Ga naar inhoud

Syzm

Leden
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Syzm

  1. Fijn dat het goed gaat, het zal vanaf nu alleen maar nog beter gaan.

    ik ben na dag 7 al gaan werken en dit ging prima. Ik ben afgelopen zaterdag zelfs al naar een festival geweest, toen was ik 2.5 week PO, wel rustig aan gedaan, maar echt nergens last van. Dus ik heb echt niks te klagen, sinds maandag begonnen met litteken crème smeren. Ze lijken nu ook al wat meer te gaan zakken en voelen al wat zachter aan, dus dat is top.

    ik ben eigenlijk geen 1 dag blauw geweest, had wel van te voren arnica druppels genomen, maar denk dat het er ook aan ligt hoe je PC te werk gaat.

     

    succes nog met je herstel!

  2. 13 minuten geleden, Patries78 zei:

    Wauw!! Ziet er ook prachtig uit! 

    Mooi hè, hoe trots je als vrouw kan zijn op je nieuwe borsten. Het voelt zo anders...

    Hoeveel is er bij jou nu in gegaan? 

    Was ook bij Fortuin geweest, maar hij gaf mij als advies 225 CC. 

    Achteraf blij dat ik niet gedaan heb. Wel heel prettig gesprek gehad, maar 

    was niet vullend genoeg geweest. 

    Heb nu 390 in beide borsten. Anatomisch high profile. 

    Mooi genieten van je borsten!!

     

    Ja ben er echt blij mee maar had ze ook zeker niet kleiner gewild haha. Ja ik heb 350 maar ik had dit al met een ander pc besproken binnen boerhaave alleen omdat ik die dag toch niet kon werd ik bij hem geplaatst, en zijn we op t zelfde gebleven, en ben super blij met het resultaat. Ben ook erg. benieuwd naar t resultaat na 6 weken. 220 was voor jou inderdaad te weinig geweest.

     

    jij ook!! Sterkte nog even met je herstel!

  3. Fijn dat het beter gaat!

    bij mij ging het vanaf dag 3 super goed, dus hopelijk bij jou ook! 

    Heb jij foto’s gemaakt? Ik heb dat niet gedaan en toch wel spijt van dan kan je toch beter het verschil zien en de vooruitgang. 

    Met mij gaat t helemaal goed, alsof ik nooit een operatie gehad heb haha. Kan en doe alles weer moet opletten dat ik niet te veel doe juist ? 

    slik al 4 dagen helemaal geen pijnstillers meer dus dat is ook top.

    stiekem al bikini’s gepast haha.

  4. 1 minuut geleden, Evaa85 zei:

    Nee gelukkig geen borstband, alleen een sport bh. Ik heb de onderstaande bh gekregen in maat S. Echter vind ik hem ongelooflijk strak zitten. Vooral de band onder mijn borsten. Het doet gewoon pijn dat ik wat zakdoekjes onder de band doe ter verlichting.

     

    Mijn omvang onder mijn borsten is 73 cm. Nu vraag ik mij af of niet gewoon maat M nodig heb?
     
    Welke BH draag jij?

     

    IMG_5530.jpg

    IMG_5531.jpg

    Ik ben sportief gebouwd mijn omvang is 83 en heb wel een maat M , zo ziet t er bij mij uit. Vind m overigens niet mega straks zitten.059A3525-D82E-44D1-B9C8-D32A75D808AC.thumb.jpeg.7c53a21223e98db01f2388bab9a473a2.jpeg

  5. 19 minuten geleden, Evaa85 zei:

     Was jou linkerborst voor de operatie ook ietsjes groter? Ik merk het verschil als ik aan de bovenkant van mijn borsten (decolleté) ga voelen. De bolling is bij de linkerborst iets hoger. Ik hoop dat het straks nauwelijks merkbaar is.

     

    Wat fijn dat het zo goed gaat! Heb jij nog last met opstaan en met je armen gebruiken?
    hahah, mijne staan ook nog wel wat strak en recht vooruit. Kan niet wachten tot het volledig genezen is!

     

    thxxx, jij ook succes met herstel XX

    Ja het was een minimaal verschil van te voren en vind dat t verschil wel groter is, inderdaad de bolling aan de bovenkant, maar dat kan natuurlijk ook echt nog zwelling zijn, dus moeten nog even geduld hebben!

  6. 5 minuten geleden, Evaa85 zei:

     

    Ik voel me vandaag vrij goed. Afgelopen dagen was ik nog beetje duizelig. Denk dat het hoger slapen niet zo goed voor mijn evenwichtsorgaan was. 

     

    Aan de rechterzijde heb ik helemaal geen last, linkerkant voel ik wel wat steken. Maar dat schijnt heel normaal te zijn. 

     

    Ik vind het resultaat tot nu best mooi! Vergeleken met voorsituatie heb ik nu gewoon borsten ?

