Ga naar inhoud

Nala80

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nala80

  1. Zojuist, Nala80 zei:

    Sorry ik heb geen foto’s voor je, ik vind ze zelf niet te groot, vooral qua profiel valt het heeeeel erg mee hoe groot ze zijn. Meer zoals hoe het was met een pushup bh aan (maar dan nu zonder..). Ik denk niet dat het iemand gaat opvallen zelfs. En wat betreft rond.. ik wilde ze graag zo. Ik heb kinderen gehad en het volume aan de bovenkant ‘verdween’. Zelf heb ik veel foto’s gekeken (google bijvoorbeeld eens in het engels, dan krijg je nog veel meer resultaten). 

    Ze beginnen nu wat te zakken, ik denk dat het er over een paar maanden top uitziet. 

    Nog een toevoeging- ik ben lang 179 en 55 kg- dus een smal postuur.

  2. Sorry ik heb geen foto’s voor je, ik vind ze zelf niet te groot, vooral qua profiel valt het heeeeel erg mee hoe groot ze zijn. Meer zoals hoe het was met een pushup bh aan (maar dan nu zonder..). Ik denk niet dat het iemand gaat opvallen zelfs. En wat betreft rond.. ik wilde ze graag zo. Ik heb kinderen gehad en het volume aan de bovenkant ‘verdween’. Zelf heb ik veel foto’s gekeken (google bijvoorbeeld eens in het engels, dan krijg je nog veel meer resultaten). 

    Ze beginnen nu wat te zakken, ik denk dat het er over een paar maanden top uitziet. 

  3. Hallo dames, ook ik ben geopereerd door dr Lydia Bol in de Bauland kliniek. Ik ben nu 13 dagen po. Het herstel is me tot nu toe wel flink tegengevallen. Vooral aan 1 kant erg veel pijn met uitstraling tot aan mijn hand. Het wordt elke dag een klein beetje beter. 

    Ik ben tevreden over de operatie, het is indd een beetje lopende band werk, maar ik vond dat niet storend. Er is voor mij voldoende de tijd genomen en alle medewerkers waren vriendelijk.

    Wat mij erg heeft geholpen is de aanschaf van een elektrisch bed zodat je omhoog kunt liggen/zitten en opstaan met minder moeite en pijn. 

    Succes met jouw operatie! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.