Ga naar inhoud

Peanut82

Leden
  • Aantal items

    302
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Berichten die geplaatst zijn door Peanut82

  1. 7 uur geleden, Admari zei:

    Dank je wel voor je reactie!

     

    Vandaag ziet het er alweer heel anders uit dan gister, dus ik moet het inderdaad gewoon afwachten. Wel vandaag meer last dan de eerste twee dagen en ook heel moe terwijl ik daar eerder totaal geen last van had :(

    Foto is van vanmorgen dus nog geen 48 uur na de operatie. Zwelling lijkt wel goed af te nemen al

     

    325CAD4D-29BA-4BB6-9839-47C42BA90038.jpeg

    Jaaah ziet er al een stuk beter uit!  Geduld is ook echt wat je moet hebben haha! Bij sommige gaat het heel rap, maar bij de meeste mensen duurt de genezing gewoon best wel even, zeker de interne genezing. En bij twijfel, kan je altijd je pc even contacten 

    • Upvote 1
  2. 11 uur geleden, Admari zei:

    Gisterochtend heb ik een borstlift links gehad en prothesewissel aan beide kanten. Ik kwam van 260cc voor de spier en nu 375cc dualplane. 
    Rechts was wel een mooie borst maar links was echt wel een hangborst geworden 
     

    Vandaag voor het eerst douchen en het lijkt nu bijna omgekeerd, links een mooie borst en rechts een tepel die naar beneden wijst… ik snap er niks van! Komt dit echt door de zwelling?

    8320CE25-3071-4E2A-9D2C-E46F964FC30C.jpeg


    Goodmorning!!

    Dat gaat echt nog wel rechttrekken hoor!

    Het zijn echt 2 verschillende operaties en bij beide borsten ga je een drop en fluff krijgen, bij de borst met lift ietsjes minder dan de borst met. En normaal gesproken zou bij beide borsten de tepels omlaag wijzen en het implantaat heel hoog zitten direct na de operatie,  maar je hebt natuurlijk aan 1 kant die lift gehad, dus logisch dat die hoger zit. 
    Ik heb aan beide kanten bij mijn wissel een tepellift gehad en direct na de operatie stonden mijn tepels hoger dan de bij de eerste keer de operatie. 
    Als het goed is heeft je chirurg het allemaal ingecalculeerd! 

  3. Op 29-5-2022 om 06:34, Katrienemien zei:

     

    Nee klopt hij werkt met mentor en sebbin.

    Ik zie ook wel heel mooie resultaten met mentor dus ik geloof dat het wel goed zal komen 🤭

    Wat enorm spannend zeg.. ik kijk nu elke dag in de spiegel naar mijn borsten als een soort van afscheid 😅


    Ja gaat wel opeens rap hè!! Ik had dat gevoel ook, dat je de tijd voor de operatie steeds een beetje afscheid van je boobs neemt! Zie trouwens ook veel mooi borsten met Sebbin voorbijkomen, geloof dat die wat zachter zijn dat mentor. Maar dat gaat Heintz je vast helemaal uitgebreid uitleggen! Neem wel een aantekeningen boekje mee, gezien je operatie zo rap na je consult is, wil je geen dingen vergeten te vragen op opslaan tijdens het gesprek ☺️

  4. Ook zeggen cupmaten niet zoveel met implantaten. Ik had namelijk een lege DD cup en met 445cc een 70J en nu met 625cc een 70L. 

    Een bepaalde cupmaat is heel erg lastig in te schatten en de meesten komen op een grotere maat uit dan verwacht. Ik denk ook dat als je nu een lege b hebt, 500cc je echt een grotere cupmaat gaat geven dan een D. 
    Neem iig een goed vragenlijstje mee naar je consult en dan pak die er ook bij. Want het moment dat je die kamer inloopt, ben je alles vergeten. Want het is natuurlijk ook super spannend. En neem wish pics mee. 

  5. @Daniekiejjja klopt, ik had een wissel met donutlift. Ik hoefde niet persé een lift, maar het resultaat zou wel beter zijn. Vandaar de keuze voor de donutlift. Ben ook een beetje huiverig voor een grote lift, vanwege dat drielanden punt. Maar daar staat bij jou waarschijnlijk nu niet zo’n druk op, als wanneer je wel een implantaat hebt. Ik heb alleen foto’s in mijn album van mijn vorige bv, moet geloof ik eerst foto’s laten verwijderen voordat ik weer nieuwe kan plaatsen. Vond het iig teveel gedoe 😆

