Ga naar inhoud

Daggy

Leden
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Daggy

  1. Ik vind het zo moeilijk om te beslissen. Ik denk er een hele dag door aan en verander even snel van keuze dan dat ik knipper met mijn ogen. Ik denk dat ik ga vragen of ik nog eens kan langsgaan bij de pc om zijn mening nog eens te horen. 

    Ik was ook alleen naar het consult gegaan dus heb niemand die mee de uitleg heeft gekregen en mocht ook geen foto's nemen van het pasresultaat.

  2. Ik heb ze inderdaad allebei mogen voelen en motiva is inderdaad zachter. Nu vraag ik mij vooral af wat het verschil in vorm zou zijn. De uitleg die ik kreeg is dat motiva druppelvorm is en mentor meer appel/peervormig. 

     

    Ik vind het moeilijk om te weten wat de beste vorm is. Bij het consult met de pc kreeg ik zoveel info dat ik een deel ben vergeten. 

  3. Hallo,

    Na heel lang nadenken heb ik eindelijk de keuze gemaakt om een borstvergroting te laten doen. Over 2 maand is het zover. Spannend. Nu moet ik enkel nog beslissen welke implantaten ik wil. Ik twijfel nog tussen mentor en motiva. Iemand hier ervaring mee? Zijn er dingen waar ik nog rekening mee moet houden? En hoe hebben jullie jullie  voorbereid? 

     

    Ik kan niet wachten tot het zover is!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.