Ga naar inhoud

Imke1991

Leden
  • Aantal items

    133
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Imke1991

  1. Hallo iedereen,

     

    Als kind heb ik altijd geturnd en ooit is het misgelopen. Ik deed een salto en viel van de mat voorover op mijn neus. Sindsdien staat hij scheef, vanbinnen nog erger dan vanbuiten. Op zich is mijn neus niet lelijk of storend maar ik heb veel last van ademhalen, sinussen etc. Ik heb alles laten onderzoeken bij een NKO (plastische) chirurg en mijn aanvraag is goedgekeurd. Het zou veel beter zijn om mijn tussenschot te laten rechtzetten. Nu ben ik aan het twijfelen om deze ineens te laten corrigeren. Mijn neus moet sowieso gebroken worden, ik ben al onder narcose, ... Vroeger vond ik mijn neus nooit storend maar de laatste tijd ben ik er wel erg op gefocust. Ik ben wel heel erg bang... wat als dit mislukt? Of complicaties? Met mijn borsten is alles mooi in orde gekomen maar borsten kan je verstoppen, je neus moeilijk... Al is er voorlopig nog wel het mondkapjes. 🙈 Wie van jullie wil zijn ervaring omtrent een neuscorrectie delen? Ik zou jullie heel dankbaar zijn.... Er is niet zo heel veel info te vinden en ik vind dit toch wel een serieuze ingreep. Alvast bedankt 🤩 

  2. 10 uur geleden, Lolo2121 zei:

     Super dankjewel voor je snelle reactie! Ik vind jouw resultaat echt super mooi! Heel natuurlijk en wat een mooie genezing van het litteken, ik kan maar hopen dat ik hetzelfde effect krijg :) Heb je veel last gehad van pijn na de bv? Ook op mentaal vlak? 

    Danku :) In alle eerlijkheid, ik had wel wat pijn de dagen erna. Maar dat gaat voorbij en je kan het houden. Ik vond vooral s nachts onaangenaam. Maar je krijgt iets in de plaats en dat maakt je ook blij! Mentaal tja... ik was niet zo goed van de verdoving en ik dacht ineens wat ‘shit wat heb ik gedaan’? Maar ik ben heel blij! Het is een emotionele rollercoaster maar ik vind het echt waard.:) ik ga ook eens kijken bij jou, ben nu wel benieuwd 😁veel succes hè.

  3. Hoi

    ik ben vorig jaar door dr de Meyere geopereerd geweest. Ik ben zeer tevreden! Het kon niet cash betaald worden, ik heb het bedrag voor de operatie overgeschreven. De prijs was 3500 als ik me goed herinner. Alle info + foto’s staan openbaar... ik heb een tijdje een zeer laag vetpercentage gehad voor fitness... mijn boobs waren kleiner geworden maar toch zag je geen randen! Je kan soms wel randen voelen maar dit is niet storend. SucceS!

  4. 20 uur geleden, Cassie zei:

    Ik heb al een foto of 5 klaar 😁. De vraag is natuurlijk of het een realistisch resultaat kan geven, vertrekkende van mijn slappe vriendinnen. Een lift zou ik eigenlijk liefst vermijden vanwege de littekens e.d.

    Nu, ik las dat indien men voor de spier werkt, dat er dan ook meer een liftend effect verkregen kan worden. Maar dan vraag ik me af in hoeverre het zaakje na verloop van tijd weer gaat doorhangen...

     

    Binnen 2 dagen eerste consultatie bij Van Canneyt, 14 dagen later bij De Meyere. Hopelijk ben ik tegen dan al wat wijzer.

    Veel succes! De Meyere gaat zeker eerlijk en goed advies geven. :) er is nu ook een topic van een meisje met lift... ik vind haar resultaat nu al super mooi...

  5. 56 minuten geleden, Cassie zei:

    Die foto had ik natuurlijk gemist 🙄 Maar jouw basis was blijkbaar toch veel steviger dan de mijne.

    Heb je uiteindelijk de maat genomen die dr. De Meyere zelf voorstelde? Of op basis waarvan heb je die gekozen.

    Nee dokter de Meyere past tijdens de operatie wat erin gaat... Ik had gevraagd voor 250 full motiva maar dat was niet zo mooi. Ik heb nu 275 demi en ben er heel blij mee. Je kan op voorhand natuurlijk wel aangeven wat je mooi vindt hè.... Best Boobie is ook door De Meyere geopereerd en zei heeft denk ik + 400 cc. Je kan dit allemaal met De Meyere op voorhand bespreken:) 

  6. Op 22-4-2021 om 18:22, Diana75 zei:

    @Imke1991hallo Imke, ik heb even in jouw album gekeken. Wat zijn jouw borsten mooi! Ik zag dat jij ronde implantaten hebt gekregen 265cc?

    Wat was jouw voor situatie qua maten?

