Ga naar inhoud

Sophia1990

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sophia1990

  1. Op 4-6-2019 om 23:43, Thoettiee zei:

    Hoi allemaal!

    Ik heb 20 juni mijn operatie door Kloeters. Ik krijg 350 cc motiva. Hoe is de operatie gegaan bij degene die m 28 mei had? 

    Hi! Wat stoer dat je ook gaat! Het wordt vast prachtig! ? 

    ik zou het zo weer laten doen door dr. Kloeters!! 

    Als je even terug scrolt dan zie je mijn ervaring. Ik zal je even toevoegen aan mijn album dan kan je het resultaat zien!! 

    Heel veel succes!! ??

  2. Op 5-6-2019 om 02:06, RMichelle zei:

     

    Ze staan erg mooi! Passen goed bij je lichaam ook. Zozo nu al gaan werken! Dat zegt wel echt hoe goed je je voelt inderdaad ? moest je trouwens van te voren paracetamol slikken? Ik lees dat bij andere kliniek verhalen veel. Of krijg je dat allemaal te horen als je gebeld word? 

     

    Hoelang mag degene die je mee neemt eigelijk bij je blijven? En lig je alleen in een kamer of met andere? 

     

    @Jennyz oh top! Ja ik heb maandag betaald maar ik had een afspraak gemaakt om contant te betalen vandaar dat het later mocht denk ik!! Spannend he.. het begint nu wel ECHT te worden. Over twee weken hebben we ook nieuwe boobbies  ben ook wel benieuwd of ik je daar ga zien haha! 

     

    @Thoettiee oh wat leuk dat je ook binnekort geopereerd gaat worden door hem! Kunnen we via hier elkaar op de hoogte houden hoe het herstel verloopt! Je kan hier boven het verslag lezen van @Sophia1990 die is vorige week geopereerd door hem en verteld hoe dat gegaan is! 

     

    Xxx

    @RMichelleOkay ik mis dus allemaal berichten.. ik krijg geen melding! En ben toch best actief hier. Haha. Sorry meiden! 

    Ik sport trouwens niet meer. Deed tot een jaar geleden heel veel aan fitness (6x per week). Maar had er gewoon even geen zin meer in. Misschien is dat wel in mijn voordeel geweest. ? 

    maar ik moest inderdaad twee uur van te voren paracetamol nemen. De mensen die met je mee zijn mogen gewoon de wachtkamer met je in. Daar word je opgehaald en blijven zij achter. Je gaat je eerst omkleden en de verpleegster is super lief en stelt je gerust. Dan begin je op de verkoeverkamer. Daar krijg je ook een soort pijnstiller en vervolgens infuus. Door het infuus krijg je vocht toegediend. Vervolgens komt de anesthesist kennismaken (hele knappe man) ? 

    En daarna komt dr kloeters om af te tekenen en dan word je met bed en al gereden naar de ok. En dan gaat alles zo snel en voor je het weet word je wakker met nieuwe boobs! 

    Toen ik wakker werd had ik trouwens wel een scherpe pijn, dat drukkende gevoel had ik echt maar heel even. Ik gaf dit aan bij de zuster van de verkoeverkamer en kreeg toen zakje diclofenac via infuus. Binnen halfuurtje was dat weg. Ze doen dus echt niet moeilijk met extra pijnstilling. 

    Ik werd als tweede geopereerd. Dus het meisje wat voor mij was kwam terug van de OK toen ik net ging liggen op de verkoeverkamer. Zij was mega high van de narcose dus was wel grappig. Maar je hebt allemaal van die gordijntjes dus op zich wel privé. Op de verkoeverkamer was ik alleen tijdens het uitslapen (wat ik even heb overgeslagen). ?

    de verpleegster vertelde wel dat het een rustige dag was, normaal hebben ze twee OK’s toen maar eentje waar geopereerd werd. 

