Ga naar inhoud

Anns

Gold Member
  • Aantal items

    235
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Anns

  1. 1 uur terug, Anouk78 zei:

    Hoi Anns dat weet ik zeker nog, hoe is het nu met je? Nog steeds tevreden? 
    Gaat inderdaad nog steeds niet O lekker en tja alles komt goed 😘

    Hoi, nog tevreden. Alleen heb ik al vanaf het begin het gevoel en nu nog steeds dat mijn linker borst af en toe wat ‘borrelt’ . Die andere helemaal niet. Die voelt super. Weet nog steeds niet wat het is, een iets ruimere pocket bijv of iets heel anders, daar heb ik dus geen verstand van helaas. Vooral na veel bewegen of voorover hangen voel ik het beste.

     

  2. Op 24-4-2021 om 22:10, lisa1701 zei:

    Hai hai,

     

    Goed om te horen dat jouw borsten goed bij je lichaam passen! Goede keuze geweest dus :)

     

    Ik ben erachter gekomen dat mijn borstbreedte 13,5 cm is. Nou kom ik niet helemaal uit die tabellen. Ik heb ondertussen met de arts gebeld. Hij gaf aan dat de optie 300cc ook mogelijk was met een breedte van 13,5 cm.

     

    Ik gaf aan het benauwd te krijgen van de 350cc, omdat ik denk dat het te groot wordt. Hij zei dat het beide mooi gaat worden, maar dat het een kwestie van smaak is.

     

    Blij dat ik gebeld heb en het besproken heb met de arts!

     

    Groetjes,

    Lisa

    Goed om te lezen en fijn dat je weet wat je borstbreedte is !! Dat vond ik al weer een stap verder in mijn zoektocht naar de verhouding en het juiste aantal cc's. Veel succes met je keuze verder en spannend blijft het zelf weken na die tijd nog om te zien hoe ze veranderen ! 

  3. 12 uur geleden, lisa1701 zei:

    Hai hai,

     

    Bedankt voor je reactie! Mijn borstbreedte is volgens mij 12 of 12,5 cm. Waar kan ik die tabellen vinden? Heb je een sitenaam toevallig?

     

    Fijn dat je tevreden bent. Ik draag ook altijd push up of soms maximizers dus hopelijk ziet het er straks gewoon zonder die bh's er al zo mooi uit.

    Hoi, mijn borstbreedte was 14 cm en mijn implantaten zijn 12,5 cm. Dus dan hou je per borst 1,5 cm speling in totaal, dus 0,75 cm rondom zeg maar. Ik lees vaker dat artsen ongeveer 1 cm speling adviseren. Hoe minder speling, hoe 'nepper' ze eruit gaan zien dacht ik. Maar ik heb bijvoorbeeld motiva ergonomix demi. Die zijn wat breder en minder 'hoog' qua projectie. Je hebt ook  motiva round die zijn iets smaller, maar met meer projectie. En je hebt ook nog de full, die is nog weer anders qua model.

    Ik weet niet welk merk jij krijgt. Maar kijk je in de motiva matrix bij 12 of 12,5 cm en je zou daar bijvoorbeeld 1 cm afhalen dan kom je daar bij de ergonomix demi op 300 cc voor 11,5 cm en 355 cc voor de full voor 11,5 cm. Dus dezelfde borstbreedte maar een ander model prothese maar wel van hetzelfde merk en soort (de ergonomix die natuurlijk meebeweegt qua vulling).

    Snap je het nog ? Kijk maar eens in de tabellen. Er is een tabel/matrix voor de ergonomix en dan de 4 types qua hoogte die daarbij staan en er in een tabel voor de round en de 4 types die daarbij horen qua cm's. Het lijkt ingewikkeld, maar gewoon tabel aflezen in cm breedtes van de protheses. Dus niet je borstbreedte, maar de breedte van de prothese.

    http://motivaimplants.nl/products/#motiva-implant-matrix 

     

    Ik weet niet of andere merken ook dit soort tabellen hebben, maar ik heb het zelf ook o.a. hiermee gekozen.

  4. Hoi, vraag ook eens wat jouw borstbreedte is en wat de breedte van jouw prothese maten is, om te kijken hoeveel cm speling je hebt. En kijk eens op tabellen op internet hoeveel mm of cm dat scheelt. Meestal niet veel. Ik had zelf een lege b na 2 x borstvoeding en heb nu met 380 cc een 75E cup en vind dat prima. Als ik voor minder had gekozen, waren mijn borsten niet goed opgevuld geweest. Ze zijn helemaal niet te groot. En..... het went enorm snel. Je hoort vaker dat ze spijt krijgen van te klein ipv te groot kiezen. Bij mij zie je met kleding aan helemaal niet dat ze nep of veel groter zijn, omdat ik voor die tijd meestal voorgevormde push up bh's droeg. Succes met jouw keuze !

