Ga naar inhoud

Flowersh

Leden
  • Aantal items

    143
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Flowersh

  1. 1 uur terug, dereus01 zei:

    Hallo dames,

    ik heb een vraag, kunnen jullie vertellen hoe lang het duurde tot je geen klachten/pijn meer had. Dus eigenlijk dat je je voelde zoals voor de ingreep en daarbij alles weer kan doen.

    en hoe lang duurde het bij jullie tot je borsten weer “ eigen “ voelen?

    ben heel benieuwd...

     

    Hi!

     

    De 1e week was voor mij echt heel heftig.. Maar na die 7 dagen begon alles met baby stapjes echt steeds beter en soepeler te gaan.. 

     

    Bij 2 weken ging alles in prin cipe alles wel weer goed, kon alleen een beetje moeilijk me jas aan/uittrekken en natuurlijk nog niet zware dingen tillen of me armen boven me hoofd uitstrekken, dat soort ongemakken maar geen pijn. Ik heb wel echt een tijdje gehad dat ik die protheses erg voelde, alsof ze de heletijd los zaten/bewogen als ik dan buiten liep. Dat voelde alleen een beetje onprettig. 

     

    Vanaf 2,5 week ongeveer voelde het voor mij aan dat het wel goed zat en ik wel iets minder voorzichtig kon zijn ?

    & vanaf de 5 weken vond ik het ook steeds meer als me eigen voelen maar ik ben nu inmiddels 6,5 week po en ze mogen zeker nog wat zachter worden! 

     

    Wanneer word je geopereerd & hoeveel cc krijg je ? 

     

     

  2. 16 minuten geleden zei MelissaP:

    Ik heb nog geen album zal eens kijken of me dat lukt om te maken en dan mag je zeker mee kijken ;-). Spannend wanneer oranje operatie? En door wie wordt je geopereerd?

     

    Herstel gaat super. Weinig tot geen pijn wel wat ontwenning omdat Ernie enz 2 borsten zitten waar je niet mee overweg kan. Slapen is wat lastig maar het valt me alles mee. Eerste dagen flinke zwelling en dat het strak staat dat is nu wel aan het weg trekken

     

    liefs 

    Ok nice ik zal t wel zien mocht je een album maken! Dat klinkt goed zeg & bij welke chirurg/kliniek ben jij geweest? Ik ga bij xander bakker van Boerhaave. Hij wilt dualplane plaatsen maar ga toch over 2 weekjes vragen of het niet op de spier kan, dat wou ik juist zo graag. En bij de pinchtest had ik genoeg weefsel dus i hope so... pff ja slapen lijkt me zo moeilijk, ik ben zelf een buikslaper.. ik heb mijn operatie in december! Dus nog eventjes geduld. Hoe lang en hoeveel weeg je als ik vragen mag? Ik ben 1.68 en 59 kg, wou meer als 425cc omdat ik bang ben dat ik t te klein vind maar t past niet... en wil aan de ene kant niet dan alsnog forceren om meer te nemen als het onverantwoord is. Xx

  3. 27 minuten geleden zei sophieberry:

    Ja natuurlijk, ik heb je toegevoegd!

    Bij welke kliniek en chirurg ga je?

    Top dankje! Ziet er goed uit en vind de maat echt mooi bij je vallen. Ik ben namelijk bang dat ik t te klein ga vinden bij mezelf, het pakt echt bij iedereen anders uit terwijl t dezelfde aantal cc's zijn :o mag ik vragen hoelang je bent & weegt? (Hoeft niet persee!)  ik laat mijn operatie uitvoeren door xander bakker bij Boerhaave  xx

  4. Op 20-8-2018 om 19:34 zei sophieberry:

    ECF148F5-27B0-4F4D-BA17-3EA97CABF6EE.jpeg

    07E93188-E326-4033-B787-B7F9DF1E405B.jpeg

    Hee meid, mooi formaatje! Staat je goed :blush: Ik krijg 425cc rond ook van mentor (cohesive2) ik ben alleen bang dat ik het achter af niet te klein vind.. hoe lang ben je & hoeveel weeg je als ik vragen mag? Ik heb me operatie al gepland staan bij Boerhaave maar heb volgende maand nog 1 consult daar staan bij een andere chirug dan, kijken wat die zegt... :rolleyes:

