Ga naar inhoud

Brenda68

Silver Member
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Brenda68

  1. 19 uur geleden, best_boobie zei:

    Je kunt die bovenste sluiting dicht doen voor je hem over je hoofd aantrekt :45: 

    Ik krijg die sluiting ook niet dicht als ik hem al aan heb, we los als ik hem uit wil trekken trouwens. 
     

    En dames, vraag goed aan je eigen pc na wanneer hij vindt dat het verantwoord is om te hardlopen en borstspieren te trainen. Er zijn pc’s die adviseren dat pas na 3 maanden op te bouwen. Ook paardrijden hoort hier toe. 

    Planken vind ik persoonlijk een dubio gevalletje omdat er veel gewicht op je armen rust en dit dus indirect effect heeft op andere spieren (waaronder borstspieren). 
    Even goed overleggen dus :)

     

    xx BB

    Hahaha ja dat weet ik maar dan krijg ik die beha amper over mijn borsten getrokken. En dan vind ik em helemaal niet lekker zitten omdat ie mijn borsten dan een soort van naar beneden duwt. Hihihi maar je hebt gelijk, het kan wel.

     

    Met planken is het inderdaad oppassen, maar ik heb er zelf nooit last van gehad. Niet te snel mee beginnen lijkt me sowieso een goed idee. Ik heb nog steeds oefeningen waarvan ik voel dat ik ze niet moet doen, zelf 10 maanden po. Vooral the fly waarbij je liggend op je rug je armen bijna gestrekt en wijd boven je borst samen moet laten komen. Dat voelt niet okee en die doe ik dan ook niet. Maar dippen waarvan gezegd wordt, dat het best tricky kan zijn, voelt prima. Denk ook dat het per persoon verschillend kan zijn. Zoals voor alles, geldt ook hier. Doe voorzichtig, gebruik je verstand en luister naar je lichaam.

    • Upvote 1
  2. 1 minuut geleden, TinyAA zei:


    Mag ik vragen welke sport-bh je fijn vindt? Ik heb alleen sport-bh’s zonder rits. En zoek toch iets met sluiting aan de voorkant. 

     

    Voor het hardlopen gebruik ik de Shock Absorber. Die is erg goed in het op de plaats houden van je borsten. Om deze beha aan te doen vind ik echter vreselijk omdat er op de rug een soort van kliksysteem zit waarvoor je je armen bijna uit de kom moet draaien. Het zweet loopt al over mijn rug nog voordat ik een meter gelopen heb haha. Niet fijn dus en niet voor herhaling vatbaar. Voor fitness en fietsen gebruik ik de 2 beha's die ik bij Velthuis heb gekocht. Die heet lipo-elastic PI special comfort. Die hebben een voorsluiting. Op zich prima voor fitness, wielrennen en dergelijke maar hier zou ik toch niet mee durven hardlopen. Binnenkort ga ik voor een andere kijken en ik neig heel erg naar de sportbeha's van het merk Anita. Ik heb daar nu ook mijn normale beha's van en ik vind de kwaliteit geweldig. Hun sportbeha's zien er ook echt super uit.

  3. Planken is een krachtoefening voor buik en core. Die zou je kunnen doen. Ik deed ze na een week of 8. Wel met een hele goede sportbeha. Ik ben met 6 weken gaan hardlopen en met 8 weken borstcrawlen (wat tegenviel) en ik kreeg van de sportschool een schema voor alle spiergroepen behalve de borstspieren. Die trainde ik gewoon niet. Na een half jaar ben ik weer gaan bodypumpen. Zoals ik het zelf heb ervaren duurt het echt wel een maand of 4 voordat ik echt alles weer durfde te doen. Maar goed, er is genoeg wat je vanaf 6 weken kunt doen en vanaf daar weer lekker opbouwen.

  4. 3 uur geleden, Peeuwke zei:

    Ik ben nog maar 16 dagen po van 2x 625cc maar van mijn chirurg mocht ik na 6 tot 8 weken weer lopen met een stevige bh. Ik moest gewoon rustig opbouwen en goed naar mijn lichaam luisteren. 

