Ga naar inhoud

SL1987

Leden
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SL1987

  1. 2 uur geleden, Yvie zei:

    Update dag 47 PO;

     

    Happy new year en jippie vandaag 6 weken PO!:43:Je kan het nieuwe jaar niet beter beginnen?

     

    Heb in het begin behoorlijk gebaald dat t herstel niet sneller ging, voelde me echt beperkt in doen en laten door dat nare gevoel van die beha.  Maar er op terugkijkend zijn de weken omgevlogen en kan ook zeggen dat mn sportbeha's lekker zitten nu! Dat had ik nooit verwacht! Soms staan ze voor mn gevoel nog wat strak als ik veel heb gedaan, maar verder is dat  alles eigenlijk!

    Merk dat ik nog wel moet wennen zelf, maar ook dat komt vast goed! Morgen met een vriendin op pad voor een beha,hoop dat dat lukt!

     

    Liefs

    Wat goed! 6 weken zijn om, weer een mijlpaal ?. En wat fijn dat eindelijk de sportbehas beter zitten.

    Vandaag ben ik zelf 5 weken po.. en mijn linkerborst lijkt een stuk kleiner en anders kwa vorm in de spiegel. De rechter krijgt echt een mooi druppelvorm, de linker zit nog erg rond en hoog. Het viel me al een weekje op, maar begin me een beetje zorgen te maken. Ook voel ik soms bij beweging de prothese “knarsen” (?!) Super gek gevoel. Aan de ene kant denk ik oh wat goed zwelling is blijkbaar weg waardoor ik de prothese voel bewegen.. maar ergens zit het me niet echt lekker. Ben zo bang dat het fout gaat oid.

    Ze doen het verder hartstikke goed, niet pijnlijk, huid rustig, littekens mooi.. 

     

    Is de genezing bij jou wel gelijk op gegaan? Beide borsten? 

     

    Alvast bedankt,

    veel liefs

  2. Super!

     

    Ga lekker genieten van alle prachtige indrukken daar. Neem momenten van meditatie voor jezelf. Klinkt vet zweverig, maar juist op zulke plekken kun je jezelf helemaal ontspannen. Gun jezelf tijd om je nieuwe spiegelbeeld te leren omarmen. Trek die bikini (of geen) en geniet.. Ze zijn er toch !!;)

     

    Ik heb je foto’s niet gezien maar begrijp heel goed je gevoel. Een Bv betekent niet alleen een fysieke verandering maar ook zeker een mentale. En sommige vrouwen hebben daar minder last van, en andere meer. Ik had zulke lage verwachtingen van het resultaat, dat het mij ook overweldigd iedere dag weer.. 

     

    Heel veel plezier!!! 

    Groetjes

  3. 1 uur geleden, rtx zei:

    @SL1987 hee! Jeetje als je dinsdag bent geopereerd is alleen paracetamol voor het slapen wel weinig hoor! Ik slikte de eerste vier dagen elke 6 uur pcm en 2x per dag celecoxib (een variant op ibuprofen), anders ging het echt niet met de pijn. Vooral 's nachts nog twee pcm innemen kan de pijn bij het opstaan verminderen. Al moet ik zeggen dat ik bij het wakker worden alsnog Mega veel pijn had. 

     

    Dat je ze nog niet mooi vindt schijnt heel normaal te zijn.. Ik had dat ook echt, vond ze vooral te groot. Begin er nu pas een beetje aan de wennen en ben al ruim vier weken po.

     

    Die gevoelloosheid had ik alleen aan de onderkant van mijn borsten, vanaf het Litteken tot onder mijn tepel. Dat gevoel is inmiddels wel weer terug. Mijn tepels waren juist enorm overgevoelig en de hele dag door stijf, dat begint nu ook wat minder te worden. Maar al die gevoelsveranderingen verschillen heel erg per persoon en uiteindelijk krijgt bijna iedereen het normale gevoel weer terug.

     

    Hopelijk ga je je snel beter voelen en je borsten ook snel mooier vinden. Bij mij werd de pijn vanaf dag 5 een stuk minder, misschien dat dat je wat steun biedt. Het wordt dus beter!! 

    Liefs

    Bedankt voor je reactie. Ja die pijnstillers.. ik ben bang dat ik dan meer beweeg dan eigenlijk zou moeten, klinkt stom maar ik ben bang dat ik dan bepaalde bewegingen maak die eigenlijk niet mogen. In de ochtend merk ik wel dat ik echt een paar uur de tijd nodig heb om te “ontstijven”.

     

    Ja die gevoelloosheid inderdaad de onderkant van de borst. Mijn tepels zijn ingetrokken door bk, dus die worden niet stijf. Pff ik ben blij dat jij er ook last van had ... vandaag ging het idd ietsje beter, zowaar een broodje kunnen smeren (joepie).

     

    Superfijn om ervaringen te kunnen delen, bedankt daarvoor! Geeft me zeker een beter gevoel om te weten dat ik niet de enige ben...

     

    liefs,

  4. @rtx Ik heb jouw verslag gelezen. Wat fijn om te lezen dat ik niet de enige ben.. ik ben dinsdag geopereerd (345cc mentor dp), en heb me de afgelopen dagen echt rot gevoeld. Ik probeer alleen PCM voor het slapengaan te slikken zodat ik niet meer forceer dan mag, maar het valt niet mee..

    Opstaan is echt een hel, en vind het erg lastig om het “mooi” te vinden.. ik denk dat dat komt omdat het zo pijnlijk is nog. Ik vraag me af of jij ook last hebt gehad van gevoelloosheid.. ik aai mijn borst aan de onderzijde maar voel het niet, ook mijn tepel is gevoelloos.. Als ik lig dan heb ik wel iets meer gevoel, maar voelt nog erg verdoofd.

    Ze voelen ook nog best warm, maar de hechtingen zien er rustig uit en heb ook geen roodheid.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.