  5. 17 minuten geleden zei Kelly_E:

    Onder narcose gaan is echt niet iets om bang van te hebben. Je ligt op de tafel en letterlijk op 3 seconden ben je weg. Je hebt zelfs geen tijd om erover na te denken ;) (Ben ooit al eens geopereerd aan mijn knie)

    Bedankt voor de reactie! :68:  Ja mijn pijngrens is zo extreem laag en ben zo bang voor pijn/naalden.. maar ik heb ook piercings en dat kon ik ook dus dan dit ook wel denk ik dan :12:

  6. 21 uur geleden zei Vonnepon:

    @Flowersh spannend!! Ik had achteraf ook wel iets groter gewild maar er paste niet meer in volgens vd Weij. Ik kwam van een heel kleine maat dus niet heel raar. Ik ben benieuwd wat hij jou adviseerd. Laat je iets weten.

    Liefs

    Von

    Heé @Vonnepon , ik heb dit consult zeker meer tevreden ervaren als bij faceland maar dit was ook eigelijk mijn 1e keuze waar ik het zo graag wou! (Niks mis met faceland maar hier liep ik wel met een enthousiast gevoel weg) Ik heb gevraagd om ronde protheses & zei ook dat het zeker een aanwezige boezem mag zijn!:blush: het max wat kon 425cc & daar was ik wel blij mee, niet TÈ groot maar wel groot!:P Ik heb mijn operatie datum pas voor 21 december staan maar dat is ivm sparen en ik het mij dan pas kan veroorloven . Van der Weij was wel aardig, vond het een vriendelijke man! Ik ben nog nooit onder narcose geweest daar ben ik best wel bang voor maar ik wil het zo graag & wil niet dat dat mij tegen houd.. Ook zo leuk om hier al die foto's & ervaringen van andere te kunnen lezen en bekijken, word ik nog meer enthousiast van! :blush:

  7. 26 minuten geleden zei fitgirlkim:

    Ja weetje over iedereen en alle klinieken valt natuurlijk wat te zeggen. Complicaties doen ze echt wel wat mee hoor, waarschijnlijk moet je dan eerst langs een consulente en ga je daarna pas naar de pc. Maarja daar is de prijs ook naar.. ik had een specifieke arts door wie ik geopereerd wilde worden en die werkte bij Faceland. Tel daarbij op dat ik persé motiva implantaten wilde. Anders was ik graag door Van Straten geopereerd, maar hij werkte helaas niet met motiva. 

     

    En de pc vertelde me ook dat de klachten die ze krijgen zijn van meiden die het eindresultaat zelf teleurstellend vinden. Tsja daar valt natuurlijk ook wat voor te zeggen, daar kan de kliniek of pc vrij weinig aan doen. Dat ligt dan aan jouw verwachtingen. Vind ik. Ik kom van niks, dus het had mij alleen maar mee kunnen vallen en beter kunnen worden. De pc gaf aan dat van de 1200 borstvergrotingen die er per jaar gedaan worden via faceland en bauland er ongeveer 20 complicaties zijn. Dat vind ik echt heel erg weinig eerlijk gezegd. Al met al dik tevreden. Als je nog meer vragen hebt dan hoor ik het wel :)

     

    liefs kim

    Dat valt zeker mee!! Bedankt voor de reactie, ik waardeer het! 

  8. 8 minuten geleden zei fitgirlkim:

    Ik heb nog geen een negatieve ervaring over faceland gehoord, wat gek. Ik heb wel eens eerder gehoord dat ze slecht telefonisch beteikbaar zijn, maar ik denk dat dat opgelost is want ik werd altijd meteen geholpen. Zowel telefonisch als via de mail haha

    Goed om te horen! Dat stelt me wel wat gerust :67: om deze stap te nemen om een consult in te plannen koste me al veel moeite omdat ik zo bang was hahah! 

