Ga naar inhoud

Anna87

Leden
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Anna87

  1. Ooh gelukkig dat je er al heel blij mee bent! 

    Hier 395cc dual plane

     

    ooh jaa uitrekken heeerlijk haha heb het een keer per ongeluk gedaan auw auw hahaha. Doe ik geen tweede keer. Hier nu 10 dagen po nu wel zat dat ik zo weinig nog kan, pijn is goed te doen. 

     

    Jaa maak zeker foto’s alleen bij mij is het echt nog een beetje misvormd door dat ik plooi verlaging heb gekregen. Dus je ziet nu een dubbele plooi. Als het goed is moet het wel weg trekken als ze zakken en mijn oude plooi vervaagd dan. Morgen controle dus ben benieuwd. 

    Het maakt me wel onzeker maar moet geduld hebben. 

  2. Hi @Mtvo

     

    bedankt voor je berichtje !

     

    eerste dagen ging helemaal goed tot de 3de nacht toen kwam de brandende stekende pijn. Alleen in mijn linkerborst. 

     

    Gisteren een goeie dag en vandaag brand de linkerborst weer goed . 

     

    Tevreden nog niet helemaal ik heb anatomische implantaten 395 cc en ik vond ze van het begin na de operatie er best misvormd uit zien? 

    Je ziet het wel een beetje bij trekken nu . Ik denk dat ik geduld moet hebben. Met de grote ben ik al wel tevreden 

     

    Ben je zelf ook al geopereerd ?

  3. Hallo!

     

    even een verslagje van mijn operatie gisteren.

     

    Om 7:15 moest ik mij melden in het ziekenhuis en kreeg ik gelijk een kamer toegewezen . Na 30 min zag ik de dokter al binnen komen en kwam het even allemaal aftekenen. De bedoeling was dat ik 10 uur geopereerd werd maar aangezien de eerste patiënt zich nog niet gemeld had. Kwamen ze mij al iets voor 8 uur halen om klaar te maken voor de operatie . Toen ging het allemaal heel snel. Infuus erin en voor ik het wist de narcose . Dat was toch wel akelig zo snel allemaal .

     

    na 1,5 uur weer wakker en beetje pijn had ik, daarvoor kreeg ik gelijk iets maar ooh wat was ik misselijk bleeegh!!! En ook daarvoor gaven ze mij iets . Maar het werd als maar erger en erger . Weer iets voor de misselijkheid gekregen . Toen ging het redelijk. Eenmaal terug op de kamer begon de misselijkheid weer en weer iets voor gehad ! Waarschijnlijk reageerde ik ook verkeerd op de pijnbestrijding . Maar afijn het werd gelukkig steeds minder.

     

    Pijn had ik amper en druk zoals vele zeggen op de borst voelde ik ook al niet ? De arts kwam 17:30 langs en kwam het verband los maken en de drains eruit halen. Ik vertelde ook dat ik bijna geen pijn voelde en geen druk had. Alleen maar goed zei de arts . Alleen wat klein dacht ik?? Is dit bijna 395cc? En wat misvormd en puntig hahaha. Ik weet het geduld hebben. 

     

    18:00 mocht ik naar huis moesten 40 min rijden ging allemaal goed . Mijn vriend kon zelfs nog even boodschappen doen op de terug weg. Ik bleef natuurlijk wel in de auto zitten. 

     

    Eenmaal thuis nog steeds weinig pijn wel voor de zekerheid paractemol ingenomen en lekker naar bed gegaan om 23:00 tot 6:00 geslapen geen een keer wakker geworden. 

     

    Pijn vandaag ietsje meer en  druk ook. Maar echt super dragelijk . Voel het eigenlijk alleen bij opstaan en lopen. 

