Daggy

Gold Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Daggy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Esmeralda, Ben je ondertussen al bij hem op consult geweest? Ik word morgen door hem geopereerd maar had bij hem een heel goed gevoel. Hij is eerlijk en zegt ook als het te groot of niet mooi is. Uit mijn omgeving heb ik al gehoord dat hij mooie resultaten heeft. Groetjes
 2. Dag Imker, Ik zie dat jij ook geopereerd wordt door dokter Verdonck. Ik word morgen door hem geopereerd. Ik ben benieuwd naar jou ervaringen.
 3. Hey manonn, Ik zag dat jij ook in oktober geopereerd wordt. Ik ben 1 oktober aan de beurt. Ik vind het zo spannend! Als je wil, ik zit in de club van Oktober, je kna er nog bijkomen. Groetjes, Daggy
 4. Ik vind het zo moeilijk om te beslissen. Ik denk er een hele dag door aan en verander even snel van keuze dan dat ik knipper met mijn ogen. Ik denk dat ik ga vragen of ik nog eens kan langsgaan bij de pc om zijn mening nog eens te horen. Ik was ook alleen naar het consult gegaan dus heb niemand die mee de uitleg heeft gekregen en mocht ook geen foto's nemen van het pasresultaat.
 5. Ik heb ze inderdaad allebei mogen voelen en motiva is inderdaad zachter. Nu vraag ik mij vooral af wat het verschil in vorm zou zijn. De uitleg die ik kreeg is dat motiva druppelvorm is en mentor meer appel/peervormig. Ik vind het moeilijk om te weten wat de beste vorm is. Bij het consult met de pc kreeg ik zoveel info dat ik een deel ben vergeten.
 6. Hallo Binnenkort word ik geopereerd en twijfel nog tussen Mentor en Motiva. Iemand hier ervaring mee?
 7. Hallo, Na heel lang nadenken heb ik eindelijk de keuze gemaakt om een borstvergroting te laten doen. Over 2 maand is het zover. Spannend. Nu moet ik enkel nog beslissen welke implantaten ik wil. Ik twijfel nog tussen mentor en motiva. Iemand hier ervaring mee? Zijn er dingen waar ik nog rekening mee moet houden? En hoe hebben jullie jullie voorbereid? Ik kan niet wachten tot het zover is!