Ilo1988

Bronze Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ilo1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Zijn er vrouwen die ook last van allergieën hebben die al jaren geleden een borstvergroting hebben ondergaan? Ik zelf krijg misschien in september een borstvergroting en ik heb hooikoorts en denk nog wat allergieeen na de geboorte van mn kids. Dus ik ben nogal bang dat ik daardoor meer kans maak op asia.
 2. Ze hebben het bij mij niet over een vervangende arts gehad. Ik heb nu 12 september in de planning. Baal idd heel erg. Nog een zomer zonder borsten, maar goed financieel komt het beter uit voor ons dus ik laat het nu maar. Nog 1 zomer.. Ik kon wel eerder 27 juni maar dan kan ik niks tijdens ons weekend weg met familie en onze vakantie. Dus vandaar maar september gekozen. Komt het beste uit met werk ook. Wel binnenkort een 2e Consult voor al mijn vragen wat betreft de risico's. Ben nog steeds een beetje bang voor ASIA syndroom enzo...
 3. Ze had het niet over een vervangende chirurg. Eerste plekje was 27 juni maar dat gaat niet lukken ivm vakantie en andere plannen. Dus nu sept of oktober. Ik heb de andere kliniek in Enschede gebeld maar die had een wachtlijst. Ik baal zoooooooo erg!!
 4. Mijn chirurg heeft een gebroken been😭😭😭😭. Nu pas na de zomer aan de beurt.
 5. Hoi, ik krijg bijna een borstvergroting en ik had op internet gelezen dat het kan zijn dat als je allergieën hebt, de kans op asia groot is. Heeft iemand dit wel of niet meegemaakt? Ik heb zelf hooikoorts en vast nog wel een allergie van planten ofzo nml en wil hierdoor geen risico nemen. Maar doe ik dat of is dit "gerucht" niet waar?
 6. Spannend. Paar dagen na mei. Ik 9 mei... leuk. Kunnen we elkaar mss beetje op de hoogte houden.
 7. Ik ben zelf ook bang dat ik voor te groot ga. Heb t liefst ertussenin wat ik heb gepast. Dus 300 cc ofzo. Ik vind het er bij jou wel erg mooi eruit zien en het staat ook mooi bij je lichaam. Maar als je niet zoveel gewend bent lijkt t al snel groot. Bedankt dat ik even mocht kijken!
 8. Mijn 2e consult is op 24 april 9.45.. spannend! Dan beslis ik of ik t ga doen of niet en welke maat. En jij? Met de operatie.. Hoeveel mei ben je aan de beurt?
 9. Hoi allemaal. Ik ben 9 mei aan de beurt en nog steeds niet uit over hoeveel cc ik wil. Ik heb 250 cc gepast en vond dat al groot aangezien ik niets gewend ben. Maar ook 345 cc en dat leek mij al heel groot. Maar mn vriend en moeder en chirurg zeggen dat dat prima kan en ij er snel aan gewend zou raken. Ook dat heb iets kleiner linkt straks. Heb komt achter mn borstspier. Zijn er mensen die een beetje hetzelfde figuur hebben als ik die al een borstvergroting hebben ondergaan met deze maten ongeveer waarvan ik de foto's mag zien? Beetje gekke vraag misschien maar het zou mij heel erg helpen. Ik wou de 24sye ook nog vragen of ze geen 300 cc hebben, die hadden ze toen niet liggen om te passen. Ik weeg 54 kilo en ben ongeveer 1.69 m. Groetjes Ilonca
 10. Sjuul. Bedankt voor je woorden. Dit doet mij erg goed! Ik kijk er steeds meer naar uit. 9 mei zal t zover zijn.. de spanning begint te komen nu. Ik wil het gewoon ook heel graag.
 11. Hoi hoi, Dat klinkt erg goed idd. Alleen als ik dan ook op internet zoek lees ik daar ook weer mindere dingen over. Het zal sowieso niet heel goed voor je zijn, het is toch wat vreemds in je lichaam. Voor mn gevoel is het dan gewoon hopen dat ik er niks van krijg, maar voelt ook een beetje als mn kop in t zand steken. Ik wacht mijn 2e consult maar af en kijk wat voor gevoel ik dan heb. Is voor mij sowieso lastig, ben nogal een controle freak🙈
 12. Bedankt voor je uitgebreide reactie. Sta er vandaag weer volledig achter. Ik ben gewoon nogal een controle freak en bang voor alles waar ik geen controle over heb. Dat 2e consult maar afwachten en dan 9 mei ervoor gaan. Is er een groep met mensen die ook in mei worden geopereerd waar ik in toegevoegd kan worden? Super ik heb inderdaad dingen over Smulders gelezen. Geeft toch wat extra vertrouwen, helemaal nadat ik een keer een slechte recensie was tegen gekomen.
 13. Dank je!! Ik heb die al gelezen net toevallig. Ja het blijft een gok voor mijn gevoel. Ben gewoon zo bang spijt te krijgen. Ik ben bij het Veldhuis kliniek in Enschede geweest bij Yvonne Smulders. Daar lees ik hier verder niets over. Tot nu toe prima bevallen. De 24e weer een consult. Ik denk nergens anders meer aan en om de paar uur veranderd mijn mening naar wel of niet doen🙈. Ik ben nu 30 jaar dus ben ook wel benieuwd hoe het is als je voor een 2E keer moet. Ik lees ook dat mensen ervoor kiezen ze helemaal te verwijderen... dan denk ik dat ik straks mee ook met lege borsten en n litteken zit. Ik heb nu 70a trouwens. Bedankt voor het reageren!!!