Ga naar inhoud

Nanskie

Leden
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Nanskie

  1. 49 minuten geleden, Boobsuus zei:

    Hee Nanskie,

     

    ik doe vast iets verkeerd, ik kan je foto's nml niet zien. Ben heel benieuwd naar jouw resultaat aangezien ik ongeveer dezelfde hoeveelheid krijg :) HOe gaat het nu met jou?

    Ik lees je berichtje nu pas. Ik zal je toevoegen aan mijn album dan kun je even kijken!  Gaat super goed afgelopen dagen lekker genoten van een gevulde bikini ? Wel raar om te ervaren dat de siliconen niet echt reageren om mijn lichaamstempratuur dus soms zijn ze heel warm door de zon of koud door het water ?

    Jij over paar weekjes ook aan de beurt!!!

     

    Liefs Nan

  2. Op 15-7-2019 om 21:06, Boobsuus zei:

    Hoi Nan,

     

    ik krijg Mentor Xtra 240 of 270, inderdaad ook voor de spier. Heb jij deze ook gekregen?

    aangezien ik een buikslaper ben kijk ik ook best wel op tegen het op de rug moeten slapen, het is het vast allemaal waard maar zal toch even vervelend zijn denk ik 

     

    tevens hoop ik dat ik redelijk snel weer aan het werk kan, ik doe kantoorwerk, volgens de pc zou dat met 1 a 1,5 wel moeten kunnen. Heb jij dat ook zo ervaren? 

     

    haha leuke, maar dure hobby dus  je mag er ook trots op zijn, het geeft vast en zeker meer zelf vertrouwen. Ik ben ook zo benieuwd hoe het daarna zal zijn, alleen al het idee dat je borsten hebt (had ik alleen maar tijdens de zwangerschappen). 
    Gr Suus

    Hoi Suus als je wil mag je in mijn album kijken zal je toevoegen als je wil.

    Ik heb idd ook mentor extra gekregen en heel blij met deze keus. PC adviseerde eerst anatomisch maar ik wilde echt wat vulling aan de bovenkant en het is prachtig geworden precies wat ik voor ogen had. ze beginnen nu ook wat zachter te worden dat is ook erg fijn (dat ze een beetje mee bewegen enzo?)

     

    had ook alleen borsten tijdens zwangerschap en borstvoeding daarna was het weer totaal plat. En heb idd meer zelfvertrouwen gekregen al was ik al een tevreden mens voel me nu meer een tevreden vrouw.

     

    je gaat er zoveel plezier van hebben...

     

    liefs nan

  3. 17 minuten geleden, Boobsuus zei:

    Hee Nanskie,

     

    hoe gaat het nu met je? ik word in augustus op dezelfde plaats en door dezelfde pc geopereerd. Moet zeggen dat de zenuwen nu langzaam aan toch wel beginnen te komen. En hoe heb je het herstel ervaren?

    Hoi hoi.

     

    het gaat super goed! Voel me prima en inmiddels ook gewend aan de dames. Herstel is door plaatsing op de spier ook heel snel gegaan. Ben ook weer lekker aan het sporten en ondervind geen hinder... De eerste weken was ik wel wat ongeduldig en dat rug slapen was even wennen maar ging na de eerste week prima. Wonden zijn al mooi genezen mooie nog wel wat rode streepjes maar heel tevreden mee!

    spannend begrijp heel goed hoe je je voelt! Wordt bij jou ook op de spier geplaatst? 

    Eindelijk staat alles wat ik aan die mooi en heb een nieuwe hobby BH's kopen ?

    Maar ik ben dan oik5van 70 aa naar 70 D gegaan met slechts 240 cc.

    welk merk en cc krijg jij?

     

    liefs Nan

     

    • Like 1
  4. 8 uur geleden, nkm zei:

    @Sylver

     

    Hoi,

    10 juli as word ik geopereerd en heb ook gekozen voor Mentor Xtra. Ik wil graag meer vulling aan de bovenkant en heb nu een lege 75 A/B cup. Ik kan kiezen tussen 340 of 365cc. Heb jij een album waar ik in kan kijken?

    Zo te lezen verloopt bij jou het herstel goed en ben je er heel blij mee.

     

    Groetjes Nmk

     

    hoi Nmk 

     

    net als Sylver heb ik ook mentor xtra. Krijg je ze dual plane?

    ik heb zelf op de spier en 240cc. ook ik wilde vulling aan bovenkant (ik had een aa cup dus werkelijk niets). Ben er heel blij mee. waar wordt jij geopperd?

