Ga naar inhoud

Rebexterke

Leden
  • Aantal items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rebexterke

  1. Ik denk dat ze ook weer zullen gaan hangen. 

    Maar zag zo op tegen een lift

    Mijn pc heeft met wel meteen een mooie prijs gemaakt omdat ik al heel snel zei ik niet tevreden was. 

    Ik had wel niet naar hem geluisterd de eerste keer . Hij zei dat ik 750 cc kon gebruiken

    Maar ik heb dat afgeslaan.

    Na 825 cc ( na 8 maanden ) 

    Deze keer had ik 925 cc willen nemen . Maar durfde weer niet. ( Stomstomstom)

    Ik vind handborsten niet lelijk eerlijk gezegd ... 

    Maar ben een uitzondering ;)

    De eerste keer had de pc wel een tepellift gedaan. Halve maan lift . 

  2. 21 uur geleden, Goudlokje82 zei:

    Ik heb niet echt last gehad van de narcose, behalve dat alles langs me heen ging. Gelukkig geen misselijkheid!

     

    @Rebexterke wat fijn dat je je zo goed voelt. Ik voel me zeker beter dan gisteren. Maar ik lig nog lekker in bed. Ik wandel soms wat rond en straks even naar beneden. Ik merk wel dat het soms even snel minder gaat. 2 stapjes vooruit, 1 stapje terug. Het doet ook best zeer soms, ineens. Ik probeer nu alleen met paracetamol de dag door te komen. Ik las de bijsluiter van de andere pillen en werd niet blij ?.

     

    maarja, ik moet niet vergeten dat ik ook een lipo heb gehad, ik zit helemaal ingesnoerd in elastiek en het drukt overal. 

     

    Dat die zeurende pijn van die spier kan komen klinkt logisch. Ik merk dat ik soms even denk “wat heb ik gedaan!?!?” Het schommelt allemaal nogal kwa emoties en pijn. 

     

    39 minuten geleden, Mrs Doubt zei:

    Hoi2,

    Hier een wat verlaat verslagje;

     

    Donderdag 18 april was ik aan de beurt. 07.30u moest ik me melden bij in Diakonnessenhuis in Zeist.

    Ik was heel relaxed toen nog. Mijn man en een vriendin waren mee.

    Ik werd gestuurd naar een kamer, waar een blauw ziekenhuis jurkje op een bed voor me klaar stond. Het werd mij gevraagd die meteen aan te trekken, en aan mijn supporters werd vriendelijk gevraagd of ze wilden vertrekken.

     

    Op het moment dat zij mijn kamer moesten verlaten, werd ik opeens heeeeel erg zenuwachtig.

    Ik had gelukkig muziek mee (koptelefoon en mn telefoon) en ben maar meteen gaan proberen te relaxen. Paar minuutjes later kwam er een verpleegster die mij de pre-medicatie kwam geven zoals zij dat noemde. Pijnstillers die je alvast vooraf krijgt.

     

    Ingenomen, en weer terug in bed gekropen met mijn muziek.

     

    Rond 9.00u werd ik gehaald, en naar de voorbereidingsruimte gereden. Daar zag ik Dhr. Luijendijk. Die tekende mij af. Vroeg mij nog of ik voorkeur had voor 300cc of 330cc (afgesproken was dat hij tijdens de operatie zou gaan kijken welke het beste bij me zou uitpakken), maar dan kon ik hem geen antwoord op geven. Enige wat ik zei: Als het maar mooi wordt ?

     

    Na het tekenen werd de infuus op mijn hand-ader gekoppeld door de anesthesist.

    Vrijwel direct werd ik gereden naar de O.K.

     

    Daar binnen liet ik nog even een traantje omdat ik zo’n besef momentje had van: Wat doe ik mezelf toch allemaal aan?!

     

    Ik weet niet precies hoelaat ik de O.K weer uit was, maar ik was wel echt mega suf van de narcose en morfine.

    Niet negatief hoor. Ik was alleen ontzettend moe, en ik kon die slaap eigenlijk wel heel goed gebruiken na een aantal moeizame nachten afgelopen week.

     

    Mijn vriendin zei dat ze in eerste instantie waren gebeld dat ze mij om 11.00u weer mochten ophalen. En toen ze er 11.00u waren, de verpleegster zei, Sorry maar het wordt toch 13.30u, ze is te suf.

     

    Anyway, ik werd wakker rond 13.00u. Het eerste wat ik niet durfde te doen is kijken.

