Ga naar inhoud
Borsten Forum

Jaq

Premium Member
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

52 profielweergaven
  1. Hey hoi, Lief dat jullie het vragen..... Het is erg goed gegaan. Super lieve verpleegsters, meneer van der Weij was rustig, waardoor je je al gauw weer op je gemak voelt. De operatie ging zoals gepland en voelde ik me al heel snel goed. Waardoor ik iets eerder naar huis mocht. Ik heb geen pijn, maar heb meer het gevoel, dat ik 2 dagen te laat ben met borstvoeding geven haha..... En begint het rondom de borsten nu te voelen alsof het beurs is..... dat is het natuurlijk ook! Ik ben er nu al super blij mee en mag zeker niet klagen. Btw de sportbh is gelukkig ook niet zo 1 die bijna tot aan je kin reikt, hij is best te doen. Heb er gelijk maar nog 1 besteld. Jullie heel veel succes! Er is trouwens 340cc per borst in gegaan..... Ik had het fout!
  2. Als ik er achter ben hoe ik privé foto's kan delen, ga ik ze jou zeker sturen.
  3. Grappig.... Ik laat mij aanstaande donderdag ook door dokter van der Weij opereren, 340cc voor de spier en ook anatomisch.
  4. Hello ladies, Ik zal me even snel voorstellen. Ik ben een vrouw van 44 jaar en loop al vanaf jongs af aan met een ontevreden gevoel over mijn borsten. Meiden in mijn klas kregen mooi gevormde borsten, maar bij mij bleef het zo goed als plat. Voor de zwangerschappen bad ik cup A en daarna een kleine cup B. Nu ben ik behoorlijk wat kilo' s afgevallen en is er echt niets meer van over. Ik ben het zo zat..... die onzekerheid, geen normale bh of bikini kunnen kopen.... Ik ben me er elke dag van bewust. En ben er echt zo klaar mee, dat ik me aankomende week laat opereren. Ik kan niet wachten, liever gisteren, dan vandaag.... Ik ben op deze sits gekomen om jullie ervaringen te lezen, hoe het bij jullie gegaan is na de operatie, hoe lang de herstel periode is geweest, hoe het eindresultaat is en of jullie tevreden zijn, voor en na foto's....... enz enz....uit nieuwsgierigheid dus Ik hoop na mijn operatie ook mijn ervaringen te delen met jullie! Liefs Jaq.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×