     

    Hoe is het met jullie zenuwen? Ben ook zo benieuwd naar jullie nieuwe boobies!! En vooral of jullie ook zo blij zijn. ?

  3. Op 4-6-2019 om 16:53, Sylver zei:

    Wat een bikkel ben je! Na een week al werken.. is het goed gegaan? Fijn dat het herstel zo voorspoedig gaat bij je ? 

     

     

    Hi, 

     

    sorry voor mn late reactie. Maar ik krijg dus elke keer geen melding dat er wat is gepost. Raar! 

    Ja het werken gaat prima! Was wel moe in de avond maar agg zo’n narcose is ook niet niets. 

    Sinds paar dagen beetje last van mijn rechterborst. Geen pijn maar gewoon een vervelend gevoel. Zal wel bij het proces horen. Ik plaats morgen weer een nieuwe foto. Ze gaan al goed zakken nu, dus elke keer weer helemaal blij als ik in de spiegel kijk!! ?

  4. Hoi, 

    Ik ben nu 11 dagen PO. Helemaal blij met mn nieuwe boobies. Geen pijn gehad en doe nog steeds lekker rustig aan! 

    Ik heb Motiva 450cc hp, dual plane. Links heb ik eigenlijk helemaal geen last van. Maar rechts zeurt af en toe het lijkt wel of die rechter borst verkrampt. Vooral als ik even op de bank heb gezeten. Als ik dan opsta lijkt het als of ik die prothese wat voel zakken/ bewegen. Voor mijn idee is de zijkant van borst ook een beetje paarsig. Ik heb geen koorts, voel me gewoon prima. Kan ook niet zeggen dat het echt pijn doet meer een vervelend gevoel. Dit is nu al 3 dagen zo. Herkent iemand zich in dit verhaal? Is het normaal? Ik ben nogal een hypochonder (lees: heb mezelf al terminaal verklaard). ? 

    graag hoor ik of andere meiden hetzelfde hebben meegemaakt. ?

     

    ps. Heb het maar complicaties gezet. Wist het anders ook niet. ?‍♀️

     

     

     

     

     

  5. 1 uur terug, RMichelle zei:

    Hoi @Sophia1990 hoe is het nu met je? Nog steeds geen pijn ervaren? Heb je al nieuwe foto’s? Ben erg benieuwd! 

     

    @Jennyz al betaald? Al zenuwen? 

    Hi, ik heb er van de week nog een foto bijgeplaatst. Moet je maar even kijken! Ik zal vanavond even nieuwe maken. Ik vergeet het elke keer. Dan ga ik douchen en laat ik mijn telefoon in de oplader liggen. Lekker slim. ? 

    nee ik heb helemaal geen pijn gehad. Ben vandaag ook weer begonnen met werken. En ging prima! ? 

     

  6. 40 minuten geleden, Angel0306 zei:

    @Sophia1990 hoe positief verlopen bij jou allemaal !! Ik zelf ben 29/5 geopereerd. Motiva 510cc achter de spier. Heb jij ook achter de spier of voor? Ik ervaar toch wel wat pijn en ongemakkelijkheid. Maar zit ook met drukverband vastgeplakt dus helemaal ingesnoerd op het moment. Zou ik je foto's mogen kijken? Aangezien ik zelf nog niks gezien heb krijg ik mss een idee door hoe het bij jou er uit ziet! 

    Groetjes

    Hi meid, 

     

    nou echt iedereen staat er ook versteld van. Ik heb ook aardig wat vriendinnen die het hebben laten doen en die hadden echt wel last en konden moeilijk dingen zelf doen zoals aankleden en opstaan. Maar ik heb denk ik een keer geluk in mn leven, normaal heb ik dat niet hoor. Haha ?

     

    ahh je bent een dagje later geopereerd! Super tof! Ben benieuwd hoe je ze dadelijk vindt als ze zijn uitgepakt. Heb je ze nog helemaal niet gezien? Ook niet net na de operatie? 

