Sophia1990

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sophia1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks voor je reactie! Ja, dat zou inderdaad kunnen. Ze zijn al aan het zakken maar zitten nog erg hoog. Maar het heeft inderdaad nog allemaal een plaatsje nodig! Ik wacht het gewoon rustig af en hou me aan wat de pc heeft voorgeschreven. ?
 2. Hi! Wat stoer dat je ook gaat! Het wordt vast prachtig! ? ik zou het zo weer laten doen door dr. Kloeters!! Als je even terug scrolt dan zie je mijn ervaring. Ik zal je even toevoegen aan mijn album dan kan je het resultaat zien!! Heel veel succes!! ??
 3. @RMichelleOkay ik mis dus allemaal berichten.. ik krijg geen melding! En ben toch best actief hier. Haha. Sorry meiden! Ik sport trouwens niet meer. Deed tot een jaar geleden heel veel aan fitness (6x per week). Maar had er gewoon even geen zin meer in. Misschien is dat wel in mijn voordeel geweest. ? maar ik moest inderdaad twee uur van te voren paracetamol nemen. De mensen die met je mee zijn mogen gewoon de wachtkamer met je in. Daar word je opgehaald en blijven zij achter. Je gaat je eerst omkleden en de verpleegster is super lief en stelt je gerust. Dan begin je op de verkoeverkamer. Daar krijg je ook een soort pijnstiller en vervolgens infuus. Door het infuus krijg je vocht toegediend. Vervolgens komt de anesthesist kennismaken (hele knappe man) ? En daarna komt dr kloeters om af te tekenen en dan word je met bed en al gereden naar de ok. En dan gaat alles zo snel en voor je het weet word je wakker met nieuwe boobs! Toen ik wakker werd had ik trouwens wel een scherpe pijn, dat drukkende gevoel had ik echt maar heel even. Ik gaf dit aan bij de zuster van de verkoeverkamer en kreeg toen zakje diclofenac via infuus. Binnen halfuurtje was dat weg. Ze doen dus echt niet moeilijk met extra pijnstilling. Ik werd als tweede geopereerd. Dus het meisje wat voor mij was kwam terug van de OK toen ik net ging liggen op de verkoeverkamer. Zij was mega high van de narcose dus was wel grappig. Maar je hebt allemaal van die gordijntjes dus op zich wel privé. Op de verkoeverkamer was ik alleen tijdens het uitslapen (wat ik even heb overgeslagen). ? de verpleegster vertelde wel dat het een rustige dag was, normaal hebben ze twee OK’s toen maar eentje waar geopereerd werd. Hoe is het met jullie zenuwen? Ben ook zo benieuwd naar jullie nieuwe boobies!! En vooral of jullie ook zo blij zijn. ?
 4. Hi, sorry voor mn late reactie. Maar ik krijg dus elke keer geen melding dat er wat is gepost. Raar! Ja het werken gaat prima! Was wel moe in de avond maar agg zo’n narcose is ook niet niets. Sinds paar dagen beetje last van mijn rechterborst. Geen pijn maar gewoon een vervelend gevoel. Zal wel bij het proces horen. Ik plaats morgen weer een nieuwe foto. Ze gaan al goed zakken nu, dus elke keer weer helemaal blij als ik in de spiegel kijk!! ?
 5. Hoi, Ik ben nu 11 dagen PO. Helemaal blij met mn nieuwe boobies. Geen pijn gehad en doe nog steeds lekker rustig aan! Ik heb Motiva 450cc hp, dual plane. Links heb ik eigenlijk helemaal geen last van. Maar rechts zeurt af en toe het lijkt wel of die rechter borst verkrampt. Vooral als ik even op de bank heb gezeten. Als ik dan opsta lijkt het als of ik die prothese wat voel zakken/ bewegen. Voor mijn idee is de zijkant van borst ook een beetje paarsig. Ik heb geen koorts, voel me gewoon prima. Kan ook niet zeggen dat het echt pijn doet meer een vervelend gevoel. Dit is nu al 3 dagen zo. Herkent iemand zich in dit verhaal? Is het normaal? Ik ben nogal een hypochonder (lees: heb mezelf al terminaal verklaard). ? graag hoor ik of andere meiden hetzelfde hebben meegemaakt. ? ps. Heb het maar complicaties gezet. Wist het anders ook niet. ?‍♀️
 6. Hi, ik heb er van de week nog een foto bijgeplaatst. Moet je maar even kijken! Ik zal vanavond even nieuwe maken. Ik vergeet het elke keer. Dan ga ik douchen en laat ik mijn telefoon in de oplader liggen. Lekker slim. ? nee ik heb helemaal geen pijn gehad. Ben vandaag ook weer begonnen met werken. En ging prima! ?