     

    Nou dat was mijn verslagje tot nu toe 

  4. Ooh ik weet niet goed hier hoe ik moet taggen ?

     

    Gisteren avond nog even op consult geweest en goed gesprek gehad en alle vragen nog gesteld die ik nog had. Het heeft mij nu meer een rust gevoel gegeven . Het gaat toch nog anatomisch worden en 395 cc gaat hij kijken of het past . Mijn zorg was meer dat ik bovenaan niks zou hebben qua vulling en een lang werpig borstkas kreeg (beetje hang borsten idee) met anatomisch maar hij legde mij uit door mijn korte borstkas dat dit niet het geval zou zijn. Ik vertrouw hem hier ook op. Ook legde hij uit dat ik met anatomisch een beter vulling beneden zou hebben dan met rond aangezien mijn borstplooi niet symmetrisch is. En een stuk mis. 

     

    Ooh afgelopen dinsdag geopereerd ! Hoe gaat het nu met je ? 

     

    Ik voel me wel een beetje dom hier aangezien ik niet weet hoe heel deze site werkt hahah ?

  5. He dank je wel voor je berichtje! Ik denk echt doordat iedereen bijna rond doet , dat mij dat onzeker maakt ?. Net gebeld voor afspraak maar kan pas 26 feb . Heb gewoon huilend opgehangen door de spanning . Wil ook graag dat mijn partner een keer mee kan maar gaat helaas niet met zijn werk en de consult tijden . Ff down nu?

     

    wauw donderdag al!! Ben je zenuwachtig ? 

  6. Ja bizar he op een zondag?? Dat is wel met Belgische artsen volgens mij. Jaa dit forum vind ik wel echt super fijn en kan je zoveel informatie uit halen. 

     

    Ooh dus jij bent sowieso al bekend met operaties ! Idd met die outfit gaat het niet zo opvallen! Wel fijn dag je er ook weer zin in hebt! 

    Nou succes alvast voor morgen en hopelijk wat minder stijf ! Ik ga nu je album eens proberen te bekijken 

  7. Ooh dankje wel ga zo even kijken hoe ik in je album kom. Ik ben benieuwd !

     

    ik ben gelukkig zelf niet zo bang voor de pijn ik ga gewoon van het ergste uit ! ?

     

    Jaa die twijfels zijn om gek van te worden en mijn vriend word denk ik ook aardig gek van mij met mijn obsessie voor borsten nu haha!!

    In het begin vond het hij het nog wel leuk mee borsten kijken maar verveelde ook al snel! Zelf heb ik de arts net gemaild en kreeg gewoon heel snel een reactie terug dat als ik morgen bel naar de receptioniste dat ze op de hoogte is en dat ik snel word ingepland kan worden voor een extra afspraak . 

     

    Ja ook dat hou ik wel in mijn achterhoofd dat ze niet gelijk mooi zullen zijn als het eind resultaat maar mooi is! 

     

    Dus je bent niet zenuwachtig voor morgen? Of misschien voor de reacties ??

     

     

  8. Dank je wel voor je reactie ! Jaa heel snel al weer !!! en dan opeens slaat die twijfel nu in?. Aangezien ik ook eigenlijk wel graag boven ronding wil hebben. Maar ook omdat ik veel mooie borsten voorbij zie komen en dan is het allemaal rond 

     

    Ik ga inderdaad proberen een extra afspraak te maken . 

     

    Hoe gaat het nu met jou? Klein maandje heb je ze nu al! Gelukkig ben je al tevreden!!! 

  9. Hi meiden!

     

    ik zou me even voorstellen ben Anna en moeder van een dochtertje van 20 maanden. 

     

    Ik heb al zeker meer dan 10 jaar de wens om mijn borsten te laten vergroten en dan nu eindelijk!!!

     

    Mijn voor situatie is nu a 80 en krijg als het goed  395 cc mentor anatomisch . Maar opeens twijfel ik??‍♀️. Ik zie dat bijna iedereen voor ronde implantaten kiest .

     

    misschien toch nog een afspraak maken met de dr . ??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.