Ga naar inhoud

Liss27

Leden
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Liss27

  1. 1 uur terug, rtx zei:

     

    Ja geen probleem, je moet het pas toen als je je er zelf prettig bij voelt! Rechtsboven zie je "+ nieuw item" en als je dan op galerij afbeelding klikt is het best makkelijk, maar in je welkomstbericht staat ook een uitleg.

     

    Gaat bij mij steeds beter! Zelf douchen en aankleden lukt inmiddels, eten maken lukt ook (alhoewel ik tot nu toe nog niet zelf heb hoeven koken) en eigenlijk red ik me inmiddels weer prima. Autorijden heb ik nog niet gedaan, dat mag vanaf woensdag weer! Ik denk alleen dat ik het voorlopig nog niet ga doen, ik ben een typische student die eigenlijk alles op de fiets doet haha. Daar ga ik vanaf woensdag (2 weken PO) ook weer mee proberen te beginnen. 

     

    Hoe voel jij je?

    Aah wat fijn dat je jezelf al zo goed kunt redden!

    Ik vind dat hulpbehoevende ook maar niets hahaha :4:

    Ik ga strakjes eens kijken of het me lukt om een foto te uploaden. Foto is wel wat onduidelijk maarja ik wilde niet te lang de bh uit laten, bang dat mijn prothesen eruit zouden vallen :45:

    Ik heb nog altijd erge steken met bewegenen.. ademen is iets minder pijnlijk gelukkig. En slapen vind ik echt niet fijn ben.. was een echte buikslaper helaas :106:

  2. 32 minuten geleden, rtx zei:

    @Liss27 ik ga je toevoegen! Ik moet zelf ook nog heel erg wennen haha. In kleding ben ik al helemaal happy, naakt is nog erg wennen. Mocht jij een album maken, wil je mij dan ook toevoegen? 

    Thankx!

    Jaa uiteraard.. ben nog wat onzeker en ik moet nog uitvinden hoe ik foto's erop kan zetten:blink:

    Ziet er mooi uit hoor, mooie vorm ook!:33:

    Gaat alles goed? Kun je al meer zelf zoals douche en aankleden autorijden etc?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.