Ga naar inhoud

Loessss

Leden
  • Aantal items

    101
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Loessss

  1. Op 17-5-2021 om 14:37, Marietjuh zei:

    Heyyyyy Loessss! Hoe gaat het met je? Da´s alweer even geleden!

    Met mij gaat het heel goed. Borsten voelen al helemaal eigen alleen helemaal onderaan zijn ze nog gevoelloos maar het wordt wel heel langzaamaan steeds minder dus ga ervan uit dat dit nog terugkomt.. kon nog tot een jaar duren volgens de pc!

    Maarre hoe is alles bij jou?? Alles heeft natuurlijk even op een laag pitje gestaan 😘

    Ha Marie, 

    ja hier door wisseling baan nu nog geen afspraak gemaakt. En moet zeggen dat ik door het uitstel elke keer ook wel weer ben gaan twijfelen (behalve als ik dan jouw resultaat zie dan denk ik niet twijfelen maar doen) 

    Wat goed dat ze ook zo eigen voelen. Als je ze zo op de foto ziet, ziet het er ook echt super natuurlijk uit. 
    Ik blijf je wel volgen hoor! ook fijn dat je nu na zoveel maanden nog foto’s plaatst. 

  2. Ha Marie 

    ben elke keer weer onder de indruk van je resultaat. Hier zijn we inmiddels allemaal hersteld van Corona (uiteindelijk heeft iedereen gekregen behalve ik zelf) maar heeft bij de kinderen voor boel onrust gezorgd dus ik heb nog geen nieuwe afspraak gepland. Moet zeggen dat ik er afgelopen periode ook weinig aan gedacht heb door al het gedoe. 
    wat ik jou wilde vragen hoe voelen ze inmiddels? En voel je de prothese heel goed en duidelijk? Of juist niet? 
    nou ja ben even benieuwd en nogmaals complimenten over hoe ze eruit zien! Echt indrukwekkend

  3. Ha dames 

    Nou helaas we zitten in quarantaine met het hele gezin! Gelukkig heeft niemand verder klachten. Maar we zitten dus voorlopig de rit uit. We mogen als alles goed gaat en hij geen klachten meer heeft over vijf dagen testen of wij het ook hebben of niet. 
    Dus we gaan het zien, hopelijk is ie er snel over heen! Schijnt dat jonge kinderen minder makkelijk ouders en of andere kinderen besmetten. Dus we hebben nu mij aangewezen als diegene die meeste doet met ons “zieke” kind zodat mijn man wat meer afstand kan houden en de andere kinderen voor z’n rekening neemt. Scheelt wel dat alle buurt kinderen naar school zijn dus we hebben hem vanochtend maar even in z’n eentje mee genomen de sneeuw in, want hij voelt zich vandaag eigenlijk prima, behalve wat hoesten. En vanmiddag school opdrachten gedaan. Wel gek idee hoor dat ik normaal anders nu weer thuis zou zijn geweest maar dan geopereerd. 
    Morgenochtend ga ik Boerhaave bellen om te bespreken wat nu mogelijkheden zijn. 
     

  4. Ha Dames

    dank voor jullie lieve berichtjes. Had gisteren al gebeld of ze überhaupt door gingen dat was het geval. En ik werd vanochtend gebeld dat ik om 08.00 uur gelijk aan de beurt ben super fijn. 
    Maar toen werd ik door school van oudste gebeld dat hij opgehaald moest worden, want niet fit en verhoging. En idd bij thuis komst had hij koorts en moet dus volgens de nieuwe RIVM richtlijnen getest worden en dat betekend dat wij als gezin in quarantaine moeten! 
    Heb gelijk Boerhaave gebeld, ze reageerden gelukkig heel goed, want ik voel me super knullig! Nu is het even afwachten hoe eea verder gaat, hoop vooral dat het geen Corona is! 
    Het lijkt wel alsof het gewoon niet zo mag zijn. 

    wordt vervolgd...
     

  5. Op 4-2-2021 om 12:41, Amaryllis zei:

    Zink is goed voor wondherstel. Iets met de eiwitten. 

     

    Gewoon gezond eten was volgens mijn arts voldoende. Ik neem supplementen omdat ik immunosuppressiva neem en echt tekorten heb, maar anders is dat niet nodig. 

     

    Sorry dat ik het topic gekaapt heb 😁

    Hahah geen probleem hoor!! Heb het gelijk gehaald zit dus nu in het pakket

  6. 15 minuten geleden, Fiedewiet zei:

    Hi allemaal, bedankt voor jullie berichtjes - wat lief ☺️ 
     

    Ik ben net een uurtje thuis, was vanochtend om 10:00 uur aan de beurt. Ging allemaal ontzettend snel, heel fijn geholpen en echt allemaal hele aardige mensen! 
     

    Voel me tot nu toe wel goed, pijn valt nog mee maar wel enorme druk op m’n borst. Hopelijk is het ook te doen als de narcose/pijnstilling helemaal uit m’n lijf is, maar ben al netjes begonnen met paracetamol. 
     

