Demi93

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Demi93

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @Kim2018! Jouw verhaal is precies mijn verhaal. Ook het aanraden van 300cc zonder op te meten enz. Dr Verdonck zei ook tegen mij dat je anders de randen vd prothese zou zien .. maar ga het zeker nog eens vragen !
 2. @Tries79 wauw zit er dan zo een verschil in bh-maat en hoe het oogt :-o ga zeker zeggen dat ze 300cc zeiden, en uiteindelijk is het toch wat ik graag wil :-) maar als ik foto’s opzoek van 250 tot 270cc is het ook van persoon tot persoon anders, bij de 1 ziet het er prachtig uit en denk ik dat 250 voldoende is maar bij sommige valt het natuurlijk weer kleiner uit en komen de twijfels weer haha . moeilijk in te schatten allemaal! :-)
 3. Hoi @Tries79 ! Ben jij uiteindelijk wel tevreden met de grootte? Welke maat wou jij graag? Als ik jou situatie lees denk ik dat ik met 250cc uiteindelijk (na alle zwelling enz) wel een volle c zal hebben. Ik moet het sowieso nog eens een keertje zien want ik kan me er niets meer bij voorstellen. Ik Heb de laatste keer gezegd dat hij het maximale bij mij mag doen. Ik ben nu ook allemaal foto’s aan het opslaan zodat ik dit op m’n laatste consult nog eens kan laten zien wat ik precies wil ..
 4. @Vogeltje ik volgde dg op instagram en zo ben ik er eigenlijk bij gekomen , zoveel foto’s wat je ziet (wel alleen na-foto) en het zag er allemaal zo mooi uit, daardoor ben ik op consult geweest. Pas erna alle ervaringen gelezen en ik heb toch liever het contact met de chirurg zelf ipv 1 vd medewerkers..
 5. @anoniempje ik heb inderdaad heel veel gemengde ervaringen gezien over dg. Maar mijn keus staat sowieso vast om geopereerd te worden door dr Verdonck, heb die afspraak gister vastgelegd voor de 21ste februari. Ik had vorig jaar 2 consulten bij dr Verdonck gehad en 1 bij dg, vroeg me toen echt af waarom ze beide zo een verschillende grootte zeiden. Maar tot nu toe is iedereen heel tevreden over dr Verdonck dus ik vertrouw er wel op dat hij weet wat ik wil, heb toch nog een consult bij hem dan kan ik nog eens passen !
 6. @Ellen125 hij had gezegd sebbin 250cc , weet niet als er zoveel verschil zit in de merken die hij gebruikt . Ga er van uit dat hij hetgeen aanraad wat me het beste zit :-)
 7. Bedankt voor jullie reacties ! @Marg23 @Vogeltje Ik heb bij dr Verdonck niet de 300cc gepast omdat het toen helemaal niet in m’n hoofd opkwam om die grootte te nemen, tot DG dit zei (het consult was toen met haar dochter wat ik eigenlijk een beetje gek vond.. ) Ik heb zeker wel het vertrouwen in dr. Verdonck want zie enkel positieve reacties en voelde me ook erg op m’n gemak en heb nog een consult met hem op 17jan dus kan nog alles bespreken :-) Maar telkens als ik foto’s bekijk zie ik overal +300 cc dat je gewoon gaat twijfelen haha. Maar hij weet natuurlijk wel waar hij mee bezig is dus denk dat het zeker wel goed komt want ik wil het wel natuurlijk houden! Maar het kost al genoeg geld dus wil zeker de juiste keuze maken qua grootte:-)
 8. Hoi allemaal! 21 februari is het eindelijk zo ver en wordt ik geopereerd door dr. Verdonck. Zoveel goede commentaar gelezen! Tijdens mijn 1ste consult had hij me 230cc aangeraden omdat ik klein en smal ben, ik wou toch wat groter en volgens hem was 250 het max. bij mij. Ik ben 1.55m en weeg 49kg. Is er iemand met een gelijkaardige situatie? Ik heb nu 70A maar wil zeker een volle c. Ik hoor ook overal dat je best wat groter kan nemen omdat je er snel gewend aan raakt. Wat is jullie ervaring hierover? Ik twijfel toch echt of ik niet groter moet gaan. Bij diana gabriels zeiden ze dat ik makkelijk 300cc kon ... dus ik weet ik het niet meer