Steefjew

Bronze Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Steefjew

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi allen, zes weken geleden heb ik mijn borsten anatomisch met 295 cc laten vergroten. Allereerst moet ik aangeven dat ik er blij mee ben, maar wellicht tóch een maatje groter had moeten nemen... verder mag ik al ongeveer twee weken een normale bh aan, maar kan ik maar geen vinden die écht lekker zit. Hebben jullie tips? Waar halen jullie je bh’s?
 2. @Rebexterke denk dat mijn lichaam aangeeft dat ik dan te veel heb gedaan! Geen idee haha.. als het jou lukt, zou ik t gewoon proberen!
 3. @Rebexterke wauw! Ik loop nog rcht niet zo veel.. krijg harde borsten als ik veel wandel..
 4. @Rebexterke wauw! Ik loop nog rcht niet zo veel.. krijg harde borsten als ik veel wandel..
 5. @Mrs Doubt Ah hm vervelend! Ik snap wel wat je bedoelt hoor, bij mij is jet alleen niet zo erg.. kreeg net wel ineens steken, was iets minder lekker.. welke medicatie slik je? En heb je dit al direct sinds de eerste dag? Ik heb ook nog niet gedoucht hoor, haha. Alleen de onderkant even afgespoeld, durfde mijn bh nog niet uit. hoeveel cc heb je dual plane?
 6. @Mrs Doubt hey! Mijn borsten zijn ook extreem hard hoor, vooral bijvoorbeeld nu. Denk dat ik te veel heb bewogen. Maar het is meer vervelend, dan dacht het echt zeer doet. Bij jou ook? Heb plaatsing achter de spier, jij ook?
 7. @Rebexterke ah wat fijn dat het zo goed gaat! hier gaat het ook op zich wel goed. Nu alleen beetje gek gevoel als ik beweeg en iets wat meer last. Hopelijk gaat dit snel weer weg..
 8. @Rebexterke ik hoor denk ik aanstaande vrijdag wat ik er aan moet doen.. hoe gaat het?
 9. @Rebexterke ja goed dus best wel goed! Ik heb een beetje last, maar niet echt extreem.. ik wil eigenlijk vandaag ook douchen.. maar durf ook nog niet 😂
 10. @Rebexterke ik ben benieuwd! De operatiedag is dag 1? Of gewoon echt de derde dag er na? Dus voor mij dan zondag?
 11. @Rebexterke ah bah.. ik denk idd dat ik ook nog wel wacht tot morgen.. wil het wel heel graag zien en mijzelf opfrissen, maar dan maar gewoon een washandje haha. heb geen ijs op mn borsten gelegd. Jij wel? Heb t tot nu toe nog niet echt nodig haha. Hoop echt dat mn herstel zo blijft gaan. Ze geven aan altijd dat de eerste drie dagen het zwaarst zijn toch? durf jij in de zon te zitten ja? Ik denk dat ik nog even uit de zon blijf, weet niet waarom...
 12. @Rebexterke ah bah.. ik denk idd dat ik ook nog wel wacht tot morgen.. wil het wel heel graag zien en mijzelf opfrissen, maar dan maar gewoon een washandje haha. heb geen ijs op mn borsten gelegd. Jij wel? Heb t tot nu toe nog niet echt nodig haha. Hoop echt dat mn herstel zo blijft gaan. Ze geven aan altijd dat de eerste drie dagen het zwaarst zijn toch? durf jij in de zon te zitten ja? Ik denk dat ik nog even uit de zon blijf, weet niet waarom...