     

    Ik heb 400cc en val niet onder de grote protheses maar ben na 6 weken weer gaan hardlopen. Gewoon met een shock absorber en dat ging goed. Na 8 weken weer sportschool en gaan zwemmen (borstcrawl). Tuurlijk, in het begin alles nog mondjesmaat maar van lieverlee zat ik met 3 maanden weer redelijk op niveau. Als ik niet meer zou mogen sporten, zou ik geen protheses willen.

  5. Op 26-11-2019 om 11:22, best_boobie zei:

    Kijk er zijn natuurlijk ook vrouwen die nu met nieuwere implantaten klachten kunnen ontwikkelen en onderzoek daar naar is nodig. Zulke onderzoeken zijn altijd nodig maar op de hoeveelheid vrouwen die borstimplantaten hebben, is het een kleiner percentage. 
    Als pc’s gemerkt zouden hebben dat implantaten gevaarlijk zijn voor ons, zouden ze al lang niet meer gebruikt worden. 
    Gewoon alert blijven en proberen niet onder een bus te lopen. Want die kans is groter ;)

     

    xxx

     

    Ik vind ook dat er altijd de nadruk wordt gelegd op het gevaar van borstimplantaten. Ik werk echter in het ziekenhuis en weet dat bijvoorbeeld heupprotheses en bijvoorbeeld bekkenbodemmatjes en matjes die over een bijvoorbeeld buikwandbreuk, liesbreuk en noem maar op ook ziekmakend materiaal kan bevatten. Het is gewoon altijd lichaamsvreemd materiaal en met een beetje pech is daar iets mis mee of kun je er gewoon niet tegen. En natuurlijk nemen de meeste vrouwen uit cosmetische overwegingen borstimplantaten, maar er zijn ook legio vrouwen die als gevolg van borstkanker een amputatie hebben moeten ondergaan. Hoe fijn is het voor hen dat ze hiermee na een ellendige periode hun - voor zover mogelijk - eigenwaarde weer terug krijgen? Hoe kwetsend is het voor hen als een actualiteitenprogramma dan een kapotte prothese van 30 jaar geleden laat zien? Want ik zie nooit de witte gummibeerconstructie zoals bijvoorbeeld mentor die heeft. Die lekken echt niet zomaar. Ik had na 19 jaar een minimale silicon bleed. We moeten ons niet gek laten maken maar wel alert blijven.

     

  6. Dit soort berichten is altijd vervelend inderdaad. Ik denk echter dat elke weldenkend mens weet, dat het gewoon beter is om niet te doen. Geen siliconen implantaten is gewoon beter. Ik weet dat ook en toch heb ik ze. Ik voel me veel zelfverzekerder ermee. Het is ook een afweging. Ik heb dit jaar een wissel ondergaan en ik weet nog dat mijn moeder zei: Brenda, laat ze eruit halen en doe geen nieuwe. Dit vindt het ook maar niks. Maar ik voel mezelf zoveel mooier met en dat geeft mij meer kwaliteit van leven, hoe oppervlakkig dit ook klinkt. Ik heb mijn vorige implantaten 19 jaar gehad. Echt nooit klachten gehad. Natuurlijk is dit geen garantie voor hoe het nu zal lopen. Ik bedenk me echter wel, dat de huidige implantaten weer beter zijn dan die van 19 jaar geleden. Als dit vervelende nieuws komt, schrik ik daar ook van. Van de andere kant: NIETS is zeker in het leven. Wat echter wel zeker is, is het feit dat ik me zoveel meer vrouw voel met en daar word ik blij van. Ik had me de afgelopen 19 jaar zorgen kunnen maken maar ik heb ervoor gekozen om ervan te genieten en dat is maar goed ook, want die zorgen waren voor niets geweest. Als je de keuze maakt tot een borstvergroting moet je jezelf beloven kritisch te blijven op eventuele veranderingen maar beloof jezelf vooral te genieten. Als je teveel twijfelt, zou ik ze niet nemen. 

    • Like 1
  7. Dank je wel! Ikzelf denk dat het niet veel meer zal veranderen. Dr. Van der Meulen zei echter dat ik er nog niet ben. Mss dat ze wat minder rond worden? Tijd zal het leren. Ik vind het zelf een beetje apart dat ik het van mijn eerste bv bijna niet meer weet. Ik nam toen 225cc en vond dat heel mooi. Vlak voor de tweede operatie, 19 jaar later, maakte ik een foto van mijn oude borsten zag toen pas dat ik twee totaal verschillende borsten had. Was me eigenlijk nooit zo opgevallen en ik denk ook niet dat dat zo was de eerste jaren na mijn bv. Dus ik denk sowieso dat het resultaat in de loop der jaren zal veranderen.