    Ik heb dual plane en ook motiva. Alleen dan 450 cc. 

    Ja natuurlijk mag dat! Ik zal je even toevoegen! 

     

    Heel veel succes met je herstel en ik hoop dat je er ook onwijs blij mee bent! 

     

     Xx 

  7. Hoiii @Jennyz

    En @RMichelle

    Ik woon in zeeland, dus dat is ook een stukje bij Mill vandaan. Nou je krijgt ook allemaal medicatie toegediend tijdens de narcose tegen misselijkheid. Ook krijg je een tasje mee met een medicatie schema en hier zitten ook pilletjes bij voor mocht je eventueel misselijk worden. Ik heb deze niet hoeven gebruiken. In het tasje zit verder nog paracetamol, antibiotica en tramadol (alleen als je echt teveel pijn hebt). 

    Kloeters had dat niet gezegd tegen mij maar thanks voor het doorgeven. Ik moet zeggen ik heb twee bh’s van Bauland en die zitten tot nu toe prima. Het hoeft ook allemaal niet zo strak. Ze snijden sowieso niet. 

    Ik vond ze gelijk mooi! Alleen ze moeten nog indalen en echte borsten worden. Ik had gister een album aan gemaakt. Ik zal vandaag nog even foto’s toevoegen. Ik maak elke dag foto’s vind het wel leuk om het proces bij te houden. 

    De pijn is uit gebleven, ik heb gewoon echt geen pijn ervaren. Het enige wat ik had was even een drukkend gevoel na de operatie maar was al weg toen ik in de auto naar huis zat. Slapen gaat ook erg goed. Ik heb mijn lattenbodem van mijn bed iets omhoog gezet bij de rug. Ik word wel beetje stijf wakker omdat ik dat rug slapen gewoon niet gewend ben. 

    Gisteren ben ik gaan ontbijten bij een tentje met een vriend. In de auto ging het ook prima. 

    Je zou bijna denken dat die beste dr kloeters magische handjes heeft. Hoop zo dat jullie het ook positief ervaren want dit valt me echt alles mee!! Maar inderdaad ga van t ergste uit en dan kan het alleen maar meevallen. Heb ik ook gedaan hoor! Nou jullie zijn toegevoegd aan mijn album en ik zal proberen elke dag de foto’s toe te voegen. ?

     

    Fijne dag!! 

  8. Ja had ik ook overwogen. Maar uiteindelijk is je eigen huis/bed het fijnst. Ja, waarschijnlijk ben je ook nog slaperig dus ik zou gewoon lekker teruggaan naar huis! Gewoon een dekentje meenemen en een lekker kussen dan komt het vast goed. Ik heb mijn vriendinnen net even uitgelaten, haha. Stukje gaan wandelen, binnen zitten is niets voor mij. Ging prima. Ben echt benieuwd of de pijn nog gaat komen.. hoop het niet. Want dit is prima te doen zo! 

     

    Ik snap echt niet hoe ik een album moet aanmaken. Heb jij een idee? Ik zie het nergens staan. ?

    13 minuten geleden, Jennyz zei:

    Mooi zo, dat slapen lijkt me inderdaad wel even wennen maar dikke prima dat je tot nu toe nog niet veel pijn hebt, hopelijk blijft dat lekker zo! 

     

    Voor mij is het ook 2 uur rijden, vandaar de vraag. Mijn moeder zei al, je kunt beter een hotel pakken, maar ja misschien is de pijn de tweede dag wel erger. Nu ben je misschien nog wat suf.. 

     

     

    Ja leuk! Ben heel benieuwd ?

