Ga naar inhoud

Lieselotje

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lieselotje

  1. Het is nog wat vroeg om conclusies te trekken, maar dit is ondeetussen de derde keer dat ik geopereerd ben aan mijn borsten en ik zie het telkens weer gebeuren. Zelfs in de loop van de volgende maanden werd die afstand steeds groter.

    Na de eerste operatie zat het litteken een dikke  2-3cm boven de borstplooi na 6 maanden. Mijn tepels stonden ook te hoog.

    Na de tweede operatie zo'n 1,5 cm na 6 maanden. De tepels stonden een klein beetje hoger. Maar dat was nog ok volgens de pc.

    Ik begin me er echt op te focussen. 😔

    Ik heb nu bij de derde keer een ADM laten plaatsen. Een matje van varkenshuid, die het doorzakken moet voorkomen en die ook de voelbare rimpels wat zou moeten camoufleren.

     

  2. Hoi allemaal,

    Ik vraag mezelf af of het normaal is dat het litteken in de borstplooi na verloop van tijd naar boven schuift richting onderpool.

    Ik heb al eens een bottoming out gehad en ik ben uiteraard bang om dit opnieuw te krijgen.

    Vlak na de operatie zat het litteken mooi in de plooi, maar na verloop van tijd schuift die omhoog richting onderpool.

    Is dit bij jullie ook? Ondertussen (na 4 weken Po) is het litteken aan mijn rechter borst 0,5cm opgeschoven.

  3. Dat ziet er pijnlijk uit. Waarschijnlijk ontstoken en dan zal je aan de antibiotica moeten.

     

    Ik ben 2x geopereerd aan mijn borsten.

    Bij de eerste borstvergroting zijn mijn implantaten gaan zakken, waardoor de tepels te hoog kwamen te zitten.

    Bij de tweede operatie hebben ze het weefsel aan de ribben vastgemaakt tegen het doorzakken. Echter na die tweede operatie zijn ze opnieuw gezakt. Wel veel minder dan de eerste keer en dus ook weinig zichtbaar. Al zie je het wel aan het litteken in de borstplooi die niet meer in de borstplooi zit.

     

    Bij beide operaties had ik ook vooral pijn aan de ribben.

    Volgens de dokter door de grootte van de implantaten, die dan meer druk geven op de borstkas. Ik ben van nog geen A-cup naar 80D gegaan met Natrelle/Allergan anatomisch MM400cc. 

    De pijn bij het hechten aan de ribben was bij mij eigenlijk te vergelijken met de pijn bij de eerste BV. De PC zei dat de pijn pittiger zou zijn die tweede keer, maar dat was in mijn geval toch niet.

     

    Spoedig herstel gewenst!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.