  8. 5 minuten geleden, Kimmeke82 zei:

    Dank je... Doet deugd om te lezen... Ben jij ook tevreden met jouw resultaat? Ja soepelheid mis ik wel... Maar dat zal wel komen he...geduldig wezen! ? 

     

    Ja zeker wel tevreden, maar ze voelen na 4 maanden nog steeds niet als van mezelf. Voel ook dat op een of andere manier met name mijn rechterborst nog niet helemaal genezen is. De PC had aan die borst aan de binnenkant wat veranderd om het grote verschil dat er al was wat kleiner te maken. Wat hij precies heeft gedaan weet ik eigenlijk niet eens. Maar die borst blijft wel een beetje achter zeg maar. Ik denk dat ik over een half jaar echt pas een eindoordeel kan geven. X

     

  9. 14 uur geleden, Pelle zei:

    Ja ik heb de wind van voren gekregen! Ben ook zo blij dat die datum al over 1,5 maand is, kan nu al niet meer wachten! Bedankt voor je reactie!

     

    Pelle, ik heb toch maar een foto in de galeij gezet. Mss voor jou ook wel leuk om het werk van Van der Meulen te zien. Dit is dus 4 maanden po maar het uiteindelijke resultaat laat echt nog even op zich wachten.

  10. 10 uur geleden, vithoufiore zei:

     

    Ik vind ze nog steeds niks, maar komt wel! Vind in een hempje rechts inderdaad al wel eniszins natuurlijk, maar wel groot (zal wel wennen zijn). 

     

    Oeh spannend, de hechtpleisters weg! Mag je nu al gaan smeren? Bij mij mag dat pas na twee weken geloof ik? Zie je nog openingetjes zelf? Heeft je PC iets gezegd over vanaf wanneer je kunt gaan smeren? Bij mij worden donderdad de knoopjes weggehaald en dan moet ik dus vgm nog een week wachten en dán mag ik smeren. Maar mn hechtpleisters zijn er al sinds afgelopen donderdag af. 

     

     

    Wat leuk, bij welke artsen ga je op consult? Ik zal je toevoegen aan mijn album. Heel fijn om te horen dat je wat hebt aan het topic!

     

     

    Ja stom he.. ik vind het op die foto met hempje ook wel echt heftig.. twijfel nu of het in het echt ook wel echt zo is. Zal morgen nog eens een foto maken naakt en met iets aan. Ik heb dakramen in de slaapkamer dus de lichtinval is ook raar hier (van boven dus). 

     

    Als ik mijn borsten in de spiegel zie, zie ik totaal andere borsten dan wanneer ik daar een foto van maak. Dan zijn ze superverschillend (nu waren ze voor de ok al erg verschillend). Maar als mijn vriend ze ziet zegt hij altijd hoe mooi het is geworden. Ik maak dus geen foto's want het maakt me niet blij terwijl mijn borsten in real life me heel erg blij maken. Het lijkt alsof de projectie door een bepaalde lichtinval enorm wordt benadrukt. Iets wat je in het echt niet ziet. Geen zorgen dus. Het is namelijk niet alsof je dagelijks in je nakie loopt en iedereen daar foto's van maakt. 

  11. 12 uur geleden, Kimmeke82 zei:

    Hey meiden

     

    Maandag 23 sept mijn bv gehad. Ik herstel heel vlotjes. Bijna geen pijn gehad en alles ziet er heel netjes uit...  Ik vind ze naakt ook heel erg mooi! 

    Nu natuurlijk nog 3 weken met die spuuglelijke sportbh en band eromheen rond lopen. 

    Daarnet kon ik het mij wel niet laten om eens een bikini te passen. Ik geraak er dus in, maar ik vind het zo enorm lijken in de bikini... Ik heb maar 180cc laten plaatsen. Vind het dus ongelooflijk dat sommigen (maar met alle begrip voor ieder zijn keuze uiteraard ?) veel meer laten zetten en dat je dan van hen achteraf nog hoort dat ze mss liever toch groter gewild hadden. 