  5. Hoi, ik ga ook al even weer onder mijn zonnebank en ben nu 4 maand p.o.

    Ik deed eerst sokken op de littekens en half onder mijn borst en dat lukt prima, maar vervolgens las ik iemand die een inlegkruisje doormidden knipte in de lengte en die erop plakte aan beide kanten dus een halve plakken. Heb ik laatst geprobeerd en dat lukt prima ! Wat een idee he ! Succes.

  6. Hoi, het gaat ook om de breedte per borst. Stel je borst is 12 cm en je doet daar een prothese van 14 cm breed in, dan lijkt het al gauw onnatuurlijk en strak denk ik. Dus misschien kun je nog vragen wat je borstbreedte is, dat hebben ze als het goed is gemeten. Ik ben zelf 170 en weeg 59 kg en had een lege b cup.  Mijn borstbreedte was 14 cm en de prothese die erin zit, is dual plane geplaatst en is 12,5 cm breed en 380 cc. Dus in totaal 1,5 cm ruimte over (eigenlijk 0,75 cm rechts en dus ook links denk ik dan maar). Dus dat pastte er goed in volgens mijn pc. Was ik kleiner gegaan, dus minder cm en cc, dan was de vulling minder goed geweest en was ik groter gegaan, was het onnatuurlijker geworden. Misschien had ik nog wel iets groter kunnen gaan, maar nu ogen ze mooi vind ik zelf. Mijn foto's zijn openbaar, ja mag altijd even kijken. Ik ben nu bijna 4 maanden p.o.

    Succes met je keuze !!!

  7. 22 uur geleden, Noor45 zei:

    @Anns ik mag 28 april onder het mes. Lijkt ver weg, maar opeens gaat het toch wel snel. Heb lang getwijfeld tussen dual plane en voor de spier. Toch voor de spier gekozen, of eigenlijk voor de arts gekozen die voor de spier plaatst. De ander wilde weer dual plane. Was behoorlijk in de war van de verschillende adviezen. Had jij ook een keuze?

     

    Ik had keuze, mijn voorkeur was voor de spier. Dat vond de arts prima. Dat zou tot het laatste moment zo zijn. Er waren veel voordelen bij voor de spier, dacht ik en hij ook wel. Maar na de operatie vertelde hij toch voor dual plane te hebben gekozen ivm betere bedekking van de prothese aan de bovenkant. Dus toen had ik geen keuze meer omdat het al klaar was hahaha.

    Het herstel vond ik vrij zwaar, maar ik had geen vergelijk van een vorige keer ofzo. Maar nu is het weer bijna als vanouds.

    Dus zelfs tijdens de operatie kan schijnbaar de keus van de pc nog wijzigen.

    Het is inderdaad over 5 weken alweer 28 april ! Gaat snel hoor. Loop je nog tegen vragen of problemen op, dan is het forum hier ideaal voor !

  8. 13 uur geleden, Marietjuh zei:

    Hey Anns 🤗 net je update gelezen. Goed om te horen dat ze al helemaal eigen voelen. Bij mij voelen ze ook al behoorlijk eigen alleen de onderkant is nog helemaal gevoelloos en ben nu 10 weken po dus vraag me af hoe lang dat nog gaat duren. Heb jij dat ook gehad?

    Leuk he bh's shoppen 😊 ik heb inmiddels al een hele verzameling 🤣

    Net even je foto's bekeken.. ze zien er echt heel mooi uit!! 🤩

    Bedankt ! De onderkant is bij mij ook nog gedeeltelijk gevoelloos. Geen idee of dat nog ooit helemaal weer wordt zoals eerst. We wachten het af. Ik wil ook nog wel meer bh's erbij, dus shoppen gaan we binnenkort nog een keer doen, bij een andere winkel ofzo en misschien nog op internet, maar vind het zo lastig dat je niet kunt passen en ik vind niet alle merken en modellen precies dezelfde maat. Heb jij ook een balconette of een push up en zo ja, welke kun je aanraden ?

  9. 6 uur geleden, Noor45 zei:

    @Anns wat fijn om jouw topic te lezen en je verhaal. Ik pas een paar weekjes op dit forum. Ook 40+ (wat fijn dat er meer zijn 😄) en heb zelf ook lang getwijfeld voor of achter de spier. Het wordt toch voor de spier. Kan niet wachten!

    Leuk om te lezen dat je zo blij bent, ook na 3,5 maand, of misschien juist na 3,5 maand 😄

    Leuk dat jij er ook voor gaat. Ja 40+ is tijd om het te doen, anders doe je het niet meer. Dat dacht ik zelf tenminste😬. Wanneer mag jij ?