     

  9. Jaaa ik heb ze! We zijn al grote vriendinnen hoor! ? 

     

    Het was twee uur rijden. Maar had gewoon kussentje meegenomen en dekentje. En toen lekker gelegen op de achterbank. Mijn moeder viel op de terugweg in slaap, was veel zenuwachtiger dan ik. Zij heeft altijd haar borsten willen laten liften maar durft het niet. Dus mijn beste vriend en ik hebben de hele terugweg gepraat. Haha. 

     

    Vannacht goed geslapen. Wel soms wakker want kreeg last van mijn rug omdat ik niet gewend ben om op mijn rug te slapen. Vandaag ook nauwelijks pijn. Hoop eigenlijk dat het zo blijft. 

     

    Ik ga zo even douchen en laat ik mijn moeder foto’s maken en ga ik even uitvogelen hoe ik jullie aan mijn album kan toevoegen. 

    Ik ben trouwens nu wel op mijn dikst, dus let daar vooral niet op. Over 6 weken maar weer aan de bak. Had daar nu geen zin in. ??

    15 uur geleden, Jennyz zei:

    Wat fijn dat alles goed is gegaan! Och dat snap ik heel goed, maar mooi dat je er zo op terugkijkt en gezellig hebt gekletst haha, geweldig! Mooi gekleurd naar de shell? 

     

    Je hebt ze, yay! Dus ze bevallen goed haha 

     

    Hoelang was het voor je rijden? Heerlijk weer thuis nu, maar lekker rustig aan 

     

  10. @RMichelle en @Jennyz

     

    hi meiden, 

     

    nou ik ben vanochtend geopereerd! Alles is goed gegaan. Narcose viel echt mee! Druk gemaakt om niets. Bovendien was de ok assistent een oude bekende! Erg grappig. We waren honderduit aan het praten en toen viel ik weg. Tijdens de laatste hechting werd ik al een beetje wakker gemaakt dus ik dacht huh, wat voel ik nou? Maar werd gelijk gerust gesteld. Het gekke was, ik was ook klaar wakker. De verkoeverkamer was niet echt aan mij besteed dus! Haha. 

    Daarna naar de andere kamer gereden. Hier even goed de nieuwe vriendinnen bekeken, nou ze staan er goed op hoor!! Het infuus inbrengen voelde ik niet eens, maakte ik me ook druk om. Waarom weet ik niet, ben niet kleinzerig maar toch had ik een reden gevonden. ?

    ik moest mega nodig plassen door de zakjes vocht. Dus even snel beschuitje gegeten en wat gedronken en toen aangekleed. Opstaan ging ook prima. 

    Daarna nog terug naar huis onderweg weer plassen. Was erg charming was nog paars van het desinfecteerspul, dus zo de shell in. ?

    autorit ging verder prima. Was klaar wakker en nu nog steeds. Lig lekker op de bank met Netflix. 

    Maar goed het klinkt allemaal heel fijn en pijnloos maar morgen komt denk ik wel de pijn. We zullen het zien! 

     

    Ben trouwens vergeten van die nagellak te vragen. Sorry! 

  11. 5 uur geleden, RMichelle zei:

     

    Oh hihi sorry! Vergist in de datum.. nou nog een keer heel veel succes morgen dan haha! 

     

    Ik heb een vraagje weten jullie of je acrylnagels met nagellak erop mag houden tijdens de operatie? Las ergens dat het eraf moest weet alleen niet meer precies waarom? 

     

    Xx

    Haha thanks! Zo nog even mijn haar wassen en dan mijn bed in! Morgen vroeg naar Mill.. 

    ik houd jullie op de hoogte! 

     

    Oh en volgens mij mogen de acryl nagels wel maar de nagellak niet. Weet niet waarom eigenlijk. ?

     

    zal het morgen wel even vragen voor je! 

  12. 4 uur geleden, Jennyz zei:

    Jaa logisch! Nog maar twee dagen en je hebt gewoon nieuwe borsten! Alles nog even klaarmaken inderdaad dan kun je daarna in alle rust herstellen, wat spannend! 