    Ik vind ze ook nogal fel omhoog staan (komt nog onnatuurlijk over vind ik...) 

    Klopt het dat dat ik hieraan snel zal wennen!? Zullen ze na enkele maanden er natuurlijker gaan uitzien ook?

    Ik zet de foto's van de simulatie erbij (voor en na). Ik heb nog geen foto's getrokken. Maar de realiteit komt er volledig mee overeen... ? Zo kunnen jullie ook eens jullie idee geven... ? 

    Screenshot_20191001_202747_com.android.chrome.jpg

    Screenshot_20191001_202743_com.android.chrome.jpg

     

    Als jouw borsten er zo uitzien als op de bovenste foto mag je daar oprecht superblij mee zijn. Ik vind het echt prachtig. Overigens ben ik nu 4 maanden po en het verandert nog steeds. Beginnen nu pas een beetje soepel te voelen. Dus wat je nu ziet bij jezelf zou zomaar eens nog kunnen veranderen. Maar alsnog: al zou dit het definitieve resultaat zijn, zou ik er blij mee zijn.

  12. Op 27-9-2019 om 20:28, Pelle zei:

    @best_boobie 19 november 2019, Velthuis Kliniek Rotterdam, Dr. van der Meulen!

     

    Hey! ik ben 4 maanden geleden door Dr. Van der Meulen geopereerd in Rotterdam. Van A tot Z is alles top gegaan. Bij mij ging het om een prothesewissel, dus wel even wat pittiger dan een initiële borstvergroting want niet alleen de protheses, maar ook het kapsel moest eruit, maar alles is probleemloos verlopen. Ben alweer volop aan het sporten (al na 6 weken) en heb een paar weken geleden de eindcontrole gehad. Ik heb nu 400cc dual plan en ben op een cup D uitgekomen maar geen idee of dit nog wijzigt. Dr. Van der Meulen zei bij de 3 maanden controle dat ik "er nog lang niet ben", dus alles zal nog wel wat zakken en soepeler worden. Ik kan het me van mijn eerste bv allemaal niet meer herinneren (dat is inmiddels 19 jaar geleden) maar zolang ik lekker kan werken en sporten vind ik alles prima. Veel succes!

  13. 15 uur geleden, Secret ingredients zei:

    Gisteren mijn dames voor het eerst uitgepakt ?, want het drukverband mocht er eindelijk af nu de operatie 2 weken achter me ligt. Toch wel heel hard wennen, vind ik. En ze zitten zoals verwacht echt nog veel te hoog. Op zich niet lelijk, maar nog heel onnatuurlijk. 

    Ik had een postoperatieve bh van het merk Anita aangeschaft in de maat 75D, zoals de pc had aangeraden. Ik droeg normaal altijd bhs met minimaal omtrek 80 dus vond 75 wel heel weinig.? Heb het dus nog eens laten nameten bij de lingeriezaak en het zou toch kloppen. Nu zit die bh me toch vást.... pfff drukt echt keihard op mijn maag. Dus allesbehalve comfortabel. 

    Bovendien doen mijn borsten echt nog steeds superveel pijn ? (brandend en stekend gevoel, zoals bij een hele erge zonnebrand) Is dat wel normaal nog 2 weken postop? Ik lees van heel wat dames dat ze geen brandende boobies meer hadden na een paar dagen. 

    Vandaag was ook mijn eerste werkdag maar mijn borsten waren net kanonskogels, zo hard! ? Kan ik daar iets tegen doen? Warmtecompressen of zo? Want die spieren willen maar niet ontspannen. Zucht... en ik die dacht dat ik na een week of 2 weer zou rondhuppelen. Not!  ?

     

    Kun je er niet naar laten kijken? Als is het maar door een verpleegkundige van de kliniek. Misschien kan ze je geruststellen. Succes!

  14. 5 uur geleden, Jaydee zei:

    Ik ben een nog oudere dame ?. Maar ik ga er gewoon vanuit dat iedereen op z'n intuïtie afgaat en niet alles zomaar klakkeloos van een ander aanneemt. Vandaar mijn reactie. Overigens ook niet kwaad bedoeld ?.

    Dapper dat je alweer zo snel bent gaan zwemmen. Mijn pc had toen gezegd dat ik zowiezo drie maanden niet mocht zwemmen. Maar als jouw pc heeft aangegeven dat het kan en mag, dan zou ik dat zeker doen, vooral omdat je aan sporten verslaafd bent. 

