Ga naar inhoud

Kleintje25

Leden
  • Aantal items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kleintje25

  1. @Bloemmetje Ja de pc weet het altijd het beste wat mooi staat bij iemand. Dus zou dan inderdaad daar naar luisteren. :) Haha ik snap je. Ik heb zelf ook hele aanwezige billen en wil het inderdaad ook meer in verhouding hebben. Ik ben heel benieuwd hoeveel ze er uiteindelijk in gaan doen! Over dr. Peters heb ik wel al veel gehoord en een paar youtube filmpjes van hem gezien. Spannend! 

     

    Ik word zelf 20 juli geopereerd door dr. Van der Weij in Boerhaave in Amsterdam. Ik krijg ronde protheses Mentor cohesive II, voor de spier, 325 cc. Over precies 2 weken dus al bedenk ik me nu. Wow! :P 5 september is voor jou gelukkig ook al snel!

  2. Hi Bloemmetje,

     

    Ik ben qua afmetingen vergelijkbaar: 1,58 m en 55 kilo. Ik ben wel aanzienlijk smaller van boven in vergelijking met mijn onderlichaam. Ik wil graag wel grotere boobies, het hoeft niet per se heel natuurlijk te zijn (ik ga ook voor rond ipv anatomisch), maar ik wil geen maatje meloen bij mijn postuur. :P De pc raadde mij 300 cc aan voor de spier, en omdat ik graag het maximale wilde dat erin kon krijg ik nu 325 cc. Groter dan dit zou een risico geven dat je de randen van de protheses gaat zien. 

     

    Het verschilt natuurlijk super erg per persoon en vooral de breedte van je borstkas en of het voor/achter de spier komt. Ik vond wel bij mijn pasfoto's dat de 325 cc er al best wel groot uit zag haha! Voor mij zou 400 of groter dus best extreem zijn op mijn kleine lichaam. Ik weet niet hoe smal jij van boven bent? En weet je al of je rond/anatomisch en voor/achter de spier neemt? Dat zijn natuurlijk allemaal dingetjes die meespelen. Ik ben benieuwd wat uiteindelijk je keuze gaat zijn! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.