het al snel groot (maar mooi) lijkt. 22 september volgt de operatie. 

    • Operatie door Dr. Staudt
    • Gekozen voor Nagor protheses 
    • Ronde protheses 
    • Gladde protheses 
    • plaatsing voor de spier
    • 390 of 420 cc

     

    Het verschil tussen 390 en 420 blijkt nihil, zo'n 3 dobbelsteentjes. 
    De kliniek raadde mij aan, bij twijfel te gaan voor 420. Toch neig ik meer naar 390, ondanks dat het verschil tussen 390 en 420 bij het passen eigenlijk niet zichtbaar was. Persoonlijk vind ik 420 gewoon klinken als "veel". Hoewel ik denk dat ik niet teveel naar het aantal CC's moet kijken, dit verschilt mogelijk ook per merk prothese. 
    Over de keuze rond ben ik meer dan tevreden, ik heb wel borsten, maar het volume daarvan hang nogal als een theezakje naar beneden. Ik denk dat rond hierin een goede keuze is. 
    Twijfels heb ik nog wel over glad of ruw, tijdens beide gesprekken was ik er over uit dat ik glad wil. Toch neig ik nu ( na een internet speurtocht) toch weer naar ruw. 

    Buiten dat  vind ik het allemaal enorm spannend! Het idee 'snijden in een gezond lichaam" blijft door mijn hoofd spoken. Je wilt natuurlijk niet dat je er achteraf spijt van krijgt als er achteraf complicaties ontstaan. 
    Maar ik denk ook aan het uiteindelijke resultaat waar ik (ga ik vanuit) enorm blij mee zal zijn! 
    Ik ben nog nooit onder narcose geweest, ik vind het echt heel spannend om de controle uit handen te geven. 
    Misselijk wordt ik bij de gedachte dat je naar de OK wordt gereden wetende dat ze zo in je gaan snijden.. 
    Maar ik heb de keuze gemaakt, ik ga het doen! 

    Ik ben eigenlijk op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen. Die de operatie net zo spannend vonden/vinden als ik! 
    Mensen die bekend zijn met Blooming en/of dr. Staudt
    Mensen die ook nagor protheses hebben
    En mensen die ook twijfelden tussen glad of ruw

     

    Het hele herstel vind ik allemaal nog niet zo spannend. Eerst de operatie maar.. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.