Daantje97

Silver Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Daantje97

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi meiden, zijn er vrouwen die 400-425-450 mentor protheses rond, dual plane hebben waarvan ik de foto’s mag zien? Wil je ook aangeven wat eerst je cupmaat was? Ik ben namelijk nog aan het twijfelen welke maat ik moet nemen! Ik heb nu 75b en ben 1.68 lang.
 2. Hoi hoi, Ik heb op 4 aug ook mijn operatie staan bij dr.Melenhorst. Ik heb nog weinig resultaat gezien van hem. Hij heeft mij meer aantal CC aangeraden dat ik in gedachten had. Ik ben nu heel erg aan het twijfelen. Ik zou daarom graag wat foto’s willen zien als iemand daar voor open staat.
 3. Hoi Meiden, Ik heb binnen kort ook mijn operatie bij dr.Melenhorst. Ik heb nog weinig resultaat van hem kunnen zien. Hij heeft mij namelijk meer CC aangeraden dan dat ik eerst in gedachten had. Ik twijfel nog heel erg, omdat ik niet van die porno borsten wil krijgen. Zou ik misschien van jullie de foto’s mogen zien?
 4. Hoi Dames, ik zie dat dit bericht van een tijd geleden is, maar ik heb binnen kort mijn operatie bij dr. Wynand. Mag ik misschien het resultaat zien van jullie borsten? Ik heb namelijk nog weinig van hem kunnen zien. Ik twijfel zelf nog over de maat. I.v.m dat de dokter mij meer CC’s in gedachten had dan ik zelf.
 5. Ik heb ze bekeken. Lief dat ik mocht kijken. Vind het mooi bij je lichaam passen en zeker niet te groot idd!
 6. Ik zou graag nog je foto’s in kleding willen zien. Hoe lang ben je en wat weeg je? Had je ronde protheses? En had je dual plane ? Dan kan ik het vergelijken met wat ik wil. De arts is van Bergman clinics in Velp.
 7. Hoi hoi, Ja ik heb laten zien wat ik vooral niet mooi vond en wat ik wel mooi vond. Ik ga zo even een kijkje bij jou nemen. Ga dat nog even proberen met wat je zei op achternaam. Ja dat hoor ik inderdaad vaker op dit platform. bedankt voor het delen van jouw mening!
 8. Hahaha ja ik had het later door. 😂 Ik heb jouw foto’s bekeken. Vind die van jou echt heel erg mooi geworden. Dat is een beetje wat ik voor mezelf voor ogen heb qua lichaamsbouw en borsten. Ik ben iets vorser dan jouw. Dus bij mij moet sowieso wel 400. Ik ga er nog even over na denken haha.
 9. Ik zou graag willen kijken! Ik ben 1.68 en weeg 66 kilo. 500 cc was voor mijn lichaam de Max. Ik ben zelf werkzaam in de sportwereld. Dus het moet ook nog praktisch blijven om mee te sporten. Vond je het trouwens met de pas bh hetzelfde uitzien qua grote als toen ze erin zaten?
 10. Haha en dan vind ik 450 al veel hahaha. Nou gelukkig ben je er blij mee! Ik wil zelf graag dat het nog natuurlijk oogt. Dat het zeg maar in verhouding bij mijn lichaam past. Ik ben 1.68 en weeg 66 kilo.
 11. Hoi Dames, Is er iemand die haar borsten bij dokter Wynand Melenhorst heeft gedaan? Ik heb 4 aug mijn operatie gepland staan bij hem. Ik heb nog wel enige twijfels hoeveel altijd CC ik moet nemen. Ik twijfel nog tussen 400-425-450. Ik heb nu een kleine b cup. Ik zou dan dual plane krijgen met ronde protheses. De dokter is er helemaal van overtuigd dat ik 450 CC moet nemen. Dat dit het beste past bij mijn lichaam. Zelf twijfel ik of dit niet net te groot word. Ik zou daarom graag wat foto’s willen zien van borsten die hij gedaan heeft. Zo dat ik een indruk heb van zijn visie.
 12. Hoi hoi, ja graag! Ik heb net gekeken. Ik kan nu nog niks zien. De foto’s staan dan gewoon bij de berichten toch? Of moet ik ergens anders op klikken? Ik ben nog vrij nieuw hier. Dus moet nog een aantal dingen ondervinden haha. groetjes!
 13. Elisabeth37, jij ook nog gefeliciteerd met je nieuwe borsten hihi! Fijn dat ik mocht kijken. Weet je toevallig van jezelf of je een smalle of brede borstkas hebt? groetjes, Daantje
 14. Hoi LD, ja heel graag. Weet je toevallig van jezelf of je een brede borstkas hebt of smal? Groetjes, Daantje
 15. Ja heel graag. ik krijg mentor protheses hoog profiel. Duel plane.