  9. 4 minuten geleden zei Utopia:

     

    Hoezo? Heb je veel negatieve reacties over ze gelezen? 

     

    Tuurlijk, ik voeg je toe.

    Niet ontzettend veel maar wel iets teveel dan ik verwacht had. Hier heb ik op het forum wat gelezen over complicaties & dat ze na de operatie als er wat is heel moeilijk bereikbaar zijn & over dat ze dus bijna alles plaatsen wat de client wil.. maar ik kijk het even aan! 

  10. 1 uur geleden zei fitgirlkim:

    Oh ja de gewone ronde! Daar werkt faceland het meeste mee. Ik heb heel erg lang getwijfeld tussen die en de ergonomix, uiteindelijk toch voor de ergonomix gekozen omdat deze net iets zachter was en dus in een druppel schijnt te vallen. Ik kom zelf van een 70A dus een natuurlijke borst leek me voor mij de beste oplossing. Ja ik spiek graag even bij je, ik zal je ook even bij mij toevoegen!

     

    28 minuten geleden zei Utopia:

     

    Heel mooi al hoor! Heb even gespiekt bij je en ik voeg jou ook toe aan mijn album.

     

    ik denk dat je dan inderdaad de juiste keuze hebt gemaakt! Ik wilde juist een beetje de neppe look, vind dat wel mooi :P en de corse vond ik weer té, al denk ik nu dat dat prima had gekund. Ach ja het went gewoon heel snel. 

    Is fijn om wel positieve reacties te lezen over faceland!! Ik ben zo makkelijk om om te praten ook als ik een beetje twijfels heb. Mag ik ook in jullie foto album kijken? :67:

  11. 44 minuten geleden zei Vonnepon:

    @Flowersh spannend!! Ik had achteraf ook wel iets groter gewild maar er paste niet meer in volgens vd Weij. Ik kwam van een heel kleine maat dus niet heel raar. Ik ben benieuwd wat hij jou adviseerd. Laat je iets weten.

    Liefs

    Von

    Ik kom ook van een hele kleine maat!! Bij faceland kon er tegen de 500cc in, dat vond ik alleen te nep lijken omdat het ook de ronde vorm was! Maar ik ben benieuwd wat hij zegt, ik laat het zeker weten! xxx

    • Like 1
  12. 17 uur geleden zei Vonnepon:

    @Flowersh spannend meis. Ik moet wel zeggen dat ik t vreemd vind dat faceland alles plaatst waar de cliënt om vraagt. Ik vind dat een goede pc aan moet geven wat esthetisch mooi is en tot hoeveel nog verstandig en uitvoerbaar is zonder extra risico op complicaties of problemen later. Vd Weij Geeft de voorkeur aan een natuurlijke borst, niet te groot. Hij adviseerde mij 300cc en max kon ik 340cc hebben. Ik ben wel voor t maximale gegaan want ik vind het niet erg dat t zichtbaar is dat ik wart heb laten doen. Ik ben ook heel blij dat ik daarvoor gegaan ben want had ze niet kleiner willen hebben. Ik zal je toevoegen aan m’n album dan kun je zien hoe t geworden is. Ohja ik kwam van een lege 75 A en heb nu 75E. 

    Bedankt voor het toevoegen! Ik denk dat ik nog niks kan bekijken omdat ik nieuw ben & wat berichten moet hebben voor dat kan? Sorry ik moet nog leren hoe het hier werkt! Ik hoop dat ik het snel kan zien ben zo benieuwd:)

  13. @Vonnepon haay! Ik ben nieuw op dit forum & vroeg me af of ik jou foto's ook mocht zien? Ik heb volgende week mijn 1e consult bij Faceland en dan 2 dagen later bij Boerhaave bij Van der Weij! Bij faceland is het een stuk goed koper en daar plaatsen ze echt wat jij zelf wilt de grote maakt niks uit & bij van der Weij is het altijd natuurlijk klopt toch? Ik wil wel dat het een aardige grote cup word maar wel mooi groot en niet dat het net twee tennisballen lijken om het maar zo te zeggen. Maar goed ik ga het zien! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.