Ga naar inhoud

Ilo1988

Silver Member
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ilo1988

  1. Hallo, 

     

    Zijn er vrouwen die ook last van allergieën  hebben die al jaren geleden een borstvergroting hebben ondergaan? Ik zelf krijg misschien in september een borstvergroting en ik heb hooikoorts en denk nog wat allergieeen na de geboorte van mn kids. Dus ik ben nogal bang dat ik daardoor meer kans maak op asia.

     

     

  2. Ik ben zelf ook bang dat ik voor te groot ga. Heb t liefst ertussenin wat ik heb gepast. Dus 300 cc ofzo. Ik vind het er bij jou wel erg mooi eruit zien en het staat ook mooi bij je lichaam. Maar als je niet zoveel gewend bent lijkt t al snel groot. Bedankt dat ik even mocht kijken!

  3. Hoi allemaal. Ik ben 9 mei aan de beurt en nog steeds niet uit over hoeveel cc ik wil. Ik heb 250 cc gepast en vond dat al groot aangezien ik niets gewend ben. Maar ook 345 cc en dat leek mij al heel groot. Maar mn vriend en moeder en chirurg zeggen dat dat prima kan en ij er snel aan gewend zou raken. Ook dat heb iets kleiner linkt straks. Heb komt achter mn borstspier. Zijn er mensen die een beetje hetzelfde figuur hebben als ik die al een borstvergroting hebben ondergaan met deze maten ongeveer waarvan ik de foto's mag zien? Beetje gekke vraag misschien maar het zou mij heel erg helpen. Ik wou de 24sye ook nog vragen of ze geen 300 cc hebben, die hadden ze toen niet liggen om te passen. Ik weeg 54 kilo en ben ongeveer 1.69 m. 

     

    Groetjes Ilonca

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.