     

    Och man, inderdaad haha je kunt ze niet even zo omwisselen ? ik heb inderdaad van de 340 en de 400 foto’s, maar nog vind ik het lastig. Ik vind ze beide mooi, en misschien de 400 zelfs nog, met de pasprotheses wat aan de grote kant, maar dat geeft soms ook een vertekenend beeld lees ik veel...

    Jaaaa echt een mega raar idee! Haha! 

    Maar kan niet wachten! Ben echt zo benieuwd.. ?

     

    Ja ik snap je helemaal met die protheses. Ik denk soms ook van had ik niet liever 500/550 gehad maar ik heb denk ik liever iets kleiner dan te groot. Het is ook gewoon moeilijk.. maar je hebt nog even om goed na te denken! 

     

    Xx 

  13. Op 23-5-2019 om 19:57, Jennyz zei:

    Hi!

     

    Wat spannend! 28 mei schiet al op! Mijn operatie staat ook gepland op 17 juni, ook via Faceland maar dan door Xander Bakker. Ik heb gekozen voor de motiva 400cc full, maar twijfel inderdaad steeds. Is dit niet te groot? Als ik alle berichten zo lees, schijnt dit normaal te zijn haha. 

     

    Hi @Jennyz

    sorry voor mijn late reactie maar druk met de voorbereidingen, huis schoonmaken, boodschappen en de rest regelen. 

    Maar inderdaad overmorgen al! ? een beetje gezonde spanning nu! En erg benieuwd naar het resultaat. 

    Jouw operatie staat ook snel gepland, spannend! Jaaaa die cc’s joh.. het is denk ik gewoon moeilijk te zeggen. Het is ook natuurlijk geen knipbeurtje bij de kapper.. maar heb je foto’s gemaakt van het passen? Ik heb daar wel veel aan gehad. Heb het paar keer terug gekeken en ik vind het wel echt bij me passen. Ik luister vooral niet naar of anderen het te groot of te klein vinden, het moet echt mijn keuze zijn. ?

  14. Haha ja dat internet afstruinen doe ik ook! Maar dan zie ik een foto met iemand die 300 cc heeft en dan denk ik, jeetje wat groot en die van mij worden nog groter. En vervolgens zie ik een foto met 450 cc en dan zijn die in verhouding weer klein. Het is echt bij elk lichaam anders hè?! Niet echt een referentiekader.. 

    Ja ik twijfel ook of ik niet voor 500cc moet gaan maar ik weet niet of ik dan weer terug op consult moet. Er past sowieso wel 500 in. 

    Jaaaa nog 8 dagen! Nee ben eigenlijk niet zenuwachtig dat ben ik nooit echt. Wel op de dag zelf denk ik! ?

     

    Ik ga even kijken hoe ik je kan toevoegen. Staat nu nog niets in. Mijn boobies zijn nog niet fotowaardig. Haha. Nee maar zal wel een before foto erbij zetten. ?

     

    fijne avond! 

     

     

  15. Op 16-5-2019 om 21:03, RMichelle zei:

    Hoi Sophia, 

     

    Ja mijn operatiedatum is 17 juni! Vandaag voor tweede pasconsult geweest. Ben 1.67 en nogal slank! We zouden eerst voor 300 cc Motiva demi gaan. Maar nu voor 320 cc Demi Motiva Ergonomix gegaan. Wel lastig om te zien hoor op zo’n consult hoe het er nou daadwerkelijk uit komt te zien.. we moeten het maar afwachten! Ik kan zelf ook niet veel over dr kloeters vinden maar moet wel zeggen dat ik me prettig bij hem voel! Hij is erg rustig en niet opdringerig. Ik had dit bij sommige andere klinieken wel meer het idee. 

     

    Wel fijn dat je al bijna aan de beurt bent! Ik moet nog een maandje wachten. Vind het wel spannend hoor! Ben nog nooit geopereerd en kan ook niet goed tegen bloed of prikken? Leuk dat we rond dezelfde tijd gaan inderdaad kunnen we elkaar op de hoogte houden! 

