Lieselotje

Gold Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lieselotje

Recent Profile Visitors

323 profile views
  1. Dit vind ik zo erg voor je. ? Ik snap dat het confronterend is. Zo lang op moeten wachten en dan dit. Langs de andere kant gaat je gezondheid voor. Laat die tranen maar lopen. Het kan soms deugd doen. Het komt allemaal wel goed. Veel moed!
  2. Dat is inderdaad geen goed nieuws. ? Langs de andere kant kan je hier niet mee blijven lopen natuurlijk. Beter snel actie ondernemen.
  3. Dat ziet er pijnlijk uit. Waarschijnlijk ontstoken en dan zal je aan de antibiotica moeten. Ik ben 2x geopereerd aan mijn borsten. Bij de eerste borstvergroting zijn mijn implantaten gaan zakken, waardoor de tepels te hoog kwamen te zitten. Bij de tweede operatie hebben ze het weefsel aan de ribben vastgemaakt tegen het doorzakken. Echter na die tweede operatie zijn ze opnieuw gezakt. Wel veel minder dan de eerste keer en dus ook weinig zichtbaar. Al zie je het wel aan het litteken in de borstplooi die niet meer in de borstplooi zit. Bij beide operaties had ik ook vooral pijn aan de ribben. Volgens de dokter door de grootte van de implantaten, die dan meer druk geven op de borstkas. Ik ben van nog geen A-cup naar 80D gegaan met Natrelle/Allergan anatomisch MM400cc. De pijn bij het hechten aan de ribben was bij mij eigenlijk te vergelijken met de pijn bij de eerste BV. De PC zei dat de pijn pittiger zou zijn die tweede keer, maar dat was in mijn geval toch niet. Spoedig herstel gewenst!
  4. Hoi allemaal, Ook ik lees hier al een tijdje mee. :-) Ik ben 36 jaar en heb complexen over mijn te kleine borsten. Ik ben 1.84m, weeg 72kg en heb maar cupmaat 80Aa. Jaren heb ik lopen twijfelen over een borstvergroting tot ik een paar weken geleden heb beslist om de koe bij de horens te vatten. Op 23/06/2018 heb ik mijn eerste consult. Ik kijk er naar uit om hier ervaringen te lezen en ervaringen te kunnen delen met andere forumleden.