Amvh84

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amvh84

 • Birthday 10/22/1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,428 profile views
 1. Thnx Nies,Nee helaas is hij er een weekje tussenuit dus moet even afwachten.. De rimpels zijn duidelijker te zien op de kleine fototjes schijnt. Die pijn is vervelend een soort scheurende pijn in mn borst kan ook nog steeds niet op die kant slapen..
 2. Bedankt Caro, Soms denk ik was ik er maar nooit aan begonnen.. Maar dat is altijd achteraf..
 3. Was hij bij jou een beetje begripvol toen je kwam met je klachten en zag hij het zelf ook direct?
 4. Ben alleen de laatste keer bij hem geweest. En was tot een week of 2 geleden echt super blij al vond ik de blijvende pijn in m'n linkerborst wel wat vreemd.. Maar nu zie ik die rimpels steeds en wil eigenlijk niet eens meer in de spiegel kijken. In bh zie je overigens niet.. Nog 2 weekjes geduld..
 5. Bedankt voor je reactie? Ik heb de rimpels zelf als ik rechtop sta ze zitten in het midden bij de rechterborst boven aan. Gek misschien zie ik op m'n ipad de foto's groter, want is hier heel duidelijk.
 6. Super blij was ik met m'n nieuwe borsten en ze waren prachtig... Waren, want sinds een paar weken heb ik bij mn rechterborst in het midden rimpels is de rechter borst meer gezakt en heb nog steeds pijnklachten aan die borst. Kan niet ander zeggen dat ik er best verdrietig onder ben. Nu is eindelijk mn linker borst goed waar de kapsel zat, begint de rechter borst!! Heb 5 september mn controlle afspraak bij dr Nio, ben erg benieuwd wat hij er van vind en wat er aan gedaan moet worden. Ik denk er serieus aan om ze helemaal te laten verwijderen.. Zo klaar ben ik er mee. Phoe moest het even van me afschrijven..
 7. Ik denk zo lang je het voor jezelf zo veel mogelijk probeert te beperken het het beste is. Als hij gaat slapen kan je dan niet met hem mee een dutje doen? Zodat hij bij jou in bed kan ipv het in en uit zn ledikant te tillen? Of misschien een heupdrager aanschaffen? Ik heb zelf echt zo lang mogelijk gewacht met 5 weken ben ik weer af en toe gaan oppakken om het op te bouwen. Ik snap dat het moeilijk is! Sterkte
 8. Bedankt meiden Ben net heel vaak meer op het forum maar dit stelt me dan we gerust. Vooral links blijft zeuren af en toe, maar heb van die borst zoiezo na de opratie meer last gehad.. Tijd heelt alle wonden, het zal wel goed komen
 9. Hey girls, Ben morgen 5 weken p.o maar sinds een dag of 2 heb ik een soort spierpijn aan de zijkant van mn boobs. Herkent iemand dit? Borsten zijn ook al vrij soepel, maar als ik ze beweeg is het ook gevoelig.. Aangezien dit mn 3e operatie is ben ik overal paranoia voor, maar nog nooit ervaring gehad met dualplane. Liefs
 10. Nies de meiden zijn allemaal zo lief daar!! Bijbetalen bij een wissel hoeft niet hoor. Ik weet niet hoe groot je wil gaan maar bij 650 was het niks extras ook al staat op de site van wel. Succes bij Nio, je ben in ieder geval in goede handen bij hem.
 11. Hey meis, Ik ben bijna 2 weken geleden geopereerd door dr Nio in de. Parkkliniek. Ik ging van 350 cc rond mentor voor de spier, naar 500 cc eurosiliconen 85% gevuld (dit geeft een anatomisch effect) dualplane. Ben er heel blij me natuurlijk nog wel herstellende en ze veranderen nog heel erg. Ik was nog nerveuzer voor de drains dan voor de operatie!! De meiden in de Parkkliniek hebben mn super gerust gesteld en ik voelde er serieus helemaal niks van. Gelukkig kon ik er daarna om lachen. Weet je al wanneer je onder het mes gaat?
 12. Geloof me ik heb er nachtmerries over gehad... Dat ze veeel te groot waren. Het valt me zo mee in het echt.. Ben echt blij dat ik uiteindelijk voor de 500 ben gegaan en niet voor de 450 ( mijn heupen zijn best breed 92,5) dus past er mooi bij Succes en doe waar jij je goed bij voelt. Nio is heel eerlijk. Liefs
 13. Ik snap je zenuwen. Ik was ook super nerveus voor mn operatie, maar je ben echt in goede handen bij hem. Ik ben nu een week p.o en heb net nieuwe fotos geplaats kan je even spieken. Waarom twijfel je over de maat?