    Nu op naar het herstel 😊💪🏽 Na de operatie al even snel kunnen spieken en so far heel blij met het resultaat!

    Goedzo, vooral rustig aan doen en kijken naar je nieuwe (ingepakte) maatjes

  7. Op 30-10-2020 om 15:54, lauralaura zei:

    @Boobcar dankjewel! 😊 ben er zeker blij mee! Vind ze alleen nog steeds groot 😅 haha! Zoals ik al eerder ergens zei had ik de kleinere maat ook prima gevonden alleen vraag ik me af of dit net zo mooi zou zijn wat betreft mijn maten zegmaar. Of had ik dan voor ronde moeten gaan bv. Maar beter te groot dan te klein hè!? 

    Qua tips,  neem echt goed je rust de 1e week. Zeker de 1e 2 a 3 dagen gewoon in bed blijven netflix kijken. Ook al voelt  het doelloos. 

     

    @petra84 het gaat heel goed met me. Doe alles weer dus hier ook iets minder aanwezig. Ben alleen nog op zoek naar een goede sportbh 😒

    En jij??

    Ha Laura, 

    goed om je verhaal te lezen, ga zelf over 1,5 week bij van der Weij onder het mes. Zou ik in je album mee mogen kijken? 

    Hb me inderdaad voorgenomen de eerste week zo min mogelijk te doen en veel te rusten, met her en der wat beweging tussendoor. Maar in ieder geval zo min mogelijk!!

     

     

     

  8. 20 uur geleden, SiBre zei:

    He loessss! 
     

    bedankt voor je reactie!

    het gaat heel goed, ik vond met name de 1e 1,5 week tegenvallen.. na 4,5 week merkte ik dat ik steeds meer op mijn zij sliep. Slaap nu nog wel met een voedingskussen maar meet om deze tussen mijn armen te hebben als ik op mijn zij lig omdat alles anders zo ‘geplet’ wordt.. 

    Ik vind ze echt super mooi geworden, had het niet anders gewild! Ik zeg vaak ‘ben zo blij als een aap met zeven lullen’ maar dan echt! Boel me zo anders, zoveel meer vrouw. Er staat voor nu niet een hele recente foto in maar je ziet goed hoe het is geworden. Ben sinds deze week ook weer gaan sporten maar dat vind ik nogal spannend, hoever ga je en wat kan wel en wat niet!

     

    wanneer is nu jouw datum? Wanneer zou je hem eerst hebben dan? 
     

    Oh ik vind ze inderdaad erg mooi geworden, ook niet mega groot maar mooi in balans. 
    Ja qua herstel lees je zo veel verschillende verhalen dat ik echt heel spannend vind allemaal. Heb zelf drie kleinere kinderen die ook wel knuffelig en fysiek zijn ingesteld dus dat wordt de grootste uitdaging denk ik. 

    Ik ga nu uiteindelijk 9februari onder het mes. 
    Ik zou eigenlijk 31-12 en toen 12-1 onder het mes gaan maar de implantaten waren niet leverbaar dus afgezegd. Tussentijds nog keer wezen passen voor andere modellen maar dat voelde toch beetje als tweede keus dus nu de 9e onder het mes.

  9. 1 minuut geleden, Fleur38 zei:

    Fijn dat het toch nog gelukt is om een datum te plannen voor je nieuwe baan 😃

    Ha Fleur, 

    ja klopt. Blij mee dat het zo kon en was gelukkig ook geen enkel probleem en heb er eigenlijk ook niets over hoeven zeggen, ze vroegen er ook niet naar. Dus wellicht kwam het hen ook goed uit! 
     

    Hoe is het met jou? Als ik me niet vergis is bij jou operatie ook uitgesteld toch omdat je voor andere reden onder het mes moest. Nou hopelijk gaat alles goed met je!

  10. 3 uur geleden, Marietjuh zei:

    Jeeeeeej! Je hebt een nieuwe datum.. en best snel ook!! :tatice_04:

    Ga je toch later beginnen met je nieuwe baan?

    Ja heb er gisteren over gebeld en ze hadden een gaatje. Ze gaven aan dat ze het zelf ook heel vervelend vonden dat het zo gelopen was. Dus nou al met al na heel veel twijfel toch besluit genomen door te zetten, met de gewenste 340. (al ben ik wel enorm onder de indruk van jou 300 en het resultaat daarvan, dat ik hoop hetzelfde resultaat te krijgen en niet mega veel groter... ) 
    Ja en werk kan inderdaad later beginnen, begin de 22e nu. Dus dat is wel fijn, dan heb ik ook echt bijna 2 weken vrij. (En daarna nog grotendeels thuis, dus dat scheelt!) 

     

  11. Op 1-11-2020 om 13:59, SiBre zei:

    Dag meiden,

     

    Net als anderen heb ik na veel meelezen zoveel verhalen van jullie mogen volgen dat ik nu mijzelf toch ook ga voorstellen.

