Ga naar inhoud

Steefjew

Silver Member
  • Aantal items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Steefjew

  1. Hoi allen,

     

    zes weken geleden heb ik mijn borsten anatomisch met 295 cc laten vergroten. Allereerst moet ik aangeven dat ik er blij mee ben, maar wellicht tóch een maatje groter had moeten nemen...

     

    verder mag ik al ongeveer twee weken een normale bh aan, maar kan ik maar geen vinden die écht lekker zit. Hebben jullie tips? Waar halen jullie je bh’s? 

  2. 8 uur geleden, Mrs Doubt zei:

    Hoi @Steefjew... ik heb me 2 jaar geleden ook bang laten maken door van alles en nog wat. Ik heb toen 1 week voor de operatie afgezegd ?

     

    Maar ik merkte merkte dat ik mijn probleem bleef houden (voel me onzeker met mijn misvormde borsten ). En zelfs nu ik jaren verder ben, blijf ik elke dag denken; Wat als ik het wel gedaan had? 

     

    Ik heb duidelijk spijt dat ik het niet gedaan had. Want ontiegelijk veel mensen om mij heen kwamen shinen met hun mooie boobs... mooi en gezond... en ik was nog steeds onzeker met mn hangtietjes.

     

    Nu vind ik het nog steeds heel eng natuurlijk. Maar nu sta ik er zo in dat ik denk... "Nooit geschoten is altijd mis".

     

    Ik weet hoe het voelt als ik het niet doe.

    En dat voelde niet goed.

     

    Dus nu doe ik het wel. En keihard in mn handjes knijpen dat ik geen gekkigheid er van krijg, maar juist heel gelukkig wordt van mezelf als ik in de spiegel kijk ?

    Jeetje wat doet jouw bericht mij goed.. ik zit best wel met angsten voor de eventuele complicaties en ziektebeelden die tegenwoordig aan de orde zijn. Sta bijna op het punt om inderdaad af te zeggen, maar denk dat ik dan ook mijn hele leven blijf denken “ wat als? “ 

     

    heb door de angsten vorige week nog een telefonisch consult gehad met de chirurg. Op zich stelde zij mij wel gerust, maar daarna kwamen toch weer de angsten.

     

    ik weet niet zeker of het echt de angst is voor de gevolgen, of juist meer voor de operatie zelf. 

     

    ik vind het stoer dat jij je er over heen hebt kunnen zetten. Je leest nu gewoon denk ik niets meer over de operatie en mogelijke gevolgen? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.