     

    Mijn linkerborst was voor de operatie ietsjes groter dan de rechterzijde. De PC zei dat het minimaal was en dat ik in de rechterzijde geen grotere maat moest nemen. Ik heb aan de beide zijden 300cc anatomisch gekregen. 

    Echter merk ik nu dat linkerzijde ietsjes voller is. Vind dit wel jammer. 

     

    A.s donderdag heb ik Mn eerste controle. Zal het dan wel aan de PC aangeven. 

     

    Hoe gaat het met jouw herstel? 

    Fijn te horen dat het beter gaat!

    Ik heb inderdaad ook dat mijn linker groter lijkt dan de rechter, was eerst ook minimaal, ik hoop dat het ook nog zwelling is die dan links meer is dan rechts maar dat zullen we pas echt over 4 weken kunnen zien.

     

    met mij gaat het super goed, kan alles weer eigenlijk geen last heel soms met slapen en ik maak een beweging voel ik een beetje een branderig gevoel maar verder geen bijzonderheden, litteken is ook heel mooi aan het genezen. Vind nog dat ze wel erg recht vooruit staan haha. Maar ze moeten ook nog wat zakken natuurlijk. Ben echt benieuwd naar t resultaat na 6 weken.

     

    succes nog even met je herstel!! 

    X

  7. 9 uur geleden, Patries78 zei:

    Ik ga bij kliniek Heyendael.

    Dr Straten gaat mijn wens in vervulling laten gaan.

    Ik krijg anatomisch 390 CC in links en wrs 440 CC in rechts. Dat beslist hij dinsdag. Ik krijg high profile, waardoor het natuurlijk lijkt. Dual plane geplaatst. 

    Fijn om te lezen dat het al zo goed gaat! Hoop dat mijn herstel net zo lekker verloopt. 

    Had jij veel pijn in het begin en evt nog tips?

     

    Mooi! 

    Ja aan het eind van de middag begon de ergste pijn bij mij en ben ik ook paar keer bijna flauw gevallen maar de reden daarvan was de borstband dat gaf zoveel druk, die heb ik toen ook afgelaten de eerste 2 dagen en dat ging echt een stuk beter, ik heb toen ook in een bakje moeten plassen in bed omdat ik echt niet kon verplaatsen. Maar daarna is het eigenlijk heel snel beter gegaan. Ja tips vooral zorg er goed voor je gezorgd wordt, neem pijnstillers en vooral neem rust luister naar je lichaam, maar elk lichaam is anders een vriendin van mij kon ruim een week niks en ik 2 dagen. Maar komt helemaal goed joh, als het eenmaal voorbij is ben je het ook zo weer vergeten. Gewoon aan het eindresultaat denken ?

  8. 12 minuten geleden, Patries78 zei:

    Hoe gaat het nu met je?

    Zijn ze al meer ingedaald en hoe gaat het met de pijn?

    Ik mag dinsdag...dus wel heel spannend. 

     

    Ja gaat super! Woensdag halve dag gewerkt en vandaag hele dag. Doe eigenlijk al te veel merk ik omdat ik niet echt pijn meer heb, gister wel veel opgeruimd in huis en toen voelde ik dat savonds wel doordat ze weer wat harder waren, dus moet even een stapje terug doen haha. Maar het gaat dus super goed. Slik soms nog 1 paracetamol. Zijn al ietsje ingedaald maar staan nog wel erg recht vooruit haha, maar dat heeft nog wat meer tijd nodig. Afgelopen dinsdag de eerste controle gehad, en alles was goed, littekens zijn ook mooi aan het genezen. Ik wil nog wel even foto’s plaatsen maar moet even kijken hoe dat werkt.

     

    dinsdag gaat zeker opschieten, spannend! Waar ga jij en hoeveel krijg je?

    xx

  9. Ja gaat zeker de goede kant op

    . Nee heb geen recept of iets mee gehad vanuit hun. Zelf gewoon paracetamol van werk meegenomen en Mn eigen recepten voorgeschreven. Met die naproxen gaat het wel echt een stuk beter.

     

    Ik had inderdaad ook alleen gepast met die bh en niet met truitje, maar ik moet zeggen dat ze nu wel groter lijken dan met alleen die kipfilets in die bh haha, maar ik vind ze perfect! Moeten nog wel wat indalen maar dat hoort erbij.

     

    Dinsdag moet ik terugkomen dan knippen ze eventueel het knoopje van de hechting af.  Verder moet het dan zelf oplossen.

    5 dagen vliegt zo om, voor je het weet heb je je nieuwe boobs haha. 

  10. Op 21-5-2019 om 20:22, Evaa85 zei:

    Oh dat is wel fijn dat je er met collega’s over kunt praten.

     

    Ja ik heb hetzelfde gevoel, spannend maar ook wel zin in!