    Succes de 10e 

     

    groetjes

    Nanna

  5. 1 uur terug, Sylver zei:

    Hey Sylver 

     

    je hebt je zeker goed voorbereid met de kindjes ook. We kunnen het maar 1x goed doen toch?

    Ja echt fijn dat ik thuis kan werken dan pak je toch wat meer rust. Ben blij dat ik nu ook weer mag fietsen dan fiets ik lekker naar de trein en ga vanaf dinsdag weer lekker met trein naar het werk.

     

    De zachtheid begint nu wel te komen moet ik zeggen maar dat duurde zeker wel 2 weken. Verder hoorde ik van mijn zusje dat het wel tot een jaar kan duren tot ze echt het uiteindelijke resultaat hebben berijkt. Dus we hebben wat geduld nodig. Merk wel al dat ze wat meer eigen worden nu. Kan niet wachten tot ik een mooie bh kan kopen?

    Heb veel last gehad van vocht maar door brandnetel thee werd dat meteen minder. Is nu zo goed als weg. Maar zal schelen dat ze bij mij niets met de spier hebben hoeven doen.

     

    Ik vind je foto's echt mooi. Je ziet echt de veranderingen! 

     

    Jij ook een hele fijne zonnige dag ?

  6. Wat fijn dat het zo goed gaat!! Ik had hetzelfde met de medicatie vreselijke last van maag en darmen pfff vreselijk.

    Ik durfde ook niet goed naar mijn littekens te kijken?

    Wat gaat je herstel goed zeg. Je zou brandnetel thee kunnen drinken dat helpt heeft een vocht bedrijvende werking. Heeft mij goed geholpen iig 

     

    ik heb een paar dagen thuis gewerkt dat ging prima. Rustig aan maar dacht ik.

    Wanneer ga jij beginnen?

  7. 8 uur geleden, Geri2205 zei:

    Hoi Nanskie,

     

    Van wat ik zie op je profielfoto heb je echt prachtige borsten! Hoe gaat het? Ben je tevreden?

     

    Ik zou graag in je album kijken!?

     

    Liefs Geri

    Hoi Geri

     

    Dank je wel ☺ben heel erg tevreden ik zal je toegang geven tot mijn album dan kun je ook zien waarom (ik had echt geen borsten nl).

     

    Groetjes.

    Nans

  8. 26 minuten geleden, Damita-Jo zei:

    Hi Nanskie,

    Zou ik jouw album mogen zien? Ik ben zelf nog aan het twijfelen tussen 240 en 275. 

     

    Groetjes,

    Damita 

    Hoi @Damita-Jo ik heb je toegevoegd!!! 

     

    Succes met jouw traject en afweging. Bij mij paste er echt niet meer in dan 240 en zo voelt het ook echt. Mijne zijn de Mentor Xtra dus die hebben een wat kleinere doorsnede maar wel met een hoog profiel.

    Waar wordt jij geopereerd?

    lieve groet Nanskie 

  9. Ik heb zelf op 15 mei jl ondanks aa cupje toch voor de pier gekregen had toch voldoende huid blijkt zegt dus niet zo heel veel welke cup je hebt.

    Ik sport ook veel fitness veel met gewichten dus voor mij ook beter voor de spier  (nu dus nog 4 weken even niet ?)

    Denk dat het iig goed is geen zware training op je borstspieren te doen. Laat ze een beetje met rust als je spier strak en hard is zal ie verder moeten oprekken en zal gevoeliger zijn denk ik ( maar mogelijk dat de dames met ervaring mbt dual plane daar meer over kunnen zeggen.

     

    Hoeveel cc gaat het worden? En anatomisch of rond?

    Groetjes

    Nans

     

  10. Goede middag

     

    Ik ben zelf 10 dagen geleden geopereerd en heb 240 voor de spier gekregen rond.

     

    was voor mij max haalbaar. En zo voelt het ook. Ben ook erg tenger van boven  176 en 63 kilo en wilde om deze reden juist wat meer bolling. Vandaag rond mentor Xtra. Had niet het idee dat meer zou hebben gepast. Ben erg blij met het resultaat. ik heb een album van voor en na mocht je benieuwd zijn....

     

    Groetjes en succes met je afweging?

  11. Hey hey,

    ik was al erg benieuwd hoe het je ging! Gaat goed zo te lezen. Zou ik in je album mogen kijken ben erg benieuwd. Ik zal vannavond ook even mijn voor en na foto's gaan plaatsen voeg ik je ook toe (nog even uitzoeken hoe het werkt).

    Goed dat je je rust pakt!! Je kan het maar 1 keer goed doen. Ik was dinsdag te enthousiast en kreeg dat meteen volgende dag terug door harde borsten enzo. Dus laat je maar goed verwennen!!

