Ga naar inhoud
Borsten Forum

Kayleighvp

Premium Member
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Hoihoi! Ik heb een verwijzing van de huisarts gekregen voor het ziekenhuis, de echo heb ik morgen dat heeft het ziekenhuis ook geregeld! hoe het dus zit met verwijzingen naar klinieken weet ik niet zo goed maar ik denk dat je dan gewoon apart een echo in het ziekenhuis moet maken zodra je de verwijzing daarvan heb gekregen maar de rest gewoon in het kliniek loopt
 2. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  vandaag bij de PC geweest! Hij acht de kans zeer groot op vergoeding aangezien ik geen borstplooi heb,1 cupmaat verschil en een ingevallen borstbeen heb. morgen heb ik de echo en dan is het helemaal zeker! we gaan voor 295cc in de ene borst en 255cc in de andere borst als dit past anders word het 255cc in de ene en 195cc in de andere anatomische. Ben heel benieuwd morgen de echo!
 3. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Jaa super bedankt voor de tip ga ik het morgen meteen regelen!
 4. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Ooh dat is echt snel! Nou duimen dan maar!
 5. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Aahh dus ik zou theoretisch gezien morgen de Ha nog even kunnen bellen en vragen of ze een verwijzing voor de echo kunnen doen
 6. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Mag ik vragen waardoor jij de vergoeding heb gehad? Ik ben echt heel benieuwd of mijn borsten “erg” genoeg zijn. Heb eventueel ook foto’s trouwens.
 7. Beste Dokter Bruekers, Toevallig heb ik over 2 weken een afspraak bij u! Ik ben me wel een beetje al aan het inlezen etc maar heb nog wel wat vraagjes Ik wil graag voor een vergoeding in aanmerking komen en lees dan overal dat het gaat dat er bijv geen borstplooi is, maar wat is precies die borstplooi? Qua inspanning, ik moet elke dag 18 km fietsen valt dit ook onder zware inspanning of is dit gewoon mogelijk? ik ben zeer benieuwd over 2 weken of het voor mij zin heeft en ik in aanmerking kan komen voor een vergoeding! tot dan!
 8. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Sorry voor de vele vragen dames! Ik las net dat iedereen echo’s moet maken maar moet dat voor dat je naar de PC gaat of kan dat ook daarna? Ik heb namelijk een verwijzing gekregen voor de PC maar niet voor een echo
 9. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Die borstplooi snap ik nooit zo wat van? Ik heb werkelijk waar geen idee of ik dat wel of niet heb.
 10. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Oooh meen je! Dus het is belangrijk dat ze aplasie erin zetten?
 11. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Ooh wat spannend zeg dat schiet al op! (Voor jou denk ik niet zo haha) Kreeg je makkelijk de vergoeding of had het nog wat voeten in aarde? vanaf 2 januari al pfff dan ben je al eventjes bezig!
 12. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Spannend! Heb de verwijzing gekregen en 7 augustus heb ik een afspraak in het diakonessehuis in Utrecht. weer een stapje dichterbij en nu hopen dat zilveren kruis ook coulant is met vergoedingen!
 13. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Bedankt voor de reactie! Ik heb vandaag pas de afspraak bij de huisarts voor de verwijzing (hopelijk dat ik die krijg) en dan pas de echo maar ben me alvast een beetje aan het inlezen vandaar de vraag haha! Heb jij een vergoeding gekregen als ik zo brutaal mag zijn?
 14. Kayleighvp

  Vergoeding in 2017?

  Even een vraagje als nieuweling! Als ik morgen een verwijzing krijg van de huisarts, wat is dan beter om afspraak te maken? - een kliniek (Bergman etc) - of ziekenhuis (diakkonessehuis Utrecht)
 15. Kayleighvp

  Even voorstellen!

  Hoihoi! ik wil mij even voorstellen! Ik ben Kayleigh (27 jaar) en ben helemaal nieuw hierin. Ik heb een 75aa waarvan 1 borst helemaal niet is gegroeid, vanaf de puberteit eigenlijk al niet. Al die jaren schaamde ik me er erg voor, zelfs bij mijn man nog steeds. Budget voor een vergroting zelf te betalen heb ik niet dus gooide ik het op een andere boeg, via de verzekering! Geen idee of het gaat lukken aangezien ik morgen pas me eerste afspraak heb bij de huisarts. nou tot zover dus nog geen nieuws haha hopelijk gaat t mij ook lukken! groetjes Kayleigh
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×