     

    Groetjes Romy

    Hi Romy, 

     

    ik snap je helemaal! Dan sta je met die bh, kipfilets en shirt erover en dan moet je er naar kijken alsof je naakt bent.. haha. Blijft vreemd! Wel goed dat je een tweede keer bent gegaan, dan ben je toch wat zekerder van je zaak. 

     

    Ja ik had bij Dr. kloeters ook gelijk een goed gevoel. Hij heeft ook al jaren ervaring dus het komt vast goed! 

     

    Oh 17 juni al! Schiet ook al op! Als je wil kan ik je toevoegen na mijn operatie aan mijn album en kan je mijn resultaat zien. 

     

    Fijn weekend!! 

     

    ?

     

     

  16. Op 12-5-2019 om 23:11, RMichelle zei:

    Hoi hoi, ik word ook in juni geopereerd door kloeters.. ik twijfel alleen heel erg over het aantal cc.. gr 

    Hi, 

     

    Wat leuk! Ben ik op dit moment niet de enige! Heb je al een datum? 

    Ik had precies hetzelfde. De consulente raadde mij 450cc aan en Kloeters vond dit ook een goed maatje. Vervolgens heb ik gewoon afspraken gemaakt bij andere klinieken en gekeken wat die chirurgen mij aanraadden. Eigenlijk kwamen die gelijk ook met ronde protheses en 400/450cc. 

    Heb veel op het internet gekeken en vooral gekeken naar borsten met 450cc. Ik weet dat het bij iedereen uitpakt maar ik vind het eigenlijk bij alles dat ik heb gezien mooi! 

    Misschien kan je ook afspraken maken bij andere klinieken aangezien meestal een consult gratis en vrijblijvend is! 

     

    Laten we elkaar op de hoogte houden als je dat leuk vindt!! 

     

    Liefs, 

     

    Sophia

  17. 20 uur geleden, best_boobie zei:

    Hoi hoi

    Welkom hier!

    Je zou eens via de zoekbalk kunnen zoeken of je iets tegen komt over dr. Kloeters hier.. Ik durf niet te zeggen of er veel ervaringen met hem zijn. Via het profiel van de meiden die door hem geholpen zijn (evt) kun je dan zoeken naar hun foto's, of evt een pb aan hun sturen, om te horen of ze een prive album hebben.

    Mag ik weten welke datum je precies geopereerd wordt, dan zetten we dat nog even in je titel erbij. Ik ga je ook even verhuizen naar de operatieverslagen, zodat je ook een verslagje kunt schrijven en verdere updates als je wilt. Als je dat in dit topic doet staat alles overzichtelijk bij elkaar

    Heel veel plezier met aftellen!

     

    xx BB

    @best_boobie bedankt voor je berichtje! 

     

    Ik snap nog niet veel van het forum, maar komt goed. Haha. 

    Mijn operatiedatum is 28 mei. Dus erg snel, maar dan heb ik minder tijd om zenuwachtig te zijn. ?

  18. Hi allemaal, 

     

    Ik ben nieuw op het forum. Al jaren wil ik een borstvergroting. Afgelopen week op gesprek geweest bij Diana Gabriels en Faceland. Ik ga voor Faceland bij dr. Kloeters. Aardige man en is zeker van wat hij zegt. Ik ga voor de Motiva prothese, 450cc, high profile. Op internet lees je goede recensies over Dr. Kloeters. Ik vind het alleen jammer dat er weinig before & after foto’s te zien zijn. Mijn vraag is dan ook of er hier vrouwen zijn die ook door hem zijn geholpen en die hun ervaring en resultaat misschien willen delen. 

     

    Mijn operatie staat eind deze maand gepland. 

     

    Ik hoor graag van jullie! 

     

    ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.