Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Mieke123

Premium Member
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bij mij exact zo wat de operatie en het infuus betreft. Ik moet zeggen dat dit enorm is meegevallen. Had dit op voorhand aangegeven van het infuus en ze hebben hier extra opgelet. 20cc komt uiteindelijk op een 2mm verschil uit, wat uiteindelijk miniem is. De pijn was gisteren redelijk pittig, vandaag toch al een pak beter. Vooral het rechtstaan geeft pijnlijke steekjes. Hoop dat dit morgen wat beter is.
 2. Mijn verslag van de operatie op 14/11: ik werd verwacht om 8u in de kliniek en zou om 8u45 geopereerd worden. Uiteindelijk arriveerde ik al om 7u30. De autorit heen was zenuwslopend. Ik was enorm nerveus voor hoe ik op narcose zou reageren (eerste keer operatie), hoe het herstel zou verlopen, de pijn, etc. Team BBC heeft me geweldig bijgestaan. Stuk voor stuk geweldig zorgzame en warme mensen. Verdonck kneep me voor de operatie in mijn schouder en zei dat ze allemaal goed voor me zouden zorgen. Zo is dat ook gegaan! Ik werd al snel wakker in de operatiekamer en was meteen enorm helder. Ik heb mijn borsten kunnen bekijken (weet dit ook nog goed) en ben daarna ingepakt en naar een zaaltje gebracht. Ik was te helder om nog een dutje te doen. Na 2 uurtjes mocht ik uiteindelijk vertrekken (eerst naar toilet, aankleden, dan even in de lounge zitten met mijn vriend). De autorit was niet zo prettig (zeker de bochten en boebels niet). Zeker een aanrader: een fleese denkertje en een nekkussentje. Eens thuis ben ik meteen in de zetel gelegd door mijn vriend. Al bij al viel de pijn mee, heb ook goed kunnen eten en drinken. Gisteren was de ergste dag. Heb in de zetel geslapen omdat ik niet in staat was naar boven te gaan. Het rechtsstaan was het pijnlijkste omdat ik telkens die prothesen voelde drukken op de hechtingen. Heb dan ook niet getwijfeld om de zwaardere medicatie te nemen. vandaag al een pak minder pijn. Veel rust, gezond eten en drinken zullen me er wel doorhelpen!
 3. Proficiat @Elzemiek met je datum! Ik ben woensdag geopereerd door dr.Verdonck. Geen minuut spijt van mijn keuze. Zijn team was ontzettend lief en behulpzaam. Ik heb uiteindelijk 255cc gekregen van de motiva progressive plus. 275 bleek uiteindelijk niet realistisch omdat ik zo fijn gebouwd ben. Ik ben ongeveer 1,67m groot en weeg 50kg. Ik heb ze na de operatie gezien voor ze ingepakt gingen worden in het verband. Gelukkig was ik al heel helder en herinner ik me dit nog zeer goed. Voorlopig dus ingepakt en komende dagen zal ik waarschijnlijk niets zien. Dr. Verdonck heeft een nieuw merk van borstbanden. Degene die hij nu heeft zijn veel platter, met de bedoeling dat je dit niet zo opmerkt als je kledij aanhebt. veel succes met aftellen!
 4. Fijn om te horen!! Ik wordt woensdag geopereerd en hoop dat die eerste 2 weken snel voorbij gaan!
 5. Begrijp ik volledig! Ik wordt woensdag geopereerd! Veel succes morgen!
 6. @Jd_94 morgen is het zover, veel succes! Ik duim!
 7. @Meiklok en @Pipo1 hoe voelen jullie je intussen? Mogen de draadjes er bijna uit en zien jullie ze dan eindelijk?
 8. Absoluut! Wordt je ook bij Verdonck geopereerd? Best even mailtje sturen dan. Hoewel Indra me vertelde dat ze de maat die besproken is klaarleggen, met een maat kleiner en groter zodat dit nog kan besproken worden met Verdonck. Ik denk dat ze dit altijd doen...
 9. Das het perfecte uur lijkt me! Komt helemaal goed!
 10. Vrijdag is het zover voor jou, gaat er snel zijn. Dan kan je herstel beginnen en nieuwe start met boobs :-)
 11. Ik vond 275cc het mooiste, het zal allemaal wat afhangen wat gaat, gezien ik zo smal gebouwd ben... ook bij mij zullen ze 2 maten klaarleggen! Ik volg je verhaal sowieso mee, leuk iemand te hebben die een beetje voorloopt op mij!
 12. Ik duim enorm! Veel succes en een goed herstel!
 13. Mik zou graag voor 275 gaan, maar dit wordt bekeken de dag van de operatie. Het kan zijn dat enkel 255cc lukt. Ben nogal smal gebouwd. Het verschil tussen 20 cc zal nauwelijks zichtbaar zijn vermoed ik...
 14. ik wordt volgende maand geopereerd, 14 november, dus ik moet nog een maandje geduld hebben...
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×