    Good luck met sporten en met de boobs. ???

     

    Xx Jaydee 

    OMG 3 maanden niet zwemmen. Dan zou ik tegen de muren opkruipen hahaha. Het ligt er ook een beetje aan welke slag. Schoolslag is wellicht heftiger voor de borstspier. Die gebruik je met de borstcrawl nu juist niet. Hoe gek dat ook klinkt.  

     

     

  15. Zojuist, Brenda68 zei:

    Is zo hoor meid! Ik bedoel het ook niet vervelend. Integendeel. Ben gewoon een bezorgde oude dame Haha!!!

    Ik ben zelf geopereerd op 4 juni en ben na 6 weken weer gaan hardlopen en op de racefiets gestapt. Heb afgelopen donderdag voor het eerst gezwommen. Dat viel wel wat tegen. Aanhechting van de borstspier voelde ik aan de rechterkant wel trekken. Dus 500 meter gecrawld. Ik sport 6 keer per week dus redelijk verslaafd. Blij dat alles weer mag dus ?

    Deze reactie is trouwens voor Jaydee?

  16. Is zo hoor meid! Ik bedoel het ook niet vervelend. Integendeel. Ben gewoon een bezorgde oude dame Haha!!!

    Ik ben zelf geopereerd op 4 juni en ben na 6 weken weer gaan hardlopen en op de racefiets gestapt. Heb afgelopen donderdag voor het eerst gezwommen. Dat viel wel wat tegen. Aanhechting van de borstspier voelde ik aan de rechterkant wel trekken. Dus 500 meter gecrawld. Ik sport 6 keer per week dus redelijk verslaafd. Blij dat alles weer mag dus ?

    • Like 1
  17. Op 3-8-2019 om 23:33, Ellen1997 zei:

    Ik weet dit uit ervaring, heb zelf 2 keer en bv gehad. Herkende mezelf in haar verhaal vooral bij de eerste bv ,heb ze allebei de keren ook dual plane, waren mijn spieren ook heel strak en gespannen en dacht ook woow is dit wel normaal zelfs na een stukje lopen. Dus toen ik dit leesde dacht ik hej ik had dit ook en waarover ik advies kan geven geef ik graag advies over heb zelf ook veel aan de adviezen die van andere hier krijg. Samen staan we sterker dan alleen ❤️

    En zeer zeker bij twijfel of als je ongerust bent contact met een arts of je pc opnemen beter een keer te vaak bellen inderdaad. Zie dit niet als kritiek we leren iedere dag nieuwe dingen hier van elkaar. 

     

    Klopt hoor, wat je zegt. Ik werk alleen zelf in het ziekenhuis en ben altijd een beetje voorzichtig met dit soort dingen. Maar ik vond jouw reactie echt lief hoor! En natuurlijk is het heerlijk wanneer je je twijfel kan delen met elkaar ?

  18. 4 minuten geleden, best_boobie zei:

    @Brenda68 
    Ach, ik vind dit redelijk onschuldig moet ik zeggen. Het is iets wat haast iedereen ervaart, en dan mag iemand best zeggen dat het normaal is. 
    Uiteraard zijn er ook situaties waarbij verwezen moet worden naar de pc, en vaak word ik er dan bij gehaald, of meiden zeggen uit zichzelf al: ga toch even naar je pc. 
    Ook als meiden vragen of ze iets al mogen, wordt meestal doorverwezen naar hun eigen pc. Is die er niet duidelijk in, dan kun je je altijd houden aan de regels van het forum, die eigenlijk vallen onder de 'zwaarste categorie' regels. 

    Het is niet erg dat je je zorgen maakt, maar ik denk dat het in dit geval niet nodig is.. 

    Wat betreft die vraag van die bikini of badpak van jou, die had ik gelezen, maar aangezien ik echt niet zou weten wat beter is, heb ik daar ook niet op gereageerd toen... 
    Misschien eens vragen in zo een zaak die die dingen verkoopt? Die hebben daar vast wel ervaring mee

     

    xx BB

     

     

    Je hebt waarschijnlijk gelijk en het is ook helemaal niet mijn bedoeling om vervelend te doen. Het is natuurlijk fijn dat iemand zijn vragen, twijfels en onzekerheden kwijt kan op een forum. Zolang inderdaad het advies van de pc maar leidend is. 