    Ja heel gek misschien. Maar mijn allergrootste angst is toch altijd wel geweest dat ze niet mooier zouden worden door de operatie. Dit omdat ik tubulaire borsten heb, en dat de operatie iets lastiger maakt.

    Ik miste een hoop onderplooi, en de bedoeling van de operatie is dat deze dus gemaakt zou worden bij mij. Het hoefde allemaal niet groot en sexy. Ik wilde gewoon graag “normale borsten”.

     

    Of dat nou uiteindelijk gelukt is, weet ik nog steeds niet. Want ik heb nog steeds niet durven te kijken.

     

    Ik wilde gister eigenlijk douchen, maar heb het toch maar gewoon met een washandje gedaan, en mezelf overal gelapt. Ik voel me ergens toch nog wat suf, en was een beetje bang dat de douche dat zou verergeren. Daarbij kwam ook de angst dat ik mn bh moet uittrekken?, en dan geconfronteerd wordt met hoe het eruit is komen te zien. Stom he? Kan er niks aan doen.

     

    Mijn man had gister een rolstoel gehuurd, zodat ik wel ff lekker van het weer kon genieten. We hebben een hond, dus konden we alsnog met zn 4en de hond uitlaten. Dat was erg fijn?.

     

    Wat betreft pijn: Tja, heftig wel hoor. Als de plaatsing vóór de spier was geweest (ipv dual plane), had ik geheid minder last gehad, want het enige waar ik last van heb zijn mijn spieren. Vannacht heeft er een hoop vochtophoping bovenin mn borst plaatsgevonden wat ik nu heel erg voel (links erger dan rechts). Verder voel ik aan de zijkanten van mijn lijf ook een hoop vocht.

     

    Het omdraaien in bed gaat zeer moeizaam. Het liefst heb ik dat mijn man mij 24/7 helpt, maar dat gaat ook niet. Moest vanmorgen naar de wc, maar die vochtophoping in mijn linkerborst, beperkt me nóg meer in het bewegen waardoor ik er vanmorgen nóg meer moeite mee had op zelf op te staan.

    Ik roepen naar mijn man die al beneden was. Die hoorde mij niet. Ik wilde hem bellen, maar mijn telefoon lag te ver bij me vandaan, bleghh…ik had het vanmorgen echt even gehad met alles.

     

    Uiteindelijk toch op eigen kracht de wc kunnen bereiken, vraag niet hoe?, maar goed.

     

    Tot zover mijn verslag.

     

    Hoe was het bij jullie? @Steefjew @Rebexterke

     

    @Mevrouw1987 hier mijn verslagje ?

    heyhey

    ik ben afgelopen woensdag geopereerd (wissel van 550cc naar 825cc) klinkt enorm maar bij mij komt het niet overeen als bij andere dames door ingedeukte ribben) heb trouwens maar een paar maanden de 550cc gehad, ik wist al vanaf de 2de dag dat ik niet tevreden was met de 550cc

    maar goed, dus woensdag na de oppperatie niet misselijk, geen pijn maar enorm suf!

    dat was dan eergisteren over gelukkig, eigenlijk heb ik NERGENS last van, het lijkt alsof er niets gedaan is...

    alleen die angsten he, wat als ik plots een ontsteking krijg, wat als de wondjes niet goed genezen, wat als ik iets misdoe omdat ik geen pijn heb , hoe hou ik dit nog 6 weken uit!!

    ik weet dat ik me de vorige keer zo stijf gehouden heb dat ik net daardoor last ben beginnen krijgen aan mijn nek enzo

    ik durfde echt niets meer, nu heb ik mezelf voorgenomen van normaal te doen, maar ja is makkelijk gezegd als je ook van niets last hebt

    zelfs vocht hou ik niet op,gaat het TE goed vraag ik me dan af :(

    ik heb mijn kwaaltjes van vorige keer erbij genomen :

    dag 4 5 en 6 waren toen emotioneel de hel, maar dag 8 was alles beter! 

    ik durf me ook niet douchen, maar ik zie er niet uit... maar ik weet nog dat het douchen vorige keer vreselijk was, ik stond zo te beven 

    leuk dat we elkaar wat kunnen up to date houden ;) 

    tot straks?  xxx

  3. ok , hier mijn heel kort verhaal  (voor de 200ste keer :))

    3 verschillende pc zeiden lift en vergroting, de 4de zei dat het ging lukken met enkel een groot volume erin (500cc) en achter de spier, mijn man is niet akkoord, hij zegt dat er veel gaat aanhangen, wij samen naar de pc, oh ja zegt die, we doen het voor de spier...

    jama zegt mijn man, gaat het wel mooi zijn,

    tja zegt de pc, als ze mijn dochter was zou ik lift en minder volume aanraden, ik en mijn man kijken elkaar aan, en willen nog even bespreken, de pc laat ons alleen mzt zijn assistent en zegt luidop tegen hemzel, dit is een straatje zonder einde!!! wat ik dus wel had gehoord!

