Ga naar inhoud

Daniëlle.

Leden
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Daniëlle.

  1. Hoi Melissa, ik ben zelf 26 en heb een  week geleden een vergelijkbare operatie gehad bij kliniek Heyendael. Ik had gekozen voor 470 cc Mentor high profile xtra rond. Het herstel gaat heel goed en de ben zeer goed behandeld door iedereen. Ik heb tevens foto's geplaatst in een apart album. 

     

    Ben je zenuwachtig? En wat heb je nu? Ik help je graag met je voorbereiding. 

     

    Daniëlle 

  2. @bent001 @cdh1203 willen jullie mij toevoegen aan het album? Ik heb mijn foto's al wel geplaatst in een openbare map, dus die kunnen jullie gewoon bekijken. 

     

    Nu ik die band zo een halve dag aan heb begin ik wel te merken dat het niet bepaald comfortabel is. Gelukkig is de band wel makkelijk te verstellen. De band draag ik inderdaad over mijn sport bh en kan zelfs ook over een topje, zodat het minder scherp aan voelt. 

    @bent001 hoezo vind je het vervelend om je bh uit te doen? Ik vind het juist heerlijk zonder bh, helaas mag het niet te lang.

     

    Vandaag een klein stukje naar de winkel gelopen maar dat was toch best zwaar. Had echt het idee dat de druk op mijn borst 100 keer toenam. Moet er dus ook niet aan denken om al achter het stuur te kruipen. @cdh1203 snap wel dat je daarna flink wat pijn had. 

    De afstanden die ik normaal voor mijn werk rij zijn heel wisselend. Probeer de eerste dagen afspraken niet al te ver van huis te plannen. 

     

    Dat verhaal van die spieren geloof ik wel. Zelf ben ik links en mijn linker borst zit inderdaad een klein beetje hoger haha.

  3. Zo de eerste controle zit erop en de pleister is eraf. Zie met de dag het verschil en mijn borsten beginnen nu echt al mooi te worden. Raak er steeds meer aan gewend. De wond/litteken ziet er zelfs al netjes uit na een week. Mijn borsten zijn eigenlijk vrij symmetrisch, alleen de bovenzijde staat nog flink bol. Moet vanaf vandaag die borstband 24/7 dragen. Daarmee zal die zwelling snel minder worden hoop ik. Dr. Straten heeft goed werk geleverd! 

     

    Neem nu bijna geen paracetamol meer in,  behalve in de avond en soms in de ochtend omdat de spieren dan stijver zijn. Die andere medicijnen had ik niet, op de ontstekkingremmer na. 

    Met de dag heb ik meer energie en kan ik alle bewegingen soepeler uitvoeren. Mijn vrije dagen ga ik nu al meer ervaren als vakantie ipv suf herstel. Toch ben ik wel blij als ik maandag weer aan het werk kan. Ik ben accountmanager in de geurbeleving. Geen fysiek zwaar werk maar ben wel veel onderweg, dus hoop dat het auto rijden meevalt. 

     

    Het tintelen zal inderdaad te maken  hebben met het herstel. Mijn tempels zijn de laatste dagen wel heel gevoelig, ervaren jullie dit ook? 

     

    Hebben jullie foto's geplaatst? Ik overweeg wel om enkele foto's te plaatsen. 

  4. Inmiddels zijn we weer enkele dagen verder. Gaat het bij jullie al een stuk beter? Ik kon vanmorgen al zelfstandig douche. Heb nog wel een week vrij, voordat ik weer aan het werk moet. Merk al snel dat ik na een kleine inspanning direct uitgeteld ben.  Gelukkig heb ik enkele nachten goed kunnen slapen en komen er regelmatig vrienden over de vloer om de dagen wat gezelliger te maken. De zwelling neemt tevens een beetje af. Zo benieuwd naar de uiteindelijke vorm en maat. 

     

    Gekke vraag, maar voelen jullie soms ook een tintelend/kriebel gevoel in je borst? 

     

    Heb trouwens toch kunnen regelen dat mijn vriend woensdag mee kan naar de controle.

  5. Ik neem nu 4 maal per dag 1000 mg paracetamol en tussendoor 2 maal Celebrex. Zodra ik meer pijn heb pak ik soms een extra paracetamol.

     

    Ben heel benieuwd hoe snel de zwelling af neemt. Nu zijn ze echt enorm. Wel verbaasd het mij dat ik geen blauwe plekken heb.

     

    Mijn controle is volgende week woensdag om half 9 gepland. Helaas kan mijn vriend niet mee, dus moet nog even kijken of iemand anders op dat tijdstip beschikbaar is, anders moet ik de afspraak verzetten. 

     

    Zijn jullie de dag nog een beetje goed doorgekomen? 

  6. De rugpijn is inderdaad vervelend. Heb vanacht redelijk wat uurtjed geslapen, maar was ook zo vermoeid. Ik kan zelf met wat moeite in bed overeind komen m.b.v. een rugsteun dus slaap wat rechtop. Als ik tussendoor wakker wordt ga ik even rechtopzitten om mijn rug in een andere positie te zetten. Verder raad ik jullie echt aan om een dik kussen onder je knieholte te leggen. Slaapt een stuk beter en de rugpijn is hierdoor minder. 

    Over het resultaat vind ik het nog lastig te beoordelen. De vorm van mijn borsten zijn nu wat puntig en flink gezwollen. Wel verwacht ik dat de maat na de zwelling heel mooi gaat worden. Het is wel even wennen en soms vreemd als je in de spiegel kijkt dat ze er nu echt zitten. 

     

    @cdh1203 vooral rustig aan blijven doen en niets forseren. Kleine bewegingen in de armen en rug houden de spieren wel soepel, anders worden ze misschien nog stijver.. Neem je eigenlijk extra pijnstillers in tegen de pijn? 

     

    We slepen elkaar er wel doorheen komende tijd ☺️ 

  7. Ik heb gekozen voor rond high profile xtra beide 470 cc. Had hiervoor een 75B, maar totaal niet vol. Ben benieuwd hoe jullie het herstel ervaren. Zelf heb ik weinig pijn en kan ik redelijk wat zelf. Hierdooe slaat de verveling al wel snel toe omdat ik mij niet genoodzaakt voel om alleen maar te liggen. Al ben ik nu dus een beetje bang dat de klap/pijn komende dagen komt.  Is het bij jullie trouwens al blauw? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.