Ga naar inhoud
Borsten Forum

CinR

Premium Member
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. het is inderdaad lastig, omdat je het niet van tevoren het resultaat kunt zien. Ik heb ook alleen de borst aan de bovenzijde gevuld.
 2. ik ben geen arts, maar puur op mij zelf....ja ik zou de grotere nemen.
 3. als ik het nu opnieuw zou doen dan zou ik misschien ook voor de 440 gaan, omdat mijn borsten nog niet helemaal gevuld zijn. De eerste dagen/weken na de operatie dacht ik dat mijn borsten wel erg groot waren, maar in de loop van de afgelopen weken zijn de protheses toch nog aardig gedaald en je went er aan. Mijn borsten zijn soepel en steken zeker niet als pornoborsten vooruit, ze zijn gewoon een stuk voller. Het enige wat ik nu jammer vind is dat beide borsten niet net zo vol zijn. Iedereen heeft ongelijke borsten, maar voor de operatie viel mij dat niet op. Nu na de operatie wel, waarvan ik nu denk had in de ene borst niet iets meer cc gemoeten dan in de andere. Ik weet niet of jij al kan zien dat jouw borsten ongelijk zijn.
 4. ik ben nu bijna 6 weken verder en bij mij is er aan beide zijde 395 cc achter de borstspier gezet. Als ik het nu na 6 weken zie had het niet minder gemoeten. Mijn borsten waren leeg, de 395 cc heeft nog niet eens alles gevuld, maar ik ben tevreden omdat het natuurlijk lijkt. Ook als ik nu een jurk draag zie je tenminste dat ik borsten heb, maar echt geen dikke ronde. Bij jullie kan ik het niet beoordelen, maar ik zou zeker niet te weinig cc kiezen. Dokter Parys heeft kennis genoeg en ik zou hem ook vertrouwen hierin.
 5. ik ben nu bijna 6 weken verder en bij mij is er aan beide zijde 395 cc achter de borstspier gezet. Als ik het nu na 6 weken zie had het niet minder gemoeten. Mijn borsten waren leeg, de 395 cc heeft nog niet eens alles gevuld, maar ik ben tevreden omdat het natuurlijk lijkt. Ook als ik nu een jurk draag zie je tenminste dat ik borsten heb, maar echt geen dikke ronde. Bij jullie kan ik het niet beoordelen, maar ik zou zeker niet te weinig cc kiezen. Dokter Parys heeft kennis genoeg en ik zou hem ook vertrouwen hierin.
 6. Hallo Luna1803, ik ben tot nu toe tevreden over de ingreep; weinig pijn gehad, ik was na 3 dagen al weer aan het werk en kon ik weer fietsen (zonder pijn). Het slapen op de rug in de eerste week viel het meeste tegen. Trouwens 6 weken niet sporten is ook geen pretje, zeker omdat je je goed voelt. Ben nu 2 weken verder, het verband is eraf en ik draag nu een sportbh, de tepels waren/zijn wel heel gevoelig. De snede onder de borst is klein (enkele centimeters), hoe de wond er zelf uit ziet weet ik niet omdat er een pleister op zit die nog even moet blijven zitten. De bovenkant van de borsten zijn nog wat harder en de implantaten moet nog iets zakken, maar het is al zeker een verbetering. Ik zou zeggen; doen! p.s; ik had een nieuw bericht geplaatst ipv te reageren op jouw bericht.
 7. Hallo Luna1803, ik ben tot nu toe tevreden over de ingreep; weinig pijn gehad, ik was na 3 dagen al weer aan het werk en kon ik weer fietsen (zonder pijn). Het slapen op de rug in de eerste week viel het meeste tegen. Trouwens 6 weken niet sporten is ook geen pretje, zeker omdat je je goed voelt. Ben nu 2 weken verder, het verband is eraf en ik draag nu een sportbh, de tepels waren/zijn wel heel gevoelig. De snede onder de borst is klein (enkele centimeters), hoe de wond er zelf uit ziet weet ik niet omdat er een pleister op zit die nog even moet blijven zitten. De bovenkant van de borsten zijn nog wat harder en de implantaten moet nog iets zakken, maar het is al zeker een verbetering. Ik zou zeggen; doen!
 8. sorry, dan heb ik het verkeerd verwoord. 2 weken dit verband maar 3 weken niet douchen. De wond zal wel niet nat mogen worden denk ik.
 9. hoi, ik heb de stap eindelijk durven te nemen. Ik loop van vanaf mijn pubertijd rond met een ontevreden verhouding borsten/lichaam, eindelijk heb ik mijn wens uit durven te spreken naar mijn man. Afgelopen dinsdag ben ik in Genk geopereerd door dr Parys voor een borstvergroting. Ik heb de arts zelf niet meer gezien, maar het verplegend personeel was heef vriendelijk. In beide borsten hebben ze 395cc geplaatst, achter de borstspier. Je krijgt er behoorlijk spierpijn van, nu 3 dagen verder is de spierpijn een stuk minder en zit er alleen nog vocht boven het pleisterverband. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Het slapen op de rug is voor mij vreselijk (normaal slaap ik heerlijk op mijn zij), ik slaap een paar uurtjes en lig dan weer uren wakker. Ik probeer langzaamaan op de zij te gaan liggen, maar dat voelt nog niet echt prettig. Hebben jullie tips? Wie weet waarom de een pleisterverband heeft en de ander al direct een sportbh aan mag? Ik zou me 3 weken niet mogen douchen....ik ben blij dat het geen 36 graden meer is. Wie heeft dit ook gehad, of wie niet? Ik heb me vandaag pas aangemeld omdat er toch wel wat vragen bij mij opkomen en ik hier niemand in de buurt heb om hierover te praten.....het proberen waard dacht ik zo. gr. Cindy
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×