Ga naar inhoud

Nova28

Leden
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nova28

  1. Hi allemaal,

     

    December 2019 heb ik een borstoperatie ondergaan. Ik ging van een 65b cup naar nu een 65d cup. Tijdens mijn eerste consult werd er gezegd “het eerst jaar lijkt het nog opgezwolle omdat je zo dun bent”. Nu 9 maanden later lijkt het van de zijkant nog steeds alsof mijn implantaten op mijn lichaam zijn geplakt. Ik vind het helemaal niet mooi en hoop op een iets subtielere overgang. Iemand hier ervaring mee? Kan dit nog veranderen? 

    3F2BB610-68CE-455B-844D-F91C620DB477.jpeg

  2. 10 uur geleden, Lady.D zei:

    Jeetje wat heftig zeg! Hopelijk gaat het nu goed. Ziet het er voor nu al anders uit. 
    haha wist ook niet Dat daar verschil in zat  

    hopelijk heb je een goed herstel nu!

    Nu al een wereld van verschil. Mijn borst begon eerst bij mijn sleutelbeen, dat bleek dus het implantaat te zijn dat zo hoog werd gedrukt door het bloed. Nu begint hij gewoon waar hij hoort! 

     

  3. Hi Brunette, 

     

    Ik ben slank, droeg een 65b en heb motiva round demi (245cc en 265cc). Ik ben alleen nog herstellende en door een complicatie (tweede operatie aan rechterborst) heb ik nu twee verschillende borsten die nog gelijk moeten trekken haha. Als je mij even een pb stuurt kan ik je wel wat foto’s sturen. Let wel; ze zijn dus niet zoals ze moeten maar dan heb je een idee

    voor nu. Ik kan je ook wat sturen als ze wat meer hersteld zijn. 
     

    Je kunt ook op realself.com kijken. Daar delen mensen fotos met info over welke implantaten enzo ze hebben! 
     

    Succes :)

  4. 17 december ben ik geopereerd. Motiva rond, mid profile, 245 cc. Er is mij vooraf verteld dat ik flink zou zwellen omdat ik tenger ben (of althans het zou flink opvallen). Dag 2 na mijn operatie zwol mijn rechterborst op tot aan mijn sleutelbeen. Dat is tot op heden niet veranderd. Gister had ik mijn controle en heb ik een borstband gekregen. Mijn linkerborst begint netjes onder de borstband, mijn rechter is een ander verhaal. Mijn zwelling begint net onder mijn sleutelbeen en met de borstband heb ik nu dus een soort S vorm als borst (overdreven uitgedrukt natuurlijk). Bol bij mijn sleutelbeen, plat gedrukt onder de borstband en dan een stuk borst er onderuit. Ik maak mij zorgen dat dit gaat zorgen voor een misvormde borst. Iemand ervaring met deze extreme zwelling en dergelijke? Ben ook benieuwd of iemand een zwelling als deze had en hoe lang dit bleef. 

    borst.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.