     

    Liefs Nans

  12. 20 uur geleden, Sylver zei:

    Gelukkig! Fijn om te horen. Rust doet een hoop goeds. Twee weken ‘vrij’ neem het er lekker van ?

     

    Zo leuk dat je blij bent, dan zal je over een aantal dagen helemaal happy zijn als het allemaal wat geslonken is en de ongemakken verdwijnen.

    Weet zeker dat het hartstikke mooi wordt bij je, Veldhoven levert echt prachtig resultaat. Wat dat betreft is mijn mening niet veranderd.

     

    Ik ben al de dagen aan het aftellen, nu het dichterbij komt ben ik er meer relaxed onder. Gelukkig want ik had er slapeloze nachten van. Ben nu alles aan het regelen thuis,  het logistieke voor de kinderen, recepten opschrijven voor mijn man ?boodschappen, wassen, poetsen ed. Moet zeggen dat ik hiermee wel mijn zinnen verzet. Vier dagen te gaan..  en fijne tijd trouwens, moet er om 10.15 uur zijn. 

     

    Rustig aan ? liefs

    Jemig bezige bij ben je zeg. Kan me voorstellen dat je het allemaal lekker op orde wil hebben dat heeft je straks ook echt de ruimte je rust te nemen. dat heb je nodig. 

     

    Gelukkig zijn mijn boys al 15 en 17 en kunnen ze lekker voor hun moeder zorgen. Mijn lief is een weekend weg dat stond al zo lang gepland,  maar redt me primz zo. Vanavond ga ik denk ik zelf al koken het gaat nl echt super goed. Mijn zusje is vandaag even gekomen om mijn haar te wassen die stond echt versteld. zij heeft 3 jaar geleden ook bv gedaan alleen dual plane ipv boven de spier. Bij haar duurde het herstel dus echt langer.

    Ben ook bijna niet blauw. op advies van kliniek slik ik d6 tabletjes en die helpen echt normaal heb ik super snel blauw plekken.

     

    Goeie tijd zeg! Fijn heb je overdag niet teveel tijd om te overbruggen.

    Ik hoop dat je op dag 3 net zo goed voelt al ik! Geniet nog even lekker van alles kunnen en het mooie weer.

     

    Liefs Nan

     

  13. 9 minuten geleden, Sylver zei:

    Hi @Nanskie,

     

    Ben benieuwd hoe het met je gaat? Last? Gaat slapen goed? Hoop alles oké ?

    Hi @Sylver

     

    wat lief! Voel me eigenlijk wel prima maar pak ook echt goed mijn rust. En dat ik boven de spier je gekregen zal ook zeker helpen.

    vannacht goed geslapen ruim 7 uur uiteindelijk...

     

    zwelling neemt goed af en ben nu al blij met het resultaat 

     

    voor jou gaat het nu ook lekker snel?

  14. 41 minuten geleden, Evaa85 zei:

    Ben zo blij voor je! Gefeliciteerd!??
    Gelukkig is het allemaal meegevallen!

    Krijg je ook pijnstillers voorgeschreven of gebruik je alleen paracetamol?

     

    Ik denk niet dat ik in aanmerking kom voor de vergoeding hoor. Ik heb mijn operatie ook al betaald. Maar de mogelijkheid om het af te trekken van de belasting is wel fijn  

    Ja heb een hele apotheek naast mijn bed staan die ik zeker vandaag en morgen braaf ga gebruiken. Mijn zus adviseerde dat vooral te doen. Die heeft het 3 jaar geleden laten doen ?

  15. 8 uur geleden, Evaa85 zei:

    Uhh, spannend! Gelukkig ben je er aardig rustig onder. Ik vraag me af hoe ik me ga voelen. Hopelijk niet misselijk van de zenuwen :P.

     

    Ik ben vanochtend naar de huisarts gegaan en vertelt dat ik BV ga doen omdat ik me onzeker voel door mijn kleine (gebrek aan) borsten. Mijn huisarts heeft me nu een verwijsbrief gegeven zodat de PC ook kan onderzoeken of het evt. vergoed zou kunnen worden via de verzekering (denk niet dat dit slaagt). Ik kan de verwijzing vervolgens gebruiken als bewijslast voor fiscaal aftrekken van specifieke zorgkosten. 

    slim ik was daar echt te ongeduldig voor. Het schijnt in NL zo te zijn als je geen plooi ziet je voor vergoeding in aanmerking komt.

    Hoop het echt voor je?

