Ga naar inhoud

Ris92

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ris92

  1. 3 minuten geleden, Boobmom zei:

    Dank je @Ris92. Heb je zelf al een operatie gehad? Of ben je aan het oriënteren? 

     

    Het is mij alles meegevallen. Keek er best zwaar tegenop. En niet dat t niks voorstelt, maar het is echt wel te doen. Als je maar iemand om je heen hebt die mee kan helpen. Vooral de eerste 3 dgn. 

     

     

    Ik ben nog aan het oriënteren! Ik wil eerst graag een aantal kg afvallen en dan ga ik op consult. Ik vind het allemaal erg spannend vooral! Maar ik begin meer en meer overtuigd te raken dat ik dit wel echt heel erg graag wil. 

    En ik moet er even voor sparen ook. Net project nieuwe keuken opgestart ? dus het is nog wel een beetje toekomstmuziek. Maar ik merk dat fotos zien en ervaringen lezen gewoon heel erg prettig is. Op het forum nog een beetje zoekende maar ik kom er wel uit ;) 

     

    Ik heb 2 kleintjes, 3 jaar en 8 maanden. Ik ben wel benieuwd hoe anderen dit combineren, aangezien je de eerste weken niet mag tillen als ik het goed begrijp? 

    Mijn man werkt in het onderwijs dus ik zou het dan zo moeten plannen dat hij vakantie heeft, dan is hij de eerste weken er ook gewoon. 

     

    Ik heb in het voorsteltopic ook wat geschreven als je t leuk vind om te lezen!

  2. 42 minuten geleden, Boobmom zei:

    EVEN EEN UPDATE!!

     

    Morgen ben ik alweer een week PO! Morgenvroeg worden om 9.15u de pleisters verwijderd en de hechtingen! Mijn littekens jeuken enorm...ga er vanuit dat dat juist goed is en een teken dat ze aan t genezen zijn.

     

    Als ik nu zo terug kijk op deze week...is het me alles meegevallen. De avond van de operatie kreeg ik veel pijn..en was ik zo beperkt in bewegen. Toen dacht ik: damn dit wordt echt niet leuk. Maar na al een goede eerste nachtrust gaat het nog steeds elke dag een stukje beter. De zwelling zie ik minder worden sinds 2 dgn. Mijn spier vind langzaam zijn kracht terug en kan meer hebben. Ik vind ze steeds mooier worden....want ik schrok wel even hoor, toen ik na 3 dg voor het eerst die bh uit deed. Maar ik kan nu door die stijfheid en zwelling heen kijken. Links geneest beter dan rechts. Is al wat soepeler. Rechts heb ik nog wel eens wat steken en brand het litteken meer. Ik begin langzaam te wennen aan het gevoel dat ze in me zitten...ik voel ze juist beter, maar dan zonder pijn. Nog even en ik ben ook aan dat gevoel gewend. Ik vind ze nog wel wat groot, maar dat slinkt nog wel iets. 

     

    En het doet gewoon iets met je...ik liep vanochtend door de winkel en deze keer had ik een trui aan met daarin borsten aanwezig...in ieder geval echt zichtbaar aanwezig. Je voelt je meer sexy en vrouwelijk. Ik ga nog even geduld hebben met het hele herstel en hou jullie allemaal op de hoogte....maar voor de twijfelaars onder ons: IK ZEG DOEN!!!

    Superleuk om dit te lezen! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.