 7. Hi meid, nou echt iedereen staat er ook versteld van. Ik heb ook aardig wat vriendinnen die het hebben laten doen en die hadden echt wel last en konden moeilijk dingen zelf doen zoals aankleden en opstaan. Maar ik heb denk ik een keer geluk in mn leven, normaal heb ik dat niet hoor. Haha ? ahh je bent een dagje later geopereerd! Super tof! Ben benieuwd hoe je ze dadelijk vindt als ze zijn uitgepakt. Heb je ze nog helemaal niet gezien? Ook niet net na de operatie? Ik heb dual plane en ook motiva. Alleen dan 450 cc. Ja natuurlijk mag dat! Ik zal je even toevoegen! Heel veel succes met je herstel en ik hoop dat je er ook onwijs blij mee bent! Xx
 8. Hoiii @Jennyz En @RMichelle Ik woon in zeeland, dus dat is ook een stukje bij Mill vandaan. Nou je krijgt ook allemaal medicatie toegediend tijdens de narcose tegen misselijkheid. Ook krijg je een tasje mee met een medicatie schema en hier zitten ook pilletjes bij voor mocht je eventueel misselijk worden. Ik heb deze niet hoeven gebruiken. In het tasje zit verder nog paracetamol, antibiotica en tramadol (alleen als je echt teveel pijn hebt). Kloeters had dat niet gezegd tegen mij maar thanks voor het doorgeven. Ik moet zeggen ik heb twee bh’s van Bauland en die zitten tot nu toe prima. Het hoeft ook allemaal niet zo strak. Ze snijden sowieso niet. Ik vond ze gelijk mooi! Alleen ze moeten nog indalen en echte borsten worden. Ik had gister een album aan gemaakt. Ik zal vandaag nog even foto’s toevoegen. Ik maak elke dag foto’s vind het wel leuk om het proces bij te houden. De pijn is uit gebleven, ik heb gewoon echt geen pijn ervaren. Het enige wat ik had was even een drukkend gevoel na de operatie maar was al weg toen ik in de auto naar huis zat. Slapen gaat ook erg goed. Ik heb mijn lattenbodem van mijn bed iets omhoog gezet bij de rug. Ik word wel beetje stijf wakker omdat ik dat rug slapen gewoon niet gewend ben. Gisteren ben ik gaan ontbijten bij een tentje met een vriend. In de auto ging het ook prima. Je zou bijna denken dat die beste dr kloeters magische handjes heeft. Hoop zo dat jullie het ook positief ervaren want dit valt me echt alles mee!! Maar inderdaad ga van t ergste uit en dan kan het alleen maar meevallen. Heb ik ook gedaan hoor! Nou jullie zijn toegevoegd aan mijn album en ik zal proberen elke dag de foto’s toe te voegen. ? Fijne dag!!
 9. Ja had ik ook overwogen. Maar uiteindelijk is je eigen huis/bed het fijnst. Ja, waarschijnlijk ben je ook nog slaperig dus ik zou gewoon lekker teruggaan naar huis! Gewoon een dekentje meenemen en een lekker kussen dan komt het vast goed. Ik heb mijn vriendinnen net even uitgelaten, haha. Stukje gaan wandelen, binnen zitten is niets voor mij. Ging prima. Ben echt benieuwd of de pijn nog gaat komen.. hoop het niet. Want dit is prima te doen zo! Ik snap echt niet hoe ik een album moet aanmaken. Heb jij een idee? Ik zie het nergens staan. ?
