Ga naar inhoud

T1rz@

Silver Member
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door T1rz@

  1. Hier, net als de rest, ook heel erg herkenbaar :) Ik ben nu 2,5 week PO en vanaf week 2 gaat het echt een stuk beter. Ook ik dacht: wat heb ik gedaan, spijt, schuldig voelen tegenover man en kinderen. In de ochtenden leek ik wel

    overreden en je start dan de dag al negatief. Maar zodra de pijn minder wordt verdwijnt dat gevoel steeds meer en ga je er ook steeds meer van genieten. Hoop dat je de rust vindt en het los kan laten. Dan maar heel veel

    bindge watchen :) (mijn man waardeert mij wel veel meer sinds de afgelopen twee weken met het huishouden en twee kinderen hahaha). 

    Sterkte en het komt helemaal goed!! X

    • Like 1
  2. 1 uur terug, MW1986 zei:

    Je moet je armen ook nog helemaal niet optillen?‍♀️

    Heffen, strekken, tillen en repeterende bewegingen laten voor 6 weken.  

    Armen langs je lijf houden en vanaf die positie je (onder)armen gebruiken.  

    Dan ontzie je je borstspieren.  

     

    Ik houd mij netjes aan de richtlijnen :). Met twee kids thuis ben ik ook zogenaamd ‘ziek’ boven om mij te behoeden voor teveel doen (partner zorgt uiteraard voor de kids ?).

     Met tillen bedoel ik  bv beker aan mijn mond zetten, vork naar mijn mond brengen, enz.

     

    Morgen heb ik een controle afspraak en geef het zeker even aan. Voor nu geeft het rust te lezen dat het herkenbaar is. Ze zijn al super mooi, maar je wilt gewoon graag dat er geen complicaties optreden. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.