    • Like 1
  6. @Katrienemien

    Heyy ik ben geopereerd door Wouter en volgens mij is zijn wachtlijst inmiddels ruim een jaar. Maar klein tipje, ik zou lekker volgend jaar zomer gaan. Dan kan je je rustig inlezen, wat consulten doen bij verschillende chirurgen en zelf een goed beeld krijgen wat je wilt. 
    Ik ben namelijk 3,5 jaar geleden ook geopereerd en dacht dat ik me goed had ingelezen, maar nu blijkt dat dat toch niet zo was. En dat ik toen bij een arts ben geweest, die eigenlijk helemaal niet bij mijn wensen paste. 
    En het najaar is ook veel chiller om te herstellen trouwens. 
    Zou me ook goed inlezen over welke implantaten je wilt. Ik heb bijvoorbeeld de motiva round ipv de ergomix. En hoeveel projectie wil je. Wouter is ook geen liefhebber van hele grote borsten en plaatst graag de demi’s. Gaat hij jou geven wat je wil? Allemaal dingen om rekening mee te houden. 
    Zou iig geen anatomische implantaten nemen, want die geven meer kans op draaien. 
    Ik heb overigens 625 demi voor de spier, zie geen randen en ze zijn nu 10,5 week en super zacht. Maar ik heb ook genoeg borstweefsel nog van mezelf en was ook wel wat aangekomen door het niet kunnen sporten en toch lekkere dingen te eten 🤣

  7. @Daniekiejj 
    Heyyy ik heb niet hetzelfde gehad, maar heb een donutlift gehad en mijn tepels hebben er echt als een slagveld uitgezien. Ze zijn zelfs zwart geweest! Maar het is nu na 10 weken heel erg mooi bijgetrokken, ze zijn alleen nog af en toe wat puffy. Denk als al het vocht weg is en de borst wat relaxt en haar natuurlijke vorm weer heeft, dat het dan wegtrekt. 
    Ik heb me ook heel erg zorgen gemaakt om mijn tepels, maar het duurt gewoon even voordat ze er weer als normaal uitzien ☺️

    • Like 2
  8. @Junesboob Hij heeft mij ook het advies gegeven om een push up te dragen, wel pas bij 6 weken. Ben wel benieuwd eigenlijk of het verschil heel erg groot is tussen de round en de ergomix, qua looks. Mag ik ook in je mapje meekijken? Ik heb overigens wel de round en vind ze er alsnog super natuurlijk eruit zien, maar dat is miss omdat ik demi’s heb. Ik heb de round namelijk gekozen om het een beetje te compenseren, dat ik geen full kon nemen. 
     

  9. @Ettenna Dat gaat echt nog wel een beetje zakken hoor!! Bij mij ging het heel snel, maar met een week of 9 werden ze opeens ook wat soepeler en zachter. Uiteindelijk gaat de zwaartekracht ook wel wat doen en wordt je onderpool wat meer gevuld en zal je tepel wat hoger/ centraler komen te staan. Bij de een duurt het wat langer als de ander. 
    Ik heb zelf geen ervaring met de borstband, maar dat versneld het proces wat. 

  10. @Leentjexx

    Ik ben in 2018 door Laura geopereerd. 
    Had een lege 75E zonder volume. 
    Ik wou graag meer volume en mijn borsten weer goed gevuld. Laura heeft me veel te smalle implantaten gegeven en anatomische waardoor ik lange hangborsten kreeg, met een brede landingsbaan in het midden. Ben in de eerste 3 maanden 3 keer op extra controle geweest omdat ik het idee had dat er iets mis was met mijn linkerborst. Heb zelfs in een mail specifiek benoemd dat ik het idee had dat het gedraaid zat. 
    Vorig jaar gaf ze het eindelijk toe, moest ook wel haha, het implantaat zat echt ondersteboven die dag 🤣

    maar ze wou me alleen 800 korting geven op een nieuwe operatie en alsnog te kleine implantaten zetten. 
     

    Denk dat Laura geen slechte chirurg is hoor! Ze heeft hele mooie resultaten bij mensen die kleine borsten hebben en geen ingewikkelde voorsituatie. 
    Maar bij hang en oost west borsten, of andere dingen, zou ik echt bij haar weg blijven. En ik raad je echt geen anatomisch aan, uiteindelijk heb je gewoon dat risico op

    draaien. En ronde kunnen natuurlijk kantelen, maar dat gebeurd echt minder vaak. 
    Laura zet ook alleen borsten die ze zelf mooi vind, maar dat is eigenlijk wel iets wat de meeste chirurgen doen. Dus dat is wel belangrijk om naar te kijken. 
     

    Ik ben inmiddels geopereerd door Wouter van der Pot en die bevestigde dat mijn linker implantaat helemaal los in de pocket zat. 
     

    Als je graag ronde implantaten wilt met veel volume is hupkens miss ook wel interessant. 

  11. @Boobyliberation 

    Ik ben ook geopereerd door Wouter, wissel met donutlift. Hoefde niet direct een bh aan, maar wel liefst gelijk op mijn zij slapen  en moest mijn borsten een paar keer per dag naar elkaar toe masseren. Omdat ik bij 1 borst een moeilijke plooi heb. Na 6 weken moest ik gelijk een push up bh aan om ze nog meer naar elkaar te duwen. 
    Allemaal adviezen die andere chirurgen juist afraden. Maar heeft voor mij wel gewerkt. 

    Ik heb gewoon een foto van mijn boobs in de bh gestuurd via insta, om te vragen of het een goede bh was. Hij is echt super snel met antwoorden. Kan je ook een foto sturen met je borstband erbij, weet je zeker dat alles goed zit. 
    Zou wel zorgen dat je borsten goed gescoopt en geswoopt hebt en je beugel goed in de gemaakte plooi zit. 


