Michelle05

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Michelle05

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee ik kan nog niets zien, denk dat er wat mis is gegaan! Ja ik ben vandaag 5 weken op. Momenteel gaat het erg goed, heb zelf een vrij lang herstel gehad en ga morgen langzaam weer beginnen met werk. Tussen mn borsten nog bond en blauw vraag me soms wel af wat ze allemaal met me gedaan hebben hihi.
 2. Jaa het gaat iedere dag beter met me. Gisteren vrij bezig / druk geweest dus dat voel ik vandaag wel. Maar dan doe ik het vandaag weer rustig aan en compenseer ik het zo. Auto rijden is me nog afgeraden, dus aankomende week nog bij huis en daarna moet ik het werk weer oppakken. Ben benieuwd! Voel jij je verder wel helemaal goed qua herstel etc? Xxx
 3. Tuurlijk, bedenk je wel dat ieder herstel anders is. Maar ik vond bet zelf wel een fijne houvast en geruststellend bij mijn eigen herstel!
 4. Hee meis, Wat super vervelend dat je je er zo rot om voelt Je begon natuurlijk met al prachtige gelinke borsten en een soepel herstel dus kan me goed indenken dat je dit als tegen slag ziet. Maar echt heel eerlijk ik vind ze echt nog prachtig, je ziet inderdaad dat dd voor jou rechterborst een tikkeltje hoger ligt en de tepel iets anders staat. Maar je zit nog in zon vroeg stadium, het trekt echt nog wel bij! En het is natuurlijk voor een ander makkelijk praten om te zeggen heb geduld, maar het heeft echt tijd nodig. Mijn rechter borst zit ook nog hoger en mijn tepel wijst nog naar beneden terwijl mijn linkerborst prachtig wordt en al echt bij mij hoort naar mijn idee. Probeer die ene link die ik toen doorstuurde met stap voor stap recovery blog ook even erbij te pakken. Misschien dat dat je ook iets gerust stelt. Maak jezelf niet gek hoor meis, over een paar maanden paradeer je met je prachtige aanwinsten door je huis
 5. Hey, Ik ben zelf 1.68 weeg 50 kg en heb er 250 cc in, dual plane geplaatst. Ben nu 18 dagen po dus ze veranderen nog wel veel maar ik vind ze qua grootte perfect bij mijn lichaam passen. Het oogt heel natuurlijk en het is niet van he borsten waar ga je met dat meisje naar toe. Ik kan je vanavond wel een foto sturen!
 6. Ja de zwelling rondom mn borstbeen wordt minder dus dan lijkt het minder een recht toe en recht aan stuk haha. Woensdag gaan mn pleisters eraf dus kan dan weer even gerust gesteld worden hihi Liefs
 7. Yesss mn linker borst begint al mooi in te dalen, de rechter is nog wat eigenwijs en blijft nog steken. Hoewel ik weet dat dit kan gebeuren en het ook niets zegt over het eind resultaat toch soms wat angstig. Je kan veel informatie vinden op internet, maar ook veel horror verhalen waar je jezelf mooi gek mee kan maken haha. Nieuwe foto in album!
 8. Ik dacht dat mn eerste berichtje niet was doorgekomen haha vandaar de 2e erachteraan. Oeeeps
 9. Oh wat fijn dat je herstel tot nu toe zo goed gaat!! En dat je zo moe bent is natuurlijk niet gek, lekker even aan toegeven zou ik zeggen! Met mij gaat het herstel goed , ik kan iedere dag meer bewegingen maken en heb minder pijn dus ik denk de pcm maar af te gaan bouwen!
 10. Oh wat fijn joh dat je er niet zoveel last van hebt! Scheelt een hele hoop, zorg wel dat je rustig aan blijft doen en je rust goed pakt jaa, je lichaam heeft het nodig met mij gaat het goed, vandaag erg moe maar dat kwam doordat ik vanacht niet zo goed heb geslapen. Het liefst zou ik op mn zij slapen haha. maar ik merk ook dat ik steeds minder pcm nodig heb, denk dat ik er mee ga afbouwen!
 11. Jaa en daarbij is jou lichasm nog op volle toeren aan het draaien om doe bende van een narcose uit het lichaam te werken. Het lichaam heeft het er niet makkelijk mee deze weken hihi. Hoe is het verder met je? Nog veel pijnklachten ?
 12. Jaa ik denk zelf dat mn lichaam nog druk bezig is met de narcose uit het systeem halen en dat daar veel energie in gaat zitten ? Ik ben gelukkig nog 2,5 week bij huis. Moet er nog niet aan denken om zo op werk rond te hobbelen haha. Lief dankjewel, knuffel!
 13. Jaa naar mijn idee doe ik ook echt rustig aan, maar blijkbaar toch nog net te veel dan mijn lichaam aan kan. Dus denk inderdaad dat ik vriendinnen voortaan hier laat komen in plaats van dat ik hun opzoek. Hahah oh zo herkenbaar, ik kreeg met moeite mn knoop laatst dicht van mn broek. Oh jeuk is een goed teken inderdaad, genezing yaaass! Nu kan jeuk ook net zo vervelend zijn als pijn maar dan weet je iig dat het iets positiefs is
 14. Jaa ik moet echt even een pas op de plaats nemen en naar mn lichaam gaan luisteren. Maar ben zo slecht in stil zitten, ik ben altijd wel bezig of aan het omrommelen dus het is even wennen om niet veel te kunnen/mogen . Haha ja ik krijg morgen mn eerste bestelling binnen whoohoo, kan ik morgen in alle rust mooi passen, heb ik weer wat te doen. Jou herstel gaat nog steeds goed? Ben je nog snel moe of valt het je mee? Liefs