Jadorke

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jadorke

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oost- Vlaanderen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Bo-anne ik kan uw gevoel aanvoelen, ik ben eigenlijk blij dat ik dit hier tegen kom zonder een lifting, want was een beetje bang zou niet graag die tepels wilen verplaats hebben, en je moet zeker die fotos eens gaan bekijken hoe mooi die zijn bij sillycoon !
 2. @Sillycoonik heb het gevonden, die zijn heel mooi , bijna niet te geloven dat dit van een B komt he waauuuw, en dat is een F dan bij jou? IK zou een D willen want ik ben iets breder dan jou en misschien wordt een F me te groot.
 3. Dit doet me goed om zoiets te lezen, en zeer herkenbaar dat plat liggen op de matras pfff. Ik kijk er al naar uit. Ik probeer dat album te vinden via uw uitleg dus ik moet op uw naam klikken (profiel)?dank u om me toe te laten .
 4. Hoi ik ben er ook benieuwd naar, ik heb ook een lege hangende B en was aan het denken om naar een D te gaan. Ik ben pas nieuw op het forum, hoe geraak ik naar een album? en hoe gaat het met jou genezing ondertussen?
 5. Hoi allemaal, net als jullie ben ik opzoek naar informatie en vooral naar nieuwe borsten Ik ben moeder van 2 tieners, Ik ben woonachtig in Oost vlaanderen en ben opzoek naar een chirurg en een ziekenhuis die aan borstvergroting doet. ook zoek ik dames die zowat rond mijn leeftijd zijn eind de 40 , om informatie te winnen hoe het bij hen is gesteld als je u borsten laat vergroten op deze leeftijd :-) De nazorg en vooral de grote steun die hier wel zal te vinden zijn :-) Zo de voorstelling is rond, ik kan beginnen aan het lezen tot binnenkort