 10. Jaaa ik heb ze! We zijn al grote vriendinnen hoor! ? Het was twee uur rijden. Maar had gewoon kussentje meegenomen en dekentje. En toen lekker gelegen op de achterbank. Mijn moeder viel op de terugweg in slaap, was veel zenuwachtiger dan ik. Zij heeft altijd haar borsten willen laten liften maar durft het niet. Dus mijn beste vriend en ik hebben de hele terugweg gepraat. Haha. Vannacht goed geslapen. Wel soms wakker want kreeg last van mijn rug omdat ik niet gewend ben om op mijn rug te slapen. Vandaag ook nauwelijks pijn. Hoop eigenlijk dat het zo blijft. Ik ga zo even douchen en laat ik mijn moeder foto’s maken en ga ik even uitvogelen hoe ik jullie aan mijn album kan toevoegen. Ik ben trouwens nu wel op mijn dikst, dus let daar vooral niet op. Over 6 weken maar weer aan de bak. Had daar nu geen zin in. ??
 11. @RMichelle en @Jennyz hi meiden, nou ik ben vanochtend geopereerd! Alles is goed gegaan. Narcose viel echt mee! Druk gemaakt om niets. Bovendien was de ok assistent een oude bekende! Erg grappig. We waren honderduit aan het praten en toen viel ik weg. Tijdens de laatste hechting werd ik al een beetje wakker gemaakt dus ik dacht huh, wat voel ik nou? Maar werd gelijk gerust gesteld. Het gekke was, ik was ook klaar wakker. De verkoeverkamer was niet echt aan mij besteed dus! Haha. Daarna naar de andere kamer gereden. Hier even goed de nieuwe vriendinnen bekeken, nou ze staan er goed op hoor!! Het infuus inbrengen voelde ik niet eens, maakte ik me ook druk om. Waarom weet ik niet, ben niet kleinzerig maar toch had ik een reden gevonden. ? ik moest mega nodig plassen door de zakjes vocht. Dus even snel beschuitje gegeten en wat gedronken en toen aangekleed. Opstaan ging ook prima. Daarna nog terug naar huis onderweg weer plassen. Was erg charming was nog paars van het desinfecteerspul, dus zo de shell in. ? autorit ging verder prima. Was klaar wakker en nu nog steeds. Lig lekker op de bank met Netflix. Maar goed het klinkt allemaal heel fijn en pijnloos maar morgen komt denk ik wel de pijn. We zullen het zien! Ben trouwens vergeten van die nagellak te vragen. Sorry!
 12. Haha thanks! Zo nog even mijn haar wassen en dan mijn bed in! Morgen vroeg naar Mill.. ik houd jullie op de hoogte! Oh en volgens mij mogen de acryl nagels wel maar de nagellak niet. Weet niet waarom eigenlijk. ? zal het morgen wel even vragen voor je!
 13. Jaaaa echt een mega raar idee! Haha! Maar kan niet wachten! Ben echt zo benieuwd.. ? Ja ik snap je helemaal met die protheses. Ik denk soms ook van had ik niet liever 500/550 gehad maar ik heb denk ik liever iets kleiner dan te groot. Het is ook gewoon moeilijk.. maar je hebt nog even om goed na te denken! Xx
 14. Thanks! Maar ik moet pas overmorgen! Ik werd vrijdag al netjes gebeld, moet half 9 er zijn en word gelijk om half 10 geholpen. Wel blij mee, want op een lege maag ben ik nooit zo leuk! Niet dat ik daarna trek heb denk ik.. haha xx
 15. Hi @Jennyz sorry voor mijn late reactie maar druk met de voorbereidingen, huis schoonmaken, boodschappen en de rest regelen. Maar inderdaad overmorgen al! ? een beetje gezonde spanning nu! En erg benieuwd naar het resultaat. Jouw operatie staat ook snel gepland, spannend! Jaaaa die cc’s joh.. het is denk ik gewoon moeilijk te zeggen. Het is ook natuurlijk geen knipbeurtje bij de kapper.. maar heb je foto’s gemaakt van het passen? Ik heb daar wel veel aan gehad. Heb het paar keer terug gekeken en ik vind het wel echt bij me passen. Ik luister vooral niet naar of anderen het te groot of te klein vinden, het moet echt mijn keuze zijn. ?