  10. Weer even een keer een korte update. De laatste keer is nu alweer 2 maanden geleden.

    Ik ben nu 3,5 maand geleden geopereerd en het voelt al een aantal weken helemaal goed en mijn borsten voelen heel ''eigen''.

    Mijn borsten zijn zacht geworden en ik heb geen lichamelijke mankementen meer. Ik ben vorige week eindelijk naar een lingeriewinkel geweest en heb verschillende maten en soorten gepast en eerst een 3 tal gekocht om mee te beginnen. Toch veel beter als dat internetshoppen zonder te kunnen passen. De maat is 75E of 70F geworden, alleen niet alle merken hebben alle maten. En daar kom je nu ineens achter haha. Ze zijn vooral van onderen mooi vol en door de demi hoogte zijn ze bovenin niet te vol maar gewoon mooi vol.  Ik heb 3 gewone bh's gekocht zonder vulling of push up effect. Dat kan later nog wel eens. Ik was verrast door de maat, omdat ik zelf volgens de tabellen op een D uitkwam, maar daar pastte de onderkant net niet mooi genoeg in.

    De hechtingen zijn keurig en bijna onzichtbaar. 's nachts draag ik nog wel een lipoelastic bh, vind het fijn met slapen om iets te dragen merk ik. Toch iets steviger. De beugels moest ik na 3 maanden wel enorm aan wennen, die druk op het bot weer. Maar alles went vanzelf weer. Ik doe alle werkzaamheden weer en ook zware dingen tillen of doen gaan vanzelf zonder klachten, gelukkig maar. Want aan het begin was er een tijd dat ik dacht dat het niet meer 'beter' zou gaan komen. Dus geduld is weer het sleutelwoord. En laat dat nou net lastig zijn bij een BV !!!!

  11. Hoi, volgens mij moet je ook naar je borstbreedte kijken. Dus hoe breed in cm zijn ze nu en hoeveel wil je ze naar elkaar toe met het oog op welke cc vulling je erin gaat doen. Ik heb motiva implantaten dual plane en op de website staat een matrix met diameter en cm en vulling enzo aangegeven. Kijk maar eens.  Ik denk zelf dat je dat aantal cc's prima kwijt kunt.

    Succes met je keuze.

  12. Hoi @Dana77 , ik had je ook al een bericht gestuurd vanwege mijn foto waarop je had gereageerd.

    Kijk maar eens bij mijn profiel en verhaal. Mijn borsten hoefden ook niet gelift te worden, maar zijn met 380 cc weer mooi vol en rond geworden. Groter als mijn eigen voorsituatie toen ik nog geen borstvoeding had gegeven, maar ben erg tevreden ! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht om zo snel te wennen aan de maat. Terwijl ik eerst dacht, mss zijn ze toch wel te vol, vind ik dat nu niet meer nadat alle zwelling weer weg is getrokken en mijn borsten inmiddels veel zachter aanvoelen.

  13. Hoi @Anne4, ik heb ook Motiva Ergonomix en ben met 380 cc van een lege B naar een volle D (denk ik) gegaan. Mijn operatie was begin december en ze voelen heel eigen en zacht aan inmiddels. Na ongeveer 6 weken was ik het vocht kwijt en ineens werden ze lekker soepel. Het is ook erg belangrijk om naar de borstbreedte te kijken heb ik gelezen en gevraagd bij mijn pc. Mijn foto's staan openbaar. Ik moet wel zeggen dat het erg snel went. Aan het begin vond ik ze groot, maar nu niet meer. Na een paar weken ben je helemaal gewend. 

    Als je borst bijvoorbeeld 14 cm breed is en je wilt dat het er natuurlijk uitziet, moet je ongeveer 1 cm speling overhouden voor de zijkanten en dan maximaal een prothese van 13 cm laten plaatsen. En bij motiva is er een matrix tabel op de website te vinden waarin dan de maten en de cc staan. Ik heb de demi laten plaatsen. Die is niet te hoog en niet te 'plat'.

    Dus als je pc of jijzelf je borstbreedte opmeet kun je kijken hoeveel cc hij 'kwijt' kan tijdens de operatie. Als je boven je eigen aantal cm uitkomt, worden ze veel breder en lijken ze sneller onnatuurlijk heb ik begrepen.

    Groetjes Anns.

     

  14. 3 uur geleden, D89 zei:

    @Anns ik ben net nieuw hier dus ik weet

    niet goed waar ik je foto’s kan terugvinden😅

    Hoi, als je op mijn naam klikt hierboven dan kom je op mijn pagina dacht ik en dan kun je albums aanklikken en zie je de foto’s die erin staan. Ik heb ze niet onlangs ge-update. In de eerste week stonden mijn borsten wat verder uit elkaar en nu lijkt het mooier en natuurlijker.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.