    22 augustus staat mn opp vast en nu zijn ze tot en met 20 aug in verlof!!

    ik weet het dus echt niet meer! maar heb al helemaal geen vertrouwen meer, maar ja heb wel een voorschot betaald!

    dus stel dat we die dag niet waren geweest of mijn man hem er geen andere vragen had bij gesteld...was het al volledig misgegaan... ??

    kan je mijn fotos ook zien? grts x

  4. ik weet niet hoe ik fotos toevoeg aan mijn album,  maar ze staan bij mijn about me...(denkik)

    ik heb mijn opp 22 aug en lig helemaal in de knoop door heel veel anti niet borstlift en krijg niemand meer vast omdat ze in verlof zijn tot der dag voor mijn opp

    iedreen zegt dat ik een lift nodig heb...dat je er anders spijt van krijgt omdat ze binnen 2 jaar toch weer helemaal gaan hangen, ik vind het niets dat ze hangen, ik vind het erger dat mijn tepels naar beneden wijzen, en ik ben bang dat er een prothese gaat komen met daar  een stuk vel en tepel onderaan, ik had mssn deze pc nooit mogen geloven  en doen wat alle andere pc's me hadden gezegd...koppig van me en nu zit ik met de gebakken peren

     

  5. 8 uur geleden zei Vinorosso:

    Wat ben je van plan om te gaan doen? Heb je ergens al een topic over jezelf?

    wat is een topic?

    ik heb mijn heel verhaal geschreven op mijn profiel

    hij had eerst gezegd achter de spier en nu zou het voor de spier worden... 500 cc voor de spier en mssn tepelcorectie

    en ik wil liever geen lift omdat ik geen hoge ronde borsten wil...ik wil gewoon mooie volle borsten....zoals de jouwe er nu uitzien : maar ja, je borsten waren ervoor ook al goed vind ik , dus mag ik me wel met jou vergelijken

  6. 1 minuut geleden zei Vinorosso:

    Hey, ja ik ben erg tevreden met het resultaat. Al denk ik wel aan mijn prothesewissel over 15 jaar van... zal ik het dan weer zo doen?  Ik zou dan wel meer de optie van een lift overwegen ja. 

    Succes met je keuze. Als je meer vragen hebt dan laat maar weten!

     

    heb je foto’s?

    Ja ik heb foto's op mijn profiel alsook een hele uitleg maar ik snap niet waarom jullie die niet kunnen zien... Ik begrijp nog niet zo veel van deze site blijkbaar. Heb je ook foto's?

  7. Op donderdag 1 maart 2018 om 15:00 zei Vinorosso:

    Hey allemaal ^_^,

     

    Zijn er dames hier die voorheen ook hangborsten hadden en dit enkel hebben laten vergroten? Ik ben al op consult geweest en de chirurg zei dat een borstvergroting prima gaat maar hij liet ook af en toe het woord borstlift vallen. Hij gaf aan dat mijn tepels op dezelfde hoogte blijven, dat enkel het volume groter wordt (logisch natuurlijk). Maar ik wil niet dat ik alleen maar grotere hangers krijg. :ph34r: Snappen jullie? Ik wil juist boven wat meer volume krijgen. Daarom heeft hij ook wel high profile aangeraden.

    Verder raadde hij 380 aan maar heb zelf voor 330 gekozen omdat ik geen te grote borsten wil.

     

    Heeft iemand een album waar ik kan/mag kijken voor jullie resultaten?:blush:

     

    Dank alvast! :D

     

    Ik voeg een foto bij van mijn situatie nu

    voorsituatie.png

    hallo! ben je nog steeds tevreden dat je geen lift hebt genomen? bij mijn is het 22 aug zo ver en hoop op hetzelfde resultaat als jou uit te komen alleen hangen mijn borsten veel meer door denkik!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.