    Ik krijg ook ronde implantaten van Motiva 325cc of 350cc voor de spier. 
    Mijn bh maat nu is 80a  Ik ben 171 en 61 kilo. 
    Hoop dat mijn borsten op die van jou gaan lijken. 
    Welke bh maat heb jij nu gekregen als ik vragen mag?

    Groetjes Diana

    Hey Diana, Danku voor het compliment. Ik had een 75 b, er staat een voor foto in mijn openbaar album. Nu zijn ze 75 D/e, lijkt een volle c, een mooie hand vol! Groter had volgens mij to mutch geweest... dan was het ook gaan opvallen dat ze nep zijn. En spannend! Ik zou mss gaan voor de grootste prothese? Achteraf hoor je vaak dat ze toch voor de grotere hadden willen gaan... Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Alvast veel succes, als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag.

  7. Zojuist, Imke1991 zei:

    Hoi

    Er staat ook een voor foto ik het openbaar album. Ik had een 75b, nu heb ik 75d-e. Het lijkt echt een volle c, een mooie handvol. Achteraf dacht ik hmm ik had ze misschien iets groter gewild maar eigenlijk toch niet. Iedereen die ze heeft gezien zegt dat er net goed zijn. 😍

    Zijn ze nog veranderd? Ja een beetje wel! Ze zitten nu echt perfect, hangen mooi rond... had ze niet anders gewild! 

  8. Op 22-4-2021 om 16:16, Cassie zei:

    Ziet er goed uit, zijn ze ondertussen nog veel veranderd?  Wat was jouw voorsituatie?

    Het komt langzaam dichterbij!

    Als er nog dames zijn die bij één van de voorgenoemde pc's geweest zijn hoor ik het graag. En zien eigenlijk ook, want ik begrijp dat niet iedereen zijn foto's voor iedereen toegankelijk zijn.

    Hoi

    Er staat ook een voor foto ik het openbaar album. Ik had een 75b, nu heb ik 75d-e. Het lijkt echt een volle c, een mooie handvol. Achteraf dacht ik hmm ik had ze misschien iets groter gewild maar eigenlijk toch niet. Iedereen die ze heeft gezien zegt dat er net goed zijn. 😍

  9. 1 uur geleden, Kennykrikke zei:

    Oeps haha. Ik heb niet veel zwelling heb ik het idee. Wel wat vocht maar dat is al voor een eind gaan zakken richting bh band heb ik het idee. 

    Hmm, ja dat had ik ook dat alles heel strak zat. Je bent een week PO, het kan alleen maar beter gaan. Ik moet wel zeggen, het heeft echt 4-6 maanden geduurd vooraleer de pijn helemaal weg is. Nu kan ik mijn boobs masseren, lichtjes in nijpen etc en ik voel geen pijn meer. Mijn borsten waren eerst ook dood vanonder, gevoel is voor 90% terug gekomen.

     

    • Upvote 1
  10. Hoi! Proficiat met het afvallen van zoveel gewicht :) . Ik vind de maar heel mooi bij jou! Je leest ook vaak dat veel vrouwen toch net iets groter waren gegaan. Ik heb 265cc voor de spier, allee info inclusief foto’s staan openbaar. Persoonlijk vind ik 450 niet zo groot... ik zou zeker niet kleineer gaan! 

  11. Hoi Quieroboobs,

     

    Ik weet niet of dit een dubbel bubbel is maar er is wel iets mis gelopen... het lijntje is inderdaad zichtbaar en dat lijkt me niet normaal... persoonlijk zou ik dit niet pikken en zou ik teruggaan naar de kliniek. Ik vind het wel heel spijtig voor je... zo zie je maar dat er toxh ook wel dingen kunnen mislopen met een operatie. Ik hoop dat het toch nog wegtrekt of dat het gecorrigeerd wordt door je arts. 

  12. Hoi, 

    eerst en vooral, ik vind dat je mooie borsten hebt! Ze zien er heel natuurlijk uit en toch niet zo klein hoor... maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb 265 cc en soms wil ik ze ook groter al lijkt me dat niet zo praktisch. Ik denk dat 400 cc heel goed gaat meevallen hoor... het is maar 170 cc meer... :) Hopelijk ben je dan wel 100% tevreden. Succes 😘

    • Like 2
  13. Hoi, mijn voorsituatie is vergelijkbaar, 1.69, 59 kg, 75 b/c. Ik heb 265 motiva voor de spier gekregen, ik heb nu een 75 D/E. Hoewel iedereen het eerder als een volle c omschrijft. Mijn foto’s staan openbaar. Voor een EF cup met jouw voorsituatie ga je toch voor meer dan 265 cc moeten gaan. Ik had misschien ook wel groter gewild maar toch ben ik tevreden! Met meer cc zouden ze zeker in de weg hebben ‘gehangen’. Ik vind ze nu soms al onpraktisch... succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.