Ga naar inhoud

Mieke123

Leden
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mieke123

  1. 3 uur geleden zei Jd_94:

    Kan je vragen om 2 maten klaar te leggen? Ik heb vorige week reeds mn keuze doorgegeven... anders zou ik graag nog kiezen tussen 275 en 300cc...

    Absoluut! Wordt je ook bij Verdonck geopereerd? Best even mailtje sturen dan. Hoewel Indra me vertelde dat ze de maat die besproken is klaarleggen, met een maat kleiner en groter zodat dit nog kan besproken worden met Verdonck. Ik denk dat ze dit altijd doen...

  2. 14 uur geleden zei Charlotte94:

    Jij ook proficiat met je datum! Leuk dat we maar met een paar dagen verschil geopereerd worden door dezelfde arts. Dan kunnen we elkaar wat op de hoogte houden!

     

    Ik ben nog steeds aan het twijfelen qua maat. Ik lees inderdaad ook overal dat die 20cc verschil miniem is, en niet eens met het blote oog zichtbaar is. Maar tijdens het passen vond ik dit bij mezelf toch wel een opmerkelijk verschil! Heb nu een mailtje gestuurd naar BBC of ze allebei de maten kunnen voorzien, en dat ik dit op de dag van de operatie nog eens snel bespreek met dr. Verdonck. 

     

    Wat vond jij het mooiste bij jezelf tijdens het passen? 

     

    Het aftellen kan nu inderdaad echt wel beginnen voor ons! :D

     

    Ik vond 275cc het mooiste, het zal allemaal wat afhangen wat gaat, gezien ik zo smal gebouwd ben... ook bij mij zullen ze 2 maten klaarleggen! Ik volg je verhaal sowieso mee, leuk iemand te hebben die een beetje voorloopt op mij!

  3. Op 10-10-2018 om 13:56 zei Charlotte94:

    Gisteren had ik dus mijn eerste consultatie bij dr. Verdonck.

     

    Viel allemaal heel goed mee. Hij stelt je echt goed op je gemak en geeft je genoeg ruimte om zoveel vragen te stellen als je zelf wilt. Ik heb natuurlijk ook mogen passen, en toen kwamen we uit op 275 cc. Een maat groter, 300 cc, vond ik net iets te groot lijken. Die 275cc vond ik eigenlijk ideaal, maar zit er wel wat mee in dat het echte resultaat toch kleiner zal zijn aangezien ik dit hier bij veel vrouwen lees. 

     

    Ik zou voor de Motiva progressive plus gaan. Andere ervaringen met dit soort implantaten, en of dat groter of kleiner uitviel dan wat je gepast had?

     

    De operatie staat ingepland op 9 november. Dus binnen enkele weken moet ik doorgeven voor hoeveel cc ik ga. 

     

    Dankjewel alvast! x

     

    Proficiat met je datum, ik wordt op 14 november geopereerd door Verdonck, 5 dagen later dus. Ik twijfel momenteel tussen 255 en 275 cc. Het verschil zou eerder miniem zijn gezien 150cc 1 cupmaat is. Ik zou eerder naar het grootste gaan, als het verschil toch niet zo groot zal zijn. Ik zou je niks aantrekken van negatieve reacties. Het is jou zelfvertrouwen en keuze en je doet dit voor niemand anders dan jezelf. 

     

    Veel succes met aftellen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.