Ga naar inhoud
Borsten Forum

Arenda1

Premium Member
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Arenda1

  Hai Ik ben nieuw.

  Dank je wel!!
 2. Arenda1

  Hai Ik ben nieuw.

  Jeetje!!! Wat een ellende zeg! Ik hoop dat je nu wel geholpen bent. En ja ik heb een afspraak ergens anders gemaakt, moet 23 november op consult. Kost dan wel bijna het dubbele maar heb bij deze arts echt een héél goed gevoel ben al eerder met iets door hem geholpen en het is een super fijne kliniek. Bedankt voor je reactie, en super veel succes hou vol!!!
 3. Arenda1

  ACCZ A Klinieken

  Hoi meiden, Heeft er iemand ervaring met ACCZ A Klinieken? Ik ben al bij Praktijk Gabriels op consult geweest ook hele goede ervaring gehad maar wil nog ff ergens anders kijken wat die adviseren en a klinieken ligt ook voor mij in de buurt, en is kwa prijs ook gelijk. groetjes Arenda1
 4. Arenda1

  Hai Ik ben nieuw.

  Hai marg23, Dank je wel voor je feedback en ik ga ook even kijken op internet bij Bauland. Tis echt een 'zoekplaatje' met zoveel keus.
 5. Arenda1

  Hai Ik ben nieuw.

  Hai meiden, Ik ben Arenda en ik ben 32. Moeder van 2 schatten van kinderen. En getrouwd. Ik ben op deze site gekomen omdat ik een bv wil. Ik ben al op consult geweest bij Diana gabriels Waar ik heel lief ben behandeld, maar ik twijfel nog steeds of dat wel de kliniek is waar ik me echt wil laten behandelen. Hebben jullie nog tips en/of adviezen waar of bij wie ik moet zijn? En hebben jullie ervaring met Diana gabriels en de artsen die daar werken? Dank je wel alvast!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×