     

    Ik heb inmiddels een badpak haha! Even naar een speciaalzaak gegaan en me daar laten informeren. Heb dus ook al gezwommen. Dat viel even tegen maar daar had de PC me al voor gewaarschuwd. Ben wel blij dat ik alle sporten weer kan doen want eerlijk is eerlijk: als ik moet kiezen tussen geen borsten en wel sporten of wel borsten maar niet kunnen sporten, dan kies ik toch echt voor het sporten.

     

    Brenda XXX

     

     

  19. 36 minuten geleden, Lies-L zei:

    Hoi! Ik heb hier ook last van gehad in de ochtenden, en meiden die ongeveer tegelijk met mij geopereerd zijn hebben dat de eerste weken ook gehad! Het hoort er dus inderdaad een beetje bij. 

    @Brenda68 ik snap je reactie maar dit forum is er juist ook voor om bij bepaalde pijntjes te peilen of ze normaal zijn of misschien abnormaal, als elke vrouw in de ochtend harde borsten heeft dan kan je er vanuit gaan dat het erbij hoort, toch? En dan is dit forum juist heel fijn om de rust bij jezelf te houden. Althans, mij heeft het daarin erg veel geholpen. Je voelt elke dag wat anders en elke dag ben je bang dat er misschien iets mis is. Helemaal niet nodig als je hier gaat lezen en ervaringen kan delen met andere vrouwen. 

     

    Ik ben het helemaal met je eens hoor, maar ik vind gewoon "bedenkelijk" en misschien niet zonder risico dat iemand zegt dat iets erbij hoort en vanzelf over gaat terwijl dat in een specifiek geval misschien helemaal niet zo is en er bijvoorbeeld iets anders aan de hand kan zijn. Natuurlijk kun je vragen of er meer dames last van hebben maar ik zou het tegelijkertijd toch ook met je eigen arts overleggen. Better safe than sorry.

     

    Nogmaals: het is geen kritiek, maar een uiting van zorg

  20. 5 minuten geleden, best_boobie zei:

    Zij weet dat uit ervaring  
    Uiteraard moet er niet bij elk pijntje gezegd worden: komt goed, maar zo gaat dat hier op het forum ook niet normaal gezien. 
    Mochten er verontrustende signalen zijn, dan wordt sowieso altijd verwezen naar de pc. Zijn er dingen die niemand herkent, wordt ook doorverwezen naar een pc.
    Ik probeer ook zoveel mogelijk mee in de gaten te houden, mocht iemand twijfelen aan een advies, mag die mij altijd taggen. Ik ben medisch onderlegd, en kan dan even meekijken. Heb redelijk wat ervaring hier op het forum (jaartje of 7) dus geen probleem om mij te taggen mocht het nodig zijn.

    Hopelijk heb je zelf iets aan dit forum, aangezien je je er wel aangemeld hebt voor info?

     

    Groetjes, BB

     

    Ik heb zelf zeker iets aan dit forum maar meer omdat ik gewoon benieuwd ben hoe andere vrouwen hun operaties ervaren. Wat ik ook interessant vind, is hoe het er bij verschillende klinieken "aan toe gaat" en hoe verschillend de adviezen zijn. Ik heb toevallig onlangs nog een vraag gesteld over het aanschaffen van een bikini of badpak omdat ik weer fanatiek wil gaan zwemmen. Overigens geen reactie maar dat is natuurlijk helemaal okee. 

    Maar bijvoorbeeld de vraag WANNEER ik weer mag gaan borstcrawlen heb ik aan de arts gevraagd. Dat zou ik hier dan weer niet vragen. Zo las ik bijvoorbeeld in een topic over zwemmen dat iemand beweerde dat je met de borstcrawl je borstspier traint en dan denk ik wel: hier klopt niets van want met de borstcrawl (al doet de naam anders vermoeden) train je alle spieren behalve je borst. Dat vind ik dan wel bedenkelijk want een ander kan dit voor waar aanzien. 

     

    Een forum als dit heeft grote waarde en ik ben ook fan, maar ik blijf vinden dat wanneer het medisch-inhoudelijk wordt, enige voorzichtigheid wel gewenst is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.