Ga naar inhoud

Linsjeeee1991

Leden
  • Aantal items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Linsjeeee1991

  1. 8 minuten geleden, beblessed zei:

    Hoi dames,

     

    Weer een weekje verder.

    Gaat steeds beter, eigenlijk geen pijn meer alleen vervelend.

     

    Tepels zijn regelmatig gevoelig en de littekens steken af en toe nog.

    Korstjes zijn ook bijna helemaal weg.

     

    Ik had gister een paar verschillende maten bh's besteld om te passen op welke maat ik zit. Weet dat het nog iets te vroeg is want ze zijn nog niet zacht ofzo maar was gewoon benieuwd.

     

    En jeetjemineetje wat een cupmaten haha 75E zat al half op mn tepels dus werd hem niet, 75F zat al beter maar twijfel nog (deze zat ook iets onder de borstplooi, misschien om dat ze nog zo rond zijn?)  en 75G zat perfect!! Nou ja perfect... idee dat er wel een heel grote beugel in zit, maar ben dat ook niet gewend.

     

    Ik zal 2 foto's met de bh's aan in mijn album zetten. Misschien kunnen jullie meekijken om te zien of ze goed zitten?

     

    Wat fijn dat je je steeds beter gaat voelen! Mag ik meekijken in jouw album? Ik ben volgende week woensdag aan de beurt. 

  2. 20 uur geleden zei Adnil:

    Vandaag bij Veldhoven geweest bij Dr Wijnberg.  En nu weet ik het helemaal niet meer! Ik vond de kliniek prettig en het verhaal helder. Ik ben te spreken over de chirurg.  Een beetje een bijzondere man die grapjes maakt maar dat houdt het wel lekker luchtig. Hij gaf alleen aan dat hij bij mij max 245 cc plaatst. En hij wil 215cc standby voor  als het niet past. Hij adviseert anatomisch voor de spier. Op zich is mijn wens ook een mooi natuurlijk ogende borst maar had toch wel graag minimaal een c cup en weet niet of ik dat hiermee ga redden. Dr Wijnberg zegt dat groter niet past. Ik heb ook straie op mijn borsten dat kan erger worden als ik vergroot.  Hoe groter hoe erger.  Manlief is in de gloria. Die wilt niet zo groot.  Maar ik weet het niet.  Ga ik hiermee gewoon mooie borsten krijgen? Of ga ik ze te klein vinden? Moet ik toch nog maar nog een ander? Maar geloof ik dat advirs dan wel als die er meer in willen stoppen? Het moet vooral mooi worden. Ik weet het niet meer :(

    Zeker lastig... vooral als je zelf ook in maat in gedachten hebt...

    Ik zal als ik jou was gewoon nog een aantal consults inplannen bij andere klinieken en kijken wat hun ervan zeggen?

  3. Op 19-9-2018 om 22:11 zei Adnil:

    Hallo,

     

    Ik lees al een aardige poos (met tussenpozen) mee op dit forum. Na lang twijfelen heb ik nu echt de knoop doorgehakt. Ik wil mijn borsten laten vergroten.

     

    Ik ben 38 jaar en moeder van twee kinderen. Ik ben vrij laat gaan puberen en kreeg ook laat borsten. Ik was super blij toen ik op mijn 15 eindelijk mijn eerste bh (AA 65), kon kopen. Ik baalde er dan ook verschrikkelijk van dat het daarna niet veel groter meer werd.  Ik bleef steken bij 70 A. Ik heb daar behoorlijk mee gezeten. Op een gegeven moment heb ik dat een plek weten te geven en mijn lijf leren accepteren. 

     

    Tijdens mijn zwangerschappen kon ik even genieten van "echte borsten". Beetje jammer dat die buik dan voorbij die borsten steekt. Inmiddels zijn mijn borsten niet alleen klein maar ook leeg. Met dank aan het groeien en krimpen tijdens de zwangerschappen en borstvoeding. Het feit dat ik vorig jaar z'on 13 kg af ben afgevallen heeft ze ook geen goed gedaan. 

     

    Ik had tot vorig jaar nooit een borstvergroting overwogen omdat ik dacht dat het onbetaalbaar was. Ook dacht ik dat je elke 10 jaar opnieuw onder het mes moest. Toen iemand in mijn omgeving vertelde dat ze haar borsten ging laten vergroten heb ik haar het hemd van heet lijf gevraagd. Ik ben gaan Googelen en onder andere hier terecht gekomen. Toen zag ik het voor het eerst als een serieuze optie.

     

    Inmiddels ben ik er over uit dat ik het echt wil. Wat ik wel heel spannend vind is wat mijn man van het resultaat zal vinden. Hij steunt mij, maar staat niet te springen. Hij vind mijn borsten mooi zoals ze zijn. Hij weet hoe belangrijk dit voor mij is en staat gelukkig wel achter mij. Hij is wel super kritisch. Maar dat is natuurlijk alleen maar goed. Ik ben al bij Diana Gabriels op consult geweest. Mijn ervaring sluit redelijk aan bij de verhalen die ik hier las. Ik ga dan ook verder kijken. Ik heb interesse in Heyendaal en Veldhoven. Vooral omdat ik daar zoveel positieve verhalen over lees. Ik vind alleen de foto's die ik bij Heyendaal op de site zie niet zo mooi. Waardoor ik weer twijfel. Pff wat een toestand! Ik ben dan ook erg benieuwd naar nog meer verhalen over Heyendaal en Veldhoven. En dan vooral over het resultaat. Ik wil graag natuurlijk ogende borsten. Niet te groot (een ruime C of een beschaafde D lijkt mij wel wat) maar wel mooi vol. Volgens Diana heb ik minimaal 350CC nodig om mijn borsten op te vullen. 

    Hoi Adnil,

     

