Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Dhc158

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

165 profielweergaven
 1. Dhc158

  Onzekerheid na 11 dagen po

  @Jolene Ik zie het! Zien er netjes uit! maar ik zei een paar dagen terug al tegen je of je geen borstband nodig had omdat ze hoog zaten! misschien kan dat nog steeds ? heb je overleg met pc gehad? hahahaaha jaaaaa roze geweldig morgen zitten we op de helft, 3 weken! word wel tijd dat ik dan eens ga auto rijden he :p mijn borsten voel ik aan de zijkant dan heb ik double aan zijkant :-)
 2. Dhc158

  Onzekerheid na 11 dagen po

  @Jolene whaaaaa fluffy hoes briljant! Ga ik ook doen ik durf niet te rijden stom he! wowwwww wat herkenbaar wat leuk!!!! althans niet van de pijn natuurlijk maar dat veel hetzelfde probleem hebben hahaha als ik een bh aan heb zit ie perfect en uur later moet ie uit :-) huh meen je? wat is double trouble? klinkt ernstig? hopelijk niet!!
 3. Dhc158

  Voorstellen

  @Mama01 zelf ook steeds dichterbij he! weet je al welke inhoud t gaat worden en heb je al een “voor” foto in een album?
 4. Dhc158

  Voorstellen

  @Mama01 lief van je! nee nog niet echt hahaha zie wel dat de vorm beetje veranderd maar bij Mn vorige duurde het ook een tijdje voor ik blij was... Altijd even schrikken als je wat nieuws hebt en als t dan misvormd is door vocht helemaal vandaag op controle geweest en zij keek er dwars door heen en is tevreden hoe t eruit zag Alleen verwacht wel dat t vocht nog 6 weken kan duren gezien de hoeveelheid... borstkas zat ook vol.. Mn buik etc maar zie ook wel vooruitgang hoor, alleen t kan me niet snel genoeg gaan en daar moet ik nog ff Mn draai in vinden :-)
 5. Dhc158

  Snijdend gevoel litteken (+foto’s)

  @Del93 dan zeggen ze toch allemaal wat anders... gek eigenlijk he oh das wel fijn! Mazzelaar :p heb jij ook een album?
 6. Dhc158

  Snijdend gevoel litteken (+foto’s)

  @Del93 oh meen je? ik dan mijn wond zelf niet zien in de spiegel das wel jammer heb gevraagd wanneer ik litteken mag insmeren maar moest nog wel 4 weken wachten hadden ze daar verder wat over gezegd bij jou? hoe voel jij je nu met de hitte? ik ben vaak duizelig als ik lang loop berken je dat?
 7. Dhc158

  Snijdend gevoel litteken (+foto’s)

  @Del93 meid je wonden zien er prachtig uit!! veel rustiger dan mijne al hoor ik vond t heerlijk dat ze eraf gingen maar je voelt je idd wel kwetsbaar dus snap wat je bedoelde dit is mijne ... dan mag jij toch niet klagen he hihi ik zit wel vol vocht nog en ze verwacht een week of 6 nog... maar verder alles perfect!
 8. Dhc158

  Snijdend gevoel litteken (+foto’s)

  @Del93 nee meen je? daar ben ik dus ook bang voor haha maar het irriteert heel erg onder Mn borst dus ben echt benieuwd zo bang dat t lelijk is of kapot gaat door t gewicht 12;15 moet ik.. benieuwd wat ze ervan zeggen, ook heel veel vocht in de borst zo blij als we maandje verder zijn hahaha
 9. Dhc158

  Voorstellen

  @Del93 natuurlijk! Ik ga je toevoegen! heb jij ook een album? zag je bericht nu pas sorry!
 10. Dhc158

  Snijdend gevoel litteken (+foto’s)

  @Del93 whaaaa wat stom gisteren heb je t geplaatst dus idd! grappig !!! Bij jou is de pleister dus op tijd gedaan ;-)
 11. Dhc158

  Snijdend gevoel litteken (+foto’s)

  @Del93 blij te horen dat het erbij hoort... ik heb het ook sinds vanmiddag die steken ben 18 dagen po dus beetje soort gelijk morgen pas Mn pleister eraf en hoop zelfs dat t zo mooi als jouwe eruit ziet! vind het niet verontrustend hoor mooie wond en heelt goed
 12. Dhc158

  Voorstellen

  @Jaimy2018 oh meen je haha ik ben 1.70 en jij? heb jij al album? ik zal je toevoegen De vorm is nog niet helemaal wat t wezen moet dus schrik niet haha
 13. Dhc158

  Voorstellen

  @Mama01 heb er nog wat geplaatst ze zijn zo misvormd door het vocht maar gaat goed komen zal idd vaker foto’s maken ja klopt ik heb Mn man fijn dat je zusje komt ! Extra hulp is zeker fijn hoor en veel met je buikspieren doen hahaha wist geeneens dat ik ze had
 14. @halootjes ik had toevallig net een verhaal getypt naar iemand anders beetje soort gelijk ik kopiër en plak even... misschien heb je er wat aan :-) Ik herken je verhaal en probleem ik had hetzelfde probleem en was Mn theezakjes zat ik was alleen te bang voor een lift... slechte verhalen, nog meer littekens etc heb gekozen voor opvullen van Mn huid moest wel een mega prothese in 800cc ik ben stevig gebouwd (nog wel) en inmiddels net coor operatie 10 kg afgevallen ... en wil naar de 60 ben van mening dat ik me rot schrik soms van t formaat en ze hangen nog steeds wel maar zijn nu tenminste vol! ik vond zelf mooier dat ze wat hangen dan rechtop staan en net is of ze erop geplakt zijn das leuk als je 20 bent :-) maar goed t blijven mega grote mij ben 2 weken nu na Mn operatie dus zal nog veel afnemen maar nu 80 f/g denk dat je voor jezelf moet afvragen hoe onzeker je daadwerkelijk bent ik ben 33 en wou nog wel graag vol hebben dus koos voor hang en vol :-) maar blijft lastig !
 15. @Robijntje02 ik herken je verhaal en probleem ik had hetzelfde probleem en was Mn theezakjes zat ik was alleen te bang voor een lift... slechte verhalen, nog meer littekens etc heb gekozen voor opvullen van Mn huid moest wel een mega prothese in 800cc ik ben stevig gebouwd (nog wel) en inmiddels net coor operatie 10 kg afgevallen ... en wil naar de 60 ben van mening dat ik me rot schrik soms van t formaat en ze hangen nog steeds wel maar zijn nu tenminste vol! ik vond zelf mooier dat ze wat hangen dan rechtop staan en net is of ze erop geplakt zijn das leuk als je 20 bent :-) maar goed t blijven mega grote mij ben 2 weken nu na Mn operatie dus zal nog veel afnemen maar nu 80 f/g denk dat je voor jezelf moet afvragen hoe onzeker je daadwerkelijk bent ik ben 33 en wou nog wel graag vol hebben dus koos voor hang en vol :-) maar blijft lastig !
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×