Ga naar inhoud

Kelly78

Leden
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kelly78

  1. @Lindan

    Zelf ben ik ook heel erg benieuwd. Juist een beetje bang om de verkeerde beslissing te nemen van volume. Maar als je zegt dat 50cc niet zoveel verschil is, moet ik er misschien niet zo bang voor hebben. Maar ik zodra de beslissing er is hou ik je op de hoogte en kan de datum voor de operatie worden vastgelegd. Maar er is niet zo een lange periode om te wachten tot de operatie. 

  2. Vandaag bij dr Depuydt geweest voor 2e opinie en heb te horen gekregen dat een borstlifting niet nodig is. Zeer tevreden. Er is ook een simulatie gemaakt via programma en nu is het eigenlijk nog de juiste hoeveelheid te kiezen. Ik twijfel tussen 515cc of 565cc. En dan kan ik beginnen uitkijken naar de volgende stap. Dr ging de simulatie nog doorsturen zodat ik het samen met mijn man thuis nog een kon bekijken om de beslissing te maken. Maar de uitvoerende dokter zal dr Depuydt worden.

  3. Ik ben tijdje geleden op consultatie geweest bij pc Dr. Depuydt toen was er enkel sprake van een borstvergroting. 1 september ben ik op consultatie geweest bij pc Dr. Verdonck maar daar kreeg ik te horen dat een borstvergroting niet mogelijk is maar dat er een borstlifting met implantaten dient te gebeuren. Ik heb enkele foto’s toegevoegd hoe mijn borsten er nu uitzien. Weet er iemand uit ervaring wat mogelijk is of gelijkaardige borsten voor de operatie en met welke operatie (borstvergroting of borstlifting met implantaten)? 

    8C4D0481-26C8-4927-AEAA-771BDEAD83E8.jpeg

    B24817FC-C737-4222-A3BF-AE4F90618039.jpeg

    48835266-C5E9-4E6D-B9C1-878DD9FDB941.jpeg

    2805A0E3-D34B-472B-BDE5-C84C910A80B9.jpeg

  4. Hallo iedereen, 

    Ik ben al een hele geruime tijd aan het overwegen voor een borstvergroting.

    Maar de schrik zit erin wat als het fout loopt. Als eens op google kijkt zie je toch wel veel borstvergrotingen die mislukt zijn. Vandaar dat ik op dit forum toch wel even enkele vragen wil stellen.

    Welke Plastische Chirurgen worden aangeraden?

    Zelf heb ik nu een kleine c en door mijn zwangerschap hangen ze heel erg.

    Graag zou ik gaan voor een DD cup en qua vorm zou ik bovenaan toch graag wat volume hebben. Maar welke protheses en cc moet ik kiezen. Graag zou ik ook eens voor en na foto’s zien van bepaalde protheses en van volumes in cc.

    Ik kijk uit naar de reacties. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.