Pasje

Silver Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pasje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is niet helemaal gelijk getrokken, maar .. het is wel al een stuk minder geworden. Daarnaast valt het me ook niet meer zo op. Merk nu nog wel dat mn spier nog steeds wat strakker is. Bv als ik mn oksel wil scheren ontstaat er door de spier een soort kuiltje? Mn pc gaf aan dat er tot een jaar nog kan veranderen. Ik houd me daar maar aan vast.
 2. O ja geen idee wat het dan kan zijn! Ik zal een foto van afgelopen week in mn album zetten. Ik zie jouw foto wel tegemoet ?
 3. Ik vond het bij mij zelf ook erg lang duren. Maakte elke maand een foto, tot 3 mnd po en vergeleek het toen. Deze staan openbaar in mn profiel. Ik heb het een beetje verzaakt maar zal binnenkort wel weer een foto erop zetten. Ik doe zelf fysiek zwaar werk, volgens de pc is mijn spier gewoon veel krachtiger waardoor het langer duurt. Volgens hem kan het nog tot een jaar na ok veranderen. Als je erg ongerust bent, kan je gewoon contact opnemen met de kliniek. Kan me goed voorstellen dat je niet tot 6 maanden po wilt wachten.
 4. Er is op dit forum een topic geweest met iemand die oefeningen heeft gedeeld. Die waren van pc Laura, van veldhuiskliniek. Misschien kan je die opzoeken. Vooral pas na 4 weken zal ik er nog wel voorzichtig mee zijn.
 5. Hoi alice De afgelopen maanden is er nog veel veranderd. Bij de controle 6 maanden PO was de chirurg erg tevreden en zei dat hij verwachtte dat het nog iets zal veranderen. Wel doe ik nog steeds wat rekoefeningen voor mn borstspieren. Ik merk dat links nog wel iets hoger zit en de spier nog wat gespannen is. Maar ik maak mij iig niet meer zo ongerust als tijd geleden. Wellicht dat dit ook komt omdat je er toch aan gaat wennen. Ik weet niet hoe erg het bij jou is, maar geduld wordt zeker beloond?
 6. Haii Wat vervelend om te horen! Weet ind nog niet hoe erg jouw verschil is, dus als je een foto zou willen sturen heel graag!. Maar je zou wel blij moeten zijn met je bv en ik denk dat het goed is om met je pc dit te bespreken. Lees veel berichten dat het langzaam nog wat kan veranderen tot 1 jaar na ok, wie weet ook nog voor jou!
 7. Hoi Lisanne. Ik las je bericht en was heel benieuwd hoe het nu gaat. Hoe erg was de ongelijkheid bij jou? Ik ben nu 3 maanden po en merk dat recht nog steeds erg hoog zit en hierdoor onder platter is dan ljnks. Had jij dit ook? Ik hoop dat je snel tevreden kan zijn over je bv! Wellicht kan je opnieuw een afspraak met je pc eerder maken Gr patricia
 8. Gister bij de pc geweest. Hij gaf aan dat ik geen borstband hoef te dragen en gewoon kon sporten. Moet even geduld hebben en over 3 maanden weer afspraak. Hij vertelde dat hij het wel vond meevallen, kwam op mij heel raar over aangezien je duidelijk een groot verschil ziet. En ik dit post ok helemaal niet had. We wachten nog maar even af....
 9. Haii Ik draag nu geen borstband. Misschien dat de pc morgen wat anders adviseert. Ik zal het laten weten. Hoelang ben je post ok? Indalen gaat vaak niet gelijk en kan aantal weken duren Groetjes!
 10. Hai Sjuul Ik heb de foto ook gestuurd naar mn pc. Moet daar vrijdag langskomen. Hoop op een natuurlijk herstel, want nog eens paar weken niet werken kan ik me niet veroorloven?
 11. Hoi allemaal 2 maanden geleden mentor 300 cc moderate profile gekregen via dual plane. Alles is heel voorspoedig gegaan. Mp ziet er heel natuurlijk uit. Mis ergens wel de wat uitgesproken decolete zoals bij hp. Links is al mooi gezakt, maar rechts nog steeds niet. Borst voelt ook nog steeds gespannen. Zie mn foto Hebben jullie ook ervaring dat het zolang duurt voordat een prothese is gezakt? Zijn er misschien oefeningen die ik zou kunnen doen? Durf nu ook nog niet te sporten omdat ik bang ben dat de spier de prothese hoog houdt
 12. Heeft iemand toevallig een PO bh ter overname? Ik wordt geopereerd bij diana gabriels en zij adviseren maat M en een borstband. Mochelijk heeft iemand beide voor mij voor een leuk prijsje ter overname?
 13. Hoi Allemaal, Eerder ben ik geadviseerd door dr A damen voor een 275 cc moderate profile van mentor. Helaas kon ik in de gewilde periode geen operatie datum meer plannen. Hierdoor heb ik nu een consult gehad bij dr P hupkens. Toch een vreemd consult, afin, hij adviseerde mij nu mentor high profile 375 cc! Ik wil van een lege 75 B naar vollere maar natuurlijkere borsten. En weet nu niet of de 375 cc teveel gaat worden. Daarnaast kan ik weinig voorbeelden vinden van de 300 cc moderate plus profile, en twijfel of dit nu te klein zal worden en de borst bovenop nog steeds plat/leeg zal zijn. Help!! Hopelijk zijn er hier mensen die 300cc moderate plus van mentor hebben gekregen en mij fotos van de resultaten kunnen sturen. voor 28 december moet ik de knoop hebben doorgehakt, maar vind het zo moeilijk. Hopelijk kunnen jullie mij helpen x
 14. Fijn dat je blij bent en alles goed is gegaan! Ik hoop dat ik voor eind december hetzelfde kan zeggen