    Kan me trouwens wel heel erg goed voorstellen dat het allemaal heel erg ongemakkelijk en pijnlijk zit, zo kort na je operatie! Sterkte!

    • Like 1
  12. @Ettenna

    Jaah gefeliciteerd!!! Een maand alweer! Wat gaat dat snel hè? Ze zien er heel mooi uit zo! Ze gaan echt nog wel wat zakken hoor en die grootte gaat ook echt snel wennen 😆 Vind het echt een mooie maat bij je!
    Ik merkte na 4 weken dat ik echt wel wat meer kon met mijn armen enzo, heb jij dat ook? 
    Smeer je al met litteken crème? 
     

    Ben aankomende donderdag 9 weken en ze voelen nu heel erg natuurlijk en zacht. 
    Mijn vocht is opeens weg uit mijn rechterborst en mijn korstjes zijn weg! 
    Alleen mijn littekens rondom mijn tepels zijn nog niet zo mooi, maar dat komt alllemaal nog wel. Mijn littekens onder mijn borst zijn wel lekker zacht, ze zijn alleen wat donker qua kleur. 

    Ik train ook best wel weer zwaar, gaat allemaal heel erg goed!

  13. @EttennaFijn dat je een goede sportbh hebt gevonden! Haha dat is toch je beste vriend 6 weken lang 😉 Jij sport normaal toch veel? Grote kans dat je borstspieren best strak zijn en dan duurt het toch langer voordat de boel gaat zakken en ontspannen. Maar je hebt denk ik binnenkort je controle toch om je hechtingen of pleisters te laten verwijderen? Als ze dan nog zo hoog zitten, zal Nio je vast wel een borstband aanraden. 

  14. @SdRWat fijn dat je beter hebt geslapen. Doe je goed ook, lekker een beetje in de tuin zitten. Ik pak ook lekker even alle zonnestralen mee, heerlijk! 
    Vervelend gevoel die steken! Ik heb ze nu ook nog wel, bij die inwendige bh vooral. 

    Ben je blij met wat je ziet en met de maat?
    Met mij gaat het wel goed, mijn borsten zit niet veel verandering in. Haha mag van mij allemaal wel wat rapper gaan ☺️ Ben gisteren even bh’s gaan passen. Wel echt leuk om ze in wat anders te zien dan die po bh! Maar maat 70L, haha dat wordt nog een hele uitdaging om er een mooie collectie van op te bouwen 🤣

     

  15. @SdRJaaah wat spannend! 
    Hoe laat moet je je melden? Ik moest me om 10.00 melden en werd om 11.30 ongeveer geopereerd. 
    De nacht was superfijn, alleen bij mij wel onrustig omdat ik met 2 andere mensen op de kamer lag. Die hadden ook hulp nodig met plassen. 
    Maar iedereen superlief daar. Ik vond het veel fijner met een nachtje slapen, dan de vorige keer alleen dagopname. Je krijgt ook je medicatie op tijd enzo, ook tijdens de nacht. 
    Ze werken daar niet met drains. 

    Ik zou iig lekker warme sokken meenemen en een lang snoer voor je telefoon, haha stopcontact is wat ver weg en altijd koude kakken na narcose. 
    Oordoppen voor te slapen (denk dat ze die daar ook wel hebben) en ook muziekoordopjes. 
    Ik had ook mijn eigen waterfles meegenomen, wel fijn, want ik drink veel en anders moet je 100 keer opstaan. 
    En opstaan is niet leuk na de operatie 🙈

    Ik zou een kussentje en wat te eten en drinken mee laten nemen door degene die je komt ophalen, voor de terugweg in de auto.

     

    Heel maar dan ook heel veel succes morgen! En mocht je morgenochtend nog wat willen weten, ik ben meestal wel vroeg wakker 😉

     

    Xx

  16. @Ettenna Goodmorning!
    Hahaha wat lekker!!! 🥳🥳

    Ik ben zondag voor het eerst echt stevig aangeschoten geweest haha! 
    Oehhh dat een goeie, ik heb alleen een po bh gedragen. Denk dat je tijdens het slapen, zeker als je plat ligt, het beste eentje neemt die van alle kanten de borst een beetje op zijn plek houdt. Ook aan de bovenkant. 
    Heel veel vrouwen dragen de Anita extreme active. Ik draag het liefst de carefix ava, geeft minder steun dan de Anita maar wel compressie. 
    Heeft Nio geen merken/modellen genoemd? Anders zou ik het eerst even aan hem vragen welk model het beste is voor jou   

  17. Jaaah dankjewel! Komt ook wel

    weer goed hoor. Weekje meer of minder sporten maakt natuurlijk ook niet uit. Ik kan idd maar een keer goed genezen. 

    Haha ben alleen niet zo’n stilzitter en ook niet de meest geduldige persoon. Goede oefening voor mezelf wel dit 🤦🏽‍♀️😆

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.