Ga naar inhoud

Boobsuus

Leden
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Boobsuus

  1. Op 22-7-2019 om 16:49, Nanskie zei:

    Hoi Suus als je wil mag je in mijn album kijken zal je toevoegen als je wil.

    Ik heb idd ook mentor extra gekregen en heel blij met deze keus. PC adviseerde eerst anatomisch maar ik wilde echt wat vulling aan de bovenkant en het is prachtig geworden precies wat ik voor ogen had. ze beginnen nu ook wat zachter te worden dat is ook erg fijn (dat ze een beetje mee bewegen enzo?)

     

    had ook alleen borsten tijdens zwangerschap en borstvoeding daarna was het weer totaal plat. En heb idd meer zelfvertrouwen gekregen al was ik al een tevreden mens voel me nu meer een tevreden vrouw.

     

    je gaat er zoveel plezier van hebben...

     

    liefs nan

    Hoi Nan,

    Dat klinkt heel erg goed! ik ben zenuwachtig, maar ook heel nieuwsgierig en benieuwd. Na hier veel gelezen te hebben zie ik toch wel een beetje op tegen de eerste paar weken, maar dat gaat vast goed komen. Ik ben heel benieuwd naar je foto's :)

     

    Liefs

  2. Op 16-7-2019 om 07:23, Patries78 zei:

    Wat spannen dat je 8 augustus je nieuwe borsten gaat krijgen!

    Ik heb ook 2 dochters, 11 en 14. Mijn moeder, bonuspapa en vriend waren bij mij thuis in toerbeurt om voor mij te zorgen. Ze deden de was, kookten, zorgden er voor dat ik uit bed kon, waren er voor de kinderen enz.

    Ik vond het vooral prettig om de eerste paar dagen tot een week hulp te hebben. Daarna kun je al wel meer zelf, maar groot huishouden heb je echt wel hulp bij nodig de eerste 6 weken.

    Wat ga jij voor protheses krijgen, welk volume en voor/achter de spier?

    Hoihoi! Ik krijg ze voor de spier, wss 240 of 270 cc mentor xtra. Welke prothese heb jij? En hoe heb je het herstel ervaren? 

    Gr 

  3. Hoi Nan,

     

    ik krijg Mentor Xtra 240 of 270, inderdaad ook voor de spier. Heb jij deze ook gekregen?

    aangezien ik een buikslaper ben kijk ik ook best wel op tegen het op de rug moeten slapen, het is het vast allemaal waard maar zal toch even vervelend zijn denk ik :)

     

    tevens hoop ik dat ik redelijk snel weer aan het werk kan, ik doe kantoorwerk, volgens de pc zou dat met 1 a 1,5 wel moeten kunnen. Heb jij dat ook zo ervaren? 

     

    haha leuke, maar dure hobby dus :) je mag er ook trots op zijn, het geeft vast en zeker meer zelf vertrouwen. Ik ben ook zo benieuwd hoe het daarna zal zijn, alleen al het idee dat je borsten hebt (had ik alleen maar tijdens de zwangerschappen). 
    Gr Suus

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.