Mieke123

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About Mieke123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoe ist het gisteren meegevallen? ik ben vorige week woensdag geopereerd. Voor mij waren de eerste 3 dagen doorbijten, nu voelt alles al een pak beter! veel succes met je herstel!
 2. He @JDN, ik ben vorige week woensdag geopereerd en heb 255cc. Momenteel is alles nog ingepakt in verband tot 29/11. Ik ben ongeveer 1m67 en weeg 50kg.. groter gaan dan 255cc was volgens Dr. Verdonck moeilijk haalbaar gezien mijn fijne postuur en strakke huid. Een maat groter had volgens Verdonck de kans op complicaties en de pijn groter gemaakt. Hoe ik het nu kan inschatten zit het qua grootte goed. Ik kom van een 75A en zou volgens Verdonck naar een volle C gaan, wat voor mij voldoende is. Heb je al een dokter gevonden? veel succes ermee, ik heb ze op vandaag enkel na de operatie gezien, ik kan nu al zeggen dat het alles waard was!
 3. Mijn verslag van de operatie op 14/11: ik werd verwacht om 8u in de kliniek en zou om 8u45 geopereerd worden. Uiteindelijk arriveerde ik al om 7u30. De autorit heen was zenuwslopend. Ik was enorm nerveus voor hoe ik op narcose zou reageren (eerste keer operatie), hoe het herstel zou verlopen, de pijn, etc. Team BBC heeft me geweldig bijgestaan. Stuk voor stuk geweldig zorgzame en warme mensen. Verdonck kneep me voor de operatie in mijn schouder en zei dat ze allemaal goed voor me zouden zorgen. Zo is dat ook gegaan! Ik werd al snel wakker in de operatiekamer en was meteen enorm helder. Ik heb mijn borsten kunnen bekijken (weet dit ook nog goed) en ben daarna ingepakt en naar een zaaltje gebracht. Ik was te helder om nog een dutje te doen. Na 2 uurtjes mocht ik uiteindelijk vertrekken (eerst naar toilet, aankleden, dan even in de lounge zitten met mijn vriend). De autorit was niet zo prettig (zeker de bochten en boebels niet). Zeker een aanrader: een fleese denkertje en een nekkussentje. Eens thuis ben ik meteen in de zetel gelegd door mijn vriend. Al bij al viel de pijn mee, heb ook goed kunnen eten en drinken. Gisteren was de ergste dag. Heb in de zetel geslapen omdat ik niet in staat was naar boven te gaan. Het rechtsstaan was het pijnlijkste omdat ik telkens die prothesen voelde drukken op de hechtingen. Heb dan ook niet getwijfeld om de zwaardere medicatie te nemen. vandaag al een pak minder pijn. Veel rust, gezond eten en drinken zullen me er wel doorhelpen!
 4. Fijn om te horen!! Ik wordt woensdag geopereerd en hoop dat die eerste 2 weken snel voorbij gaan!
 5. @Meiklok en @Pipo1 hoe voelen jullie je intussen? Mogen de draadjes er bijna uit en zien jullie ze dan eindelijk?
 6. Absoluut! Wordt je ook bij Verdonck geopereerd? Best even mailtje sturen dan. Hoewel Indra me vertelde dat ze de maat die besproken is klaarleggen, met een maat kleiner en groter zodat dit nog kan besproken worden met Verdonck. Ik denk dat ze dit altijd doen...
 7. Vrijdag is het zover voor jou, gaat er snel zijn. Dan kan je herstel beginnen en nieuwe start met boobs :-)
 8. Ik vond 275cc het mooiste, het zal allemaal wat afhangen wat gaat, gezien ik zo smal gebouwd ben... ook bij mij zullen ze 2 maten klaarleggen! Ik volg je verhaal sowieso mee, leuk iemand te hebben die een beetje voorloopt op mij!
 9. Mik zou graag voor 275 gaan, maar dit wordt bekeken de dag van de operatie. Het kan zijn dat enkel 255cc lukt. Ben nogal smal gebouwd. Het verschil tussen 20 cc zal nauwelijks zichtbaar zijn vermoed ik...
 10. ik wordt volgende maand geopereerd, 14 november, dus ik moet nog een maandje geduld hebben...