    Heel veel succes morgen!!!  En laat maar weten hoe het is gegaan! 

     

    Ik ben benieuwd hoe laat ik mag. Heb aangegeven niet te vroeg aangezien ik 2 uur reistijd heb. 

     

    Ik heb a.s. vrijdag eerst nog een consult zodat ik mijn laatste vragen kan stellen. Deze week laatste dingen in huis regelen, en dan ben ik er voor woensdag klaar voor  

    Ook wel fijn dat je morgen nog een keer op consult gaat, ik twijfelde ook om nog maandag te gaan maar ik was bang dat ik dan weer helemaal zou gaan twijfelen over de maat enzo. Ben super blij met de vorm en grootte, ze zien er echt al super uit. Dus ben super blij.

  11. 3 uur geleden, Patries78 zei:

    Waarom alleen paracetamol? Heb je niks anders er bij gekegen tegen de pijn?

    Anders toch even bellen voor extra medicatie. 

    Ik krijg celebrex er bij, dat is ontstekingsremmend. Anders eigen huisarts bellen? Pijn mag je hebben, maar moet niet zo zijn dat je niks meer kan. 

    Sterkte er mee!

    Dankjewel, geen idee ik heb nu naproxen erbij genomen, gaat wel wat beter heb ook nog tramadol liggen, ben doktersassistente dus heb Mn eigen apotheek haha maar ben ook niet zo van het slikken van medicijnen. Met die naproxen gaat t wel beter!

  12. 17 uur geleden, Evaa85 zei:

    En hoe is het gegaan? Hoe voel je je?

    De operatie zelf is goed gegaan, maar ik kan nu echt niks, echt wel veel pijn. Slik alleen paracetamol. Gister probeerde ik een Paar keer uit bed maar toen ben ik bijna flauw gevallen, dus maar in bed gebleven. Ik ben vandaag wel zelfstandig naar de wc gegaan haha, dus opzich wel al vooruitgang. Hoop dat ik snel weer wat meer kan, want dit is niks voor mij ?

  13. 19 uur geleden, Evaa85 zei:

    Wat goed dat je het hebt vertelt! Hoe reageerden ze er op? 

    Jaaa, overmorgen alweer! Spannend! Weet je al hoe laat je operatie is?

     

    Ik ben precies een week na jou aan de beurt. Ben al zenuwachtig als ik er aan denk ?

    Ik denk dan OMG, ga ik het serieus doen? 

     

    Op werk heb ik niks gezegd. Ik werk voornamelijk met mannen. Een andere collega had een borstverkleining en de mannen maakten er alleen maar grapjes over. Dus zie het niet zitten om het te vertellen. 

    Mocht ik meer dan 2 weken nodig hebben voor herstel dan meld ik me wel bij de bedrijfsarts.  

    Ja ze reageerden er goed op ik ben doktersassistente en mijn bazen/artsen zijn vrouwen van begin 30, en kan het goed met ze vinden, dus dat scheelt. Ze vinden t leuk voor me en fijn dat ik t ze verteld heb. Vind t zelf ook fijner, we zijn met een klein koppel dus had dan een soort gevoel alsof ik het stiekem zou doen ofzo.

    Ik jou geval begrijp ik het inderdaad, mannen begrijpen er toch niks van haha.

     

    Ik kreeg vanmorgen een belletje, ik moet om 09.45 en een half uur van de voren melden, dus ik moet rond 08.30 van huis weg. Prima tijd !  Merk dat ik wel steeds wat zenuwachtiger wordt haha maar dat is gezonde spanning !!

     

    voor jou is het nu ook aftellen, een week vliegt voorbij joh!!

  14. Op 15-5-2019 om 21:30, Evaa85 zei:

    Ja, ik snap wat je bedoelt. Dat vind ik ook spannend. Wordt het wel zo hoe ik het graag wil hebben?

    Ik heb nu zelf vrij weinig, dus zal in begin wel heel erg wennen zijn. Ik ben ook bang dat het erg op zal vallen dat ik iets heb laten doen. Ik ben namelijk niet van plan iets op werk te zeggen.. Maar ja, als ik opeens met borsten terugkom na mijn vakantie, zal het wel beetje raar zijn, hahah.

     

    Ik hoop voor je dat 1 week voldoende is! Ik lees dat jij dual plane krijgt. Het schijnt dat herstel daarvan iets langer duurt?

    Gelukkig hoef je geen fysiek werk te doen. Dat scheelt enorm!

    Ja precies,

    ja dual plane inderdaad, ik heb het vrijdag toch maar op werk verteld. Ik twijfelde eerst heel erg maar ik dacht als er iets gebeurd of als er iets is weten ze er in ieder van. Ben ook wel blij dat ik t toch verteld heb. We tellen de dagen af!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.