    Ik ben 35 jaar, 179 en 73 kilo, en had altijd een volle 75C, na zwangerschappen, afvallen en veel krachttraining is er van mijn vriendinnen vrij weinig overgebleven. Al 5 jaar gespeelt met de gedachten om hier wat aan te laten doen. Toen een jaar lang voorgenomen dat ik dan maar bij de 'Itty Bitty Titty Committy' hoorde.. toch bleef het mij steken en ik bleef constant gedachten hebben als 'wat als en waarom niet'?

     

    Knoop dit jaar toch door gehakt! pfoeh opluchting.. we gaan er voor! Man vind het niet nodig maar ziet dat ik er gelukkiger van ga worden. 🙂 super fijn! en achteraf vind hij de gedachte ook wel erg leuk.. 🙂

    In mei een consult gehad bij Boerhaarve Dhr. van der Weij en wat een fijn gevoel hield ik daar aan over. Waar hij bekend om staat is mijn wens, een natuurlijk volume. Toen na het consult nog periode van zelf onderzoeken doen en informatie opzoeken en heel veel hier mee lezen. En nu sinds kort dan toch een datum vast gelegd. Met het oog op de kerstvakantie is dit perfect voor de herstel periode omdat mijn man dan ook vrij is en er geen kindjes van en naar school hoeven.

    Voorstel van vd Weij; 340 CC, anatomisch, voor de spier. Heb er een heel goed gevoel bij en kan niet wachten tot het zover is, het is op het ogenblik het enige waar ik nog maar aan kan denken en als een klein meisje vink ik de dagen echt af 😉 

    Enige waar ik wat angstiger voor ben is de narcose, dit nog nooit meegemaakt dus erg spannend hoe dat gaat zijn. 

     

    Ik vind het erg fijn dat ik hier met al jullie verhalen kan en mag meelezen, super fijn! 

    Wat zijn jullie een fijne, lieve support groep!

     

     

    Ha ik lees net je verhaal en zit in bijna identieke situatie. (176/177 cm rond 75 kg en ook 340 bij van der Weij) 
    ben ook erg benieuwd hoe het inmiddels met je is en hoe je herstel verder verlopen is na eind december. 
    zou ik in je album mee mogen kijken? 
    ik heb m’n operatie inmiddels voor 3e keer gepland staan (vorige keren kon niet door gaan doordat implantaten niet leverbaar baren) maar nu gelukkig toch een datum! 
     

  12. 3 uur geleden, Marietjuh zei:

    Dankjewel! 🥰

    Weet jij inmiddels meer over wanneer je nu geopereerd kan worden?

    Ha Marietjuh 

    ja ik heb het even in de wacht staan. 
    min eerste instantie hadden ze implantaten niet die ik wilde. Maar toen ik dus alles op m’n werk ook weer geregeld had belde ze dat ze er toch waren alleen begin ik begin februari aan andere baan. Dus dat is heel lastig. en voor nu heb ik dus gezegd dat ik even wacht. En zelf weer bel om nieuwe afspraak te plannen. 
    Merk dat door dit gedoe de twijfel ook echt weer boventoon voert dat ik het misschien wel helemaal niet moet doen en dat het zo moest zijn. 
    maar als ik dan weer jullie resultaten zie denk ik nee dat wil ik ook. Kortom het is een soort puinhoop 😆😆😆

    Ben wel aan het denken om te kijken of m’n werk misschien wat later kan starten. Want anders duurt het echt zo weer maand of 3 denk ik zo maar. 
    nou ja ik moet een knoop door hakken maar lukt me nog niet echt goed! 😌 

  13. Op 22-1-2021 om 09:35, BonnyBastian zei:

    Aahh dat is balen. Met wat voor alternatieven kwamen ze?

    Ha Bonnie, merkte dat ik even de balen had van hele situatie. Zeker omdat het waarschijnlijk nog wel tijdje gaat duren. 
    ja de 350 of de 380. 
    maar de foto’s die hij had liggen van 350 waren niet wat ik wilde, vond daarbij dat de borst toch best wel aan de bovenkant ook goed gevuld was en ik ben bang dat het dan voor mij net te veel is. Juist het iets “hangende” van de 340 sprak mij zo aan. En qua breedte kon ik de 380 ook makkelijk hebben vond hij, maar ik vind dat echt te groot. Dus heb nog wel gevraagd naar de 300 omdat ik dat bij Marietje zo super mooi geworden vond, maar die was voor mij dan wat te klein zei hij. 
     

    Ik ben momenteel mijn huidige werk aan het afronden en begin in februari met nieuwe opdracht dus dan operatie hebben en twee weken niet inzetbaar zijn is lastig. Dus heb het nu even in de wachtstand staan tot ik meer weet qua planning. 
     

    maar als ik zo alle foto’s zie ben ik wel echt jaloers en baal ik ook echt wel dat het niet door kon gaan! Maar ja komt hopelijk snel! 
     

    jouw herstel gaat erg goed volgens mij?!? Ziet er goed uit in ieder geval!! Fijn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.