Ga naar inhoud

Jellie

Silver Member
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jellie

  1. Hi ,

     

    het is herkenbaar ik heb namelijk precies hetzelfde .....

    Ik ben nu bijna 6 weken po en precies op 3 landen punt een gaatje en sinds van de week ook halverwege de borst. Ik ben nu op aanraden van de kliniek begonnen met 2x daags spoelen en daarna betadine gaasje eroverheen afgedekt met gewoon gaasje. . Dit zorgt voor ontsmetting en gaasje zorgt er ook voor dat het niet steeds open getrokken wordt bij verwisselen van bovenste gaasje. 
    Ik baal net als jij gewoon ook omdat de borst iets achter loopt met genezen en nog wat vocht vast aan houden is. Wel zie ik nu sinds vandaag verschil en is hij aan slinken en heb ik het idee dat wondje echt aan genezen is. 
     

  2. Mag ik hier wat vragen ?

     

    Ik draag nu de Carefix maar die lopen naar elkaar toe waardoor het best pijnlijk wordt in mijn nek. Nu zoek ik dus een goede sportbh en heb gekeken op de site van de Hema maar de non padded is overal uitverkocht wat ze wel hebben is de padded. Maakt het echt zoveel verschil ?

     

    Ik zoek goede sportbh maar wel met gewone bandjes zoals een gewone bh zeg maar. Ik kan niet goed tegen alles wat ook maar iets bij elkaar komt in mijn nek .

  3. NIk kwam van een 75b af maar wel echt “ leeg “ en ze waren flink gezakt waardoor ik zelf ook zag dat ze gelift moesten worden .

     

    Het was in begin de eerste dagen echt wennen maar nu ben ik meer aan ze gewend en vind ze prima zo . Ik heb nu gewoon borsten die bij mij passen qua omvang . Als je van weinig hangend naar een goede cup gaat is dat wennen maar ik ben al goed aan ze gewend. Heb nu ongeveer een 75 e cup . Ik kijk ernaar uit om straks topjes te kunnen dragen en niks zoveel meer omhoog te moeten hijsen !

     

    Controle is goed verlopen alles is al mooi soepel aan worden en qua omvang zullen ze niet veel kleiner meer gaan worden. Heb nu een band om en die moet omblijven tot eerste week november dan mag hij af en mag ik normale bh’s gaan dragen. Ze waren gister wel wat gevoeliger dan normaal maar de beschemende pleister is eraf en heb er nu gaasjes tegenaan. Hechtingen moeten met een week op gaan lossen. 

  4. Alles is goed gegaan . De pleisters zijn eraf en ik moet nu tot aan eind deze maand een band dragen.

     

    Ik kwam van een lege hangende B/c cup af en die cup kreeg ik door alles goed omhoog te doen. 

    Ik heb nu een lift gehad en 370 cc erin en kom nu uit op grote e cup zo. De rechterborst is al aardig in vorm en qua omvang valt het echt mee de linkerborst  is nog wat groter en daar zit nog wat vocht in. 

    Ik heb de xtra high profile erin 

  5. Alles is goed gegaan . De pleisters zijn eraf en ik moet nu tot aan eind deze maand een band dragen.

     

    Ik kwam van een lege hangende B/c cup af en die cup kreeg ik door alles goed omhoog te doen. 

    Ik heb nu een lift gehad en 370 cc erin en kom nu uit op grote e cup zo. De rechterborst is al aardig in vorm en qua omvang valt het echt mee de linkerborst  is nog wat groter en daar zit nog wat vocht in. 

    Ik heb de xtra high profile erin 

  6. Op 2-10-2019 om 13:51, Kimmeke82 zei:

    Goh en ik vind mijn borsten al groot lijken nu! ? ? 

    Ben je er tevreden mee? Dad 't belangrijkste natuurlijk. 

    Ik wou zelf vooral niet groot gaan. Maar zoals je kan zien had ik helemaal geen mooie ronde vorm ervoor. En dat heb ik nu wel en daar ben ik wel heel tevreden over. 't volume zal wel nog wennen denk ik... ? 

     

    Ik ben blij met ze en ze passen ook bij mij. Hiervoor had ik echt bijna niks en theezakjes ?.

    Ze worden ook met de dag soepeler en zie ze veranderen enige is dat ze nog vrij hoog zitten maar wat wil ik ook. Ben pas 1,5 week geleden geopereerd . Doordat ik al sinds zondag niks aan pijnstilling slik en ik me zo goed voel en niks ervan merk vergeet ik vaak dat het pas 1,5 week geleden is. 

     

    Ik ga straks naar de kliniek voor de 1e controle en dan mogen de pleisters etc eraf. Ben echt heel benieuwd 

  7. Ik heb niet echt de drang om eruit te willen maar ben net stukje met de hond gaan wandelen en dat deed goed.

     

    Slapen opzich gaat goed alleen word ik steeds wakker in de nacht met rugpijn en kan mijn draai niet vinden. Vannacht heb ik wel beter geslapen dan gister en hoop dat het voorruit gaat . Beste slaap ik op de bank dan kan ik alle kanten uit en zelf omhoog komen.

     

    Qua pijnstilling zit ik nu op 8 paracetamols en vandaag 3 van die celebrex dingen. Merk goed als ze uitgewerkt zijn.

     

    verder soms ook kort van adem maar dat komt denk ik omdat ze zo vol vocht zitten en alles zo drukt 

  8. 16 uur geleden, Roos-26 zei:

    Hi meiden! 

     

    Inmiddels heb ik mn borstvergroting achter de rug en ben nu al zó ontzettend blij! Super goed uit de narcose wakker geworden, ze noemden me een ‘voorbeeld patient’ omdat het zo snel al beter met me ging en ik zelfs wakker werd met trek. 

    Ik ben om 7.45 opgehaald en werd (denk ik) om 8.15 geopereerd. Zat om 9.30 alweer in de stoel in de verkoeverkamer en ben net thuis aangekomen (1.45 u gereden).

    Nu goed rust houden en net heel stiekem even snel gespiekt, WAUW! Ben wel wat blauw tussen mijn borsten, heeft een van jullie dit ook vrijwel direct na de ingreep gekregen? 

     

    Liefs!

     

    Hoe gaat het nu met je ?

  9. Mag ik mij hier melden en mee kletsen ?

     

    Gisterochtend om 8 uur was ik aan de beurt. Vergroting en lift met 370cc duall plane .

    De ontvangst was zo hartelijk en wat zijn ze zorgzaam. Ik had geluk dat ik als eerste aan de beurt was. Na de operatie goed misselijk en erg zwak maar eenmaal thuis zakte de misselijkheid snel. 

    Eetlust heb ik nog niet en met vlagen misselijk maar ook dat komt goed. Vannacht echt om de 2 uur wakker geworden van mijn slaaphouding dus weinig geslapen maar hoop vandaag wat in te gaan halen.

     

    de pijn valt serieus reuze mee ze staan strak van vocht etc en voel me bont en blauw verder weinig pijn . Enige wat ik heb is rugpijn van het vervelende liggen .

     

    Na de operatie heb ik ze even gezien en wat ik zag zijn ze mooi ! Kan niet wachten.

     

    Volgens mij las ik dat er vandaag iemand gaat succes je bent in goede handen !

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.