Hanah-adam

Silver Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Hanah-adam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb een borst waar nog een beetje gele vocht uit komt. Wat is dat eigenlijk? Mijn andere borst heeft nooit gelekt.
 2. Heeft er iemand hier liposuctie buik of bwc alleem gehad dus niet tegelijk met een Borstvergroting of verkleining. Sinds mn borstverkleining lijkt me buik nu nog boller. Het ene probleem verholpen heeft een ander probleem gecreeerd. Ik wil graag het verschil weten tussen en lipo en bwc ook mbt herstel. Ik weet nog niet of ik het uberhaupt wil.
 3. So heftig verhaal! Yeeytje. Hoe gaat het nu met je. Ik ben wat verhalen aan het lezen bij de mommy make over. Zelf heb ik een borstverkleining en lift gehad. Ik twijfel nu over een lipo voor mn buik. Maar ik lees hier alleen maar horror verhalen over lipo bwc
 4. Hoi dankjewel voor je berichtje. De eerste dagen was ik thuis met manlief. Hij zorgde goed voor ons(mn zoontjes van 2 en 6 maanden). Dindsdah is hij weer gaan werken en ik ben dus gaan logeren bij mn mama. Ik ben nog steeds bij haar. Ook zij zorgt goed voor ons. Ik merk alleen dat ik echt heimwee krijg en steeds meer meehelp met klusjes in huis omdat ik me gwn verveel en nuttig wil zijn. Vooral omdat ik me zo goed voel. Denk er zelfs over na om maandag weer te beginnen met werken maar gewn volle dagen. Ik werk maar 3 dagen per week. Bedankt voor de tip. Ik ga het volgen. Vanaf was jij weer gaan werken en weer gaan zwemmen? Ik heb over 6 weken een vakantie geppand staan.
 5. Ooh dat is snel twee weekjes. Voor jou is het nu dus al bijna 5 weken geleden. Voor mij 1 week. Kan jij al op je zij slapen? En ben je inmiddels aan het werk? Ik heb vandaag auto gereden. Dat ging goed. Ik mocht na 1 week weer rijden van het ziekenhuis. Ik doe inmiddels ook gewoon weer mn huishoudelijke taken enzo. Alleen mijn armen helemaal naar boven strekken doe ik niet en tillen ook niet. Ik had gisteren wel heel even mn babytje getild. Heb tot nu toe geen pijn gehad. Ik draag een soort van band om mn borsten. Mijn PC gaf aan dat ik na 5 dagen een sportbh aan kan. Nou gisteren een compressie bh even aangehad verschrikkelijk was dat. Zat absoluut niet fijn. Ik heb m ook best prijzig gekocht. Dus maar weer mijn band aangeaan. Welke bh droeg jij? Ik slapa nog steeds alleen op mn rug met 2 kussens. Op zich nu wel aam gewend, maar als ik wakker word wel echt last van mn onderrug. Zij slapen voelt niet prettig aan.
 6. Kan iemand mij misschien vertellen vanaf wanneer ongeveer de wonden dicht zijn en de hechtdraad volledig is opgelost. En hoelang duurt het voordat je borsten niet meer Zo bont en blauw zijn. Ik hoop dat iemand me kan helpen met deze vragen.
 7. Hoi iedereen, ik ben sinds vandaag nieuw hier. Ik heb jarenlang getwijfeld over een borstverkleining. Ik durfde het niet. Ik was zo bang... ik heb al sinds ik 12 ben last van grote borsten en na twee kindjes had ik op mn 27e een cup G. Ik vond het verschrikkelijk, want ik ben vrij slank van postuur. Ik ben 170 en weeg 67. Na lang twijfelen en het bijna te hebben afgezegd ben ik vorige week donderdag 7 maart eindelijk geopereerd in het ziekenhuis. En dames wat ben ik blij!!!!! Ik wil het van de daken schreeuwen ik wil het iedereeen vertellen. Waarom heb ik ditniet eerder gedaan?? De operatie i ls me zo zwaaaar meegevalleen. Weinig tot geen pijn. Na 2 dagen ben ik gestopt met paracetamol. Mijn borsten zien er super mooi uit en ik heb er volle vertrouwen in dat het alleen mooier gaat worden. Mijn herstel gaat zo goed. Ik las verhalen op internet over dat je een deurklink niet naar beneden kan doen en dat je je eigen haren niet kan kammen. Nou dan heb ik enorm veel geluk want dat gaat me zo gemakkelijk af. Ik kan bijna alles al.. uit voorzorgsmaatregelen doe ik het niet.. voor iedere vrouw die jaren lang twijfelt en het niet durft. Ik zat ook in die positie en het is echt het beste wat ik heb kunnen doen. Ik kan niet zeggen dat het altijd pijnloos zal zijn bij iedereen maar ik denk dat met de technieken van tegenwoordig en medicijnen dat het je echt zal meevallen! Ik kijk uit naar wanneer de hechtingen los geknipt worden en ik hoop een verder goed herstel. Liefs hanah