Ga naar inhoud

Rupsjeng

Leden
  • Aantal items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rupsjeng

  1. 22 minuten geleden, rtx zei:

    Ja het enige wat ik je als tip kan meegeven is blijf echt bij jezelf. Ik denk dat ik me uiteindelijk in het kiezen van een maat te veel heb laten leiden door wat ik hier op het forum heb gelezen. Ik las bijna alleen maar dat meiden ze achteraf te klein vonden en liever wat groter hadden gewild. Plus dat ik maar 1 keer heb gepast (woon 1,5 uur van de kliniek af) en toen zo overweldigd was door alles dat ik eigenlijk vooral heb geluisterd naar de PC. In principe heb ik wel gekregen wat ik wilde, namelijk borsten die in verhouding zouden staan met mijn lichaam, maar achteraf zou ik willen dat ik toch meer op mijn eigen gedachten af was gegaan. Maarja, achteraf heb je altijd makkelijker praten heh ;) Ik raad je in ieder geval aan om je zo min mogelijk te laten beïnvloeden door wat anderen denken en als je echt bang bent voor te groot, om dan misschien voor de veiligheid voor wat kleiner te gaan. 

     

    En ja over mn rug, dat had ik inderdaad ook gehoopt. Mijn lichaam is wel gevoelig voor stress en spanning, dus misschien maakt de spanning voor mijn reis het juist erger. Nu maar hopen dat het minder wordt als ik eenmaal daar ben :) 

    Dankjewel voor je fijne en eerlijke berichtje, nog een x passen is voor mij helaas ook geen optie. Ik slaap er vannacht nog even over. Ik moet vooral stoppen met foto's kijken..

     

    Hopelijk kom je na een dag of 2 al een beetje tot rust en kun je er echt van gaan genieten! Misschien kun je daar nog je rolkoffer wisselen voor een backpack als het beter gaat? Geniet en hopelijk wennen je borsten een beetje tijdens de reis! x

  2. Op 28-11-2018 om 12:26, rtx zei:

    Ja het verandert elke dag nog wel. Schijnt dat ze echt tot een half jaar na de operatie nog veranderen!

     

    Ik ben zo benieuwd naar het eind resultaat!

     

    Vandaag heb ik mijn consult gehad en we zijn uitgekomen op 495cc anatomisch dual plane! Ik schrok echt van de maat maar in verhouding klopte het.

     

    Heb jij voor 3 of 5 jaar nazorg gekozen? 

  3. 7 minuten geleden, rtx zei:

    Ja hij doet inderdaad meestal dual plane. Je kan bij je consult wel vragen of voor mogelijk is, maar weet niet wat zijn antwoord dan gaat zijn. Maar echt het valt best mee, dat dual plane. Ik had echt intense pijn verwacht maar vond het enorm meevallen. Het voelt wel echt een paar dagen rot, maar na een paar dagen heb je niet zoveel last meer. Ik had zelf nog het meest last van het vocht dat ik vast hield, dat zorgde voor heel veel spanning op mijn huid. Het is dan misschien een paar dagen wat meer pijn dan bij voor de spier, maar vervolgens heb je wel heel veel jaar mooie borsten. 

    Leg het dus gewoon even aan d'r straten voor en ja zoals ik al zei anders valt de pijn echt wel meee

    @rtx dankjewel, dat stelt me weer een beetje gerust! Wat zijn ze mooi bij jou! En wat een verschil met 1 van de eerste foto’s! Denk je dat het nu nog veranderd?

  4. 3 minuten geleden, rtx zei:

    Spannend! Ook bij dr Straten? 

    Zowel de operatie als het herstel zijn mij enorm meegevallen. Probeer er niet te veel tegenop te zien en het vooral een beetje over je heen te laten komen. Als je gewoon de juiste voorbereidingen treft en de eerste dagen iemand hebt die je kan helpen komt het helemaal goed! Ennnn je hoeft je zeker geen aansteller te voelen. Het blijft natuurlijk een operatie en ik denk dat we het allemaal spannend vonden. Ik heb me ook echt druk gemaakt over van alles. Maar uiteindelijk werken die zorgen je alleen maar tegen. 

     

    Ik voeg je toe!

    @rtx dankjewel! Ja ook bij dr. Van straten. Ik zie nu zo op tegen het herstel dat ik twijfel om de methoden voor de spier te doen, omdat het herstel dan sneller en minder pijnlijk schijnt te zijn. Al kom ik hier bij van straten eigenlijk alleen maar dual plane tegen... 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.