Ga naar inhoud

Kimmi

Leden
  • Aantal items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kimmi

  1. Jeetje wat naar voor je! Mag ik eens meekijken in je album? Ik denk dat pc in de rechg staat omdat ze nooit kunnen garanderen dat het precies wordt als dat je voor ogen kan hebben. Hier horen ze je wel nadrukkelijk op te wijzen van tevoren. Mijn pc zei bijv ook dat mijn borsten ietwat ongelijk zouden blijven . Dat kon opgelost worden door in de 1 iets meer cc te doen maaaarrr dan zouden mn tepels weer wat ongelijk kunnen gaan staan. Zo moeten ze alle dingen goed voorbesprekwn. Sec opinion zou ik overwegen

  2. Hoi! Ik begrijp je struggles heel goed! Ik kreeg ook bij iedere pc eem ander advies! Nu ben ik uiteindelijk voor de spier gegaan met 310 cc. Reden was omdat de laatste pc aangaf dat mijn ribben niet zichtbaa zijn en je daardoor geen randen zou gaan zien en bij dual plane juist wel bolling zou krijgen ‘hoger’ terwijl mn borstkas al wat rond/naar voren staat. Dat vond ik een heel logische uitleg. Daarnaast wel de low profil . Is heel natuutliji geworden. Ik kan je wel even toevoegen aan mn album. 

  3. Wat vervelend! Heb je tegen je moeder gezegd dat je haar zorgen begrijpt en dat je van liefde vindt getuigen dat ze dit zegt? Maarrr dat het jou lijf en jou keuze is. Dit helpt denk ik wel door dit openlijk neer te leggen. Ik was bijv heel bang om het tegen mijn vader te vertellen. Is al geen prater en toch een soort gene omdat hij een man is ofzo. Maar gelukkig goed gereageerd. Ik geb gister de operatie gehad en tot nu toe super blij en 100prct meegevallen. Sterkte met de beslissing!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.