Ga naar inhoud

Jennyz

Leden
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jennyz

  1. @RMichelle zo is het haha, het is voor een goed doel ?

     

    @Sophia1990 wauw, wat zijn ze prachtig geworden zeg! Echt heel mooi! Nu kijk ik alleen nog maar meer uit naar de operatie haha. Leuk om het zo bij te houden elke dag.. kun je je nu nog voorstellen hoe het hiervoor was haha 

     

    De twijfels over het aantal cc zijn trouwens ook helemaal weg, we gaan er gewoon voor

     

    En wat heerlijk dat je eigenlijk gewoon geen pijn hebt; ik hoop van harte dat het mij ook zo afgaat en inderdaad we gaan gewoon van het ergste uit, en anders zijn er altijd pijnstillers. We zullen zien! 

  2. Mooi zo, dat slapen lijkt me inderdaad wel even wennen maar dikke prima dat je tot nu toe nog niet veel pijn hebt, hopelijk blijft dat lekker zo! 

     

    Voor mij is het ook 2 uur rijden, vandaar de vraag. Mijn moeder zei al, je kunt beter een hotel pakken, maar ja misschien is de pijn de tweede dag wel erger. Nu ben je misschien nog wat suf.. 

     

     

    Ja leuk! Ben heel benieuwd ?

  3. Jaa logisch! Nog maar twee dagen en je hebt gewoon nieuwe borsten! Alles nog even klaarmaken inderdaad dan kun je daarna in alle rust herstellen, wat spannend! 

     

    Och man, inderdaad haha je kunt ze niet even zo omwisselen ? ik heb inderdaad van de 340 en de 400 foto’s, maar nog vind ik het lastig. Ik vind ze beide mooi, en misschien de 400 zelfs nog, met de pasprotheses wat aan de grote kant, maar dat geeft soms ook een vertekenend beeld lees ik veel...

  4. Wat fijn dat je je wel oke voelt, het is ook net gebeurd natuurlijk, maar logisch dat je dan even denkt, gaat alles goed haha, heb je veel pijnstilling meegekregen?

     

    Ik heb daar inderdaad de 340 en 400 gepast en vond het beide wel mooi. Het ene oogt inderdaad wat groter, maar ik twijfel gewoon over de demi en full inderdaad door de bolling. Je wilt ook niet achteraf denken, had ik maar kleiner of groter haha. Ook de rijst al even getest, maar ik word er niet veel wijzer van ?

     

    Heb je ze al even goed kunnen bekijken haha? Had je van te voren ook twijfels en nu denk je, ja dat is goed geweest, zou niet kleiner willen? Wat een vragen hè haha heerlijk zo voor de zomer, eindelijk bikini’s die mooi zitten 

     

     

  5. Hi! Dankjewel voor je reactie! Wat leuk zeg, hoe voel je je? 

     

    Ja klopt, het is moeilijk. Denk je dat je er bent, begin je weer te twijfelen haha

    Ik denk ongeveer een c of d. Maar dat is ook weer zoiets, omdat ik van niks kom, kan ik me er ook zo weinig bij voorstellen haha, als je naar foto’s kijkt van 400cc dan weet je vaak ook niet wat de voorsituatie was en dat geeft ook weer een ander beeld

     

    Dat is ook zo, heb je wel gelijk in, het moet ook niet te smal worden als je weer voor minder cc’s kiest..

  6. Hi!

     

    Eindelijk is het bijna zover! Maar na wat pas sessies ben ik nog steeds erg aan het twijfelen over de maat. Bij Faceland kwamen we op 400cc full. Maar ik twijfel daar nu toch over. Ik heb nu een a cup en ben 1.62cm. Ik ben wel iets  voller/breeder na de zwangerschap dus je mag het bij mij best zien, maar omdat ik niet al te lang ben, wil ik ook niet dat het zo’n verhaal van ‘tieten waar ga je met dat meisje naartoe’ wordt haha

     

    Als ik in het motiva tabel bij 12cm kijk, dan zou ik ook de keuze hebben uit 340cc demi, maar dat klinkt ineens weer een stuk minder en die full vind ik juist wel mooi, maar liever met wat minder cc’s. Dit schiet me natuurlijk nu pas allemaal te binnen, het gaat ook allemaal snel op zo’n consult en alles lijkt mooi. Kun je ook van de cc’s minder maken maar toch de full projectie kiezen. Of zijn er echt maar 3 maten waaruit je kunt kiezen?

     

    Ik hoor graag jullie adviezen/tips ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.