  16. Lieve dames

     

    Het is echt super goed gegaan! Ik was erg relaxt en uiteindelijk totaal geen zenuwen. Iedereen was erg lief.

    was mijn eerste narcose ooit dus was erg grappig om mee te maken... je doet je ogen dicht en open en dan heb je borsten?

    Ze zien er voor mijn gevoel best groot uit!!! Zal uiteindelijk wel wat minder gaan worden natuurlijk.

     

    Pijn is goed te doen hou de pijn medicatie goed bij. 

     

    Als ik over een paar dagen ga douchen neem ik foto's. 

     

    Echt super lief dank voor jullie support dat was echt heel fijn.

     

    liefs 

    Nans

     

  17. 16 minuten geleden, Evaa85 zei:

    Dank je! Jij vandaag heel veel succes!! :)

     

    Heb je trouwens een verwijzing gehad van je huisarts voor de BV?

    Thanks zit nu in de wachtkamer en nog rustig gelukkig.

     

    nee geen doorverwijzing ben al 2x eerder op consult geweest en nu eindelijk doorgezet.

     

    Heb nog wel overwogen voor doorverwijzing en vergoedingen te gaan maar dan ben je weer afhankelijk van van alles en ik was al zover op weg.

     

    groetjes en post snel een update?

     

  18. 1 uur terug, Evaa85 zei:

    het wordt anatomisch, en de PC adviseerde me 300 cc. Dat zou het beste bij mijn lichaam passen.
    Ik heb ook aangegeven dat ik het graag natuurlijk wil hebben.

    Nu ik de foto's van de eerste pasconsult terugkijk vind ik ze wel een beetje groot. Wil voor de zekerheid een maatje kleiner passen. Maar ja, als je van bijna niks naar borsten gaat, is de overgang wel even wennen natuurlijk :P.

     

    Ik vond mijn eerste consult zo spannend dat ik op dat moment niet zoveel vragen had, maar naderhand wel, haha.

    Daarom wel handig om nog een x langs te gaan 


     

     

     

    Heel verstandig dat je nog een keer gaat passen ook wel herkenbaar hoor.

     

    ik krijg morgen 240cc mentor xtra en ga ook van een kleine A of AA naar eindelijk botsen. Zal voor ons beide wel even wennen worden straks maar heerlijk vooruitzicht toch ?

    Veel pas plezier! 

  19. 17 minuten geleden, Evaa85 zei:

    Veel succes morgen! Ik ben 29 mei aan de beurt :).

    Ik krijg de prothese ook voor de borstspier. Ik was wel verbaasd toen ik het hoorde, aangezien ik best weinig borstweefsel heb. Maar tijdens de pinchtest had ik bijna 5 cm. En mijn PC vertelde dat hij vooral dual plane doet als de pinchtest rond 2 cm is.

    oow jij mag ook al bijna!

    Ja ik herken het ik was ook erg verbaast omdat ik nogal magertjes ben van boven.

    Ik zal wel een update plaatsen en wat voor en na foto's volgende week.

    Bij welke kliniek ga jij?

  20. 1 uur geleden, best_boobie zei:


    Oh idd, als je veel traint is het fijn dat je ze voor de spier kunt krijgen
    Wel even goed navragen hoe lang je niet mag sporten, want het is ondanks de plaatsing voor de spier, wel belangrijk om je aan de regels te houden  

    Ik heb helaas geen 'normaal' herstel gehad omdat ik de eerste keer te brede prothesen kreeg, waar ik veel last van had en de tweede keer dus extra hechtingen heb gehad om de pockets te verkleinen. Dus niet echt te vergelijken helaas.

    Het herstel voor de spier wordt echter wisselend ervargen. De een heeft nergens last van (wat het extra lastig maakt om je aan de restricties te houden, terwijl het ook dan belangrijk is) en de ander heeft toch wel enkele weken last.. 
    Vooral rustig aan doen, zodat je zo goed mogelijk herstelt

    Wie is jouw pc meid?
    De Mentor Xtra is idd een redelijk nieuwe prothese bij Mentor. Wel fijn, want die hebben extra projectie en geven dus wat meer borst dan de standaard prothesen

     

    xxx

    Wat raar mijn reactie is weg...

     

    Nog maar een poging!

     

    Wat naar voor je zeg. Maar is alles nu goed gekomen? Mijn PC was daar heel duidelijk in kon niet te breedt ivm plooien enzo maar dit had ik nooit gehoord.

     

    Mijn PC is dr Wijnberg van de Veldhoven kliniek. Heb niet veel over hem kunnen vinden maar ook geen slechte dingen en hij kwam erg bekwaam over. We gaan  het morgen merken?

     

    die projectie heb ik wel nodig want voor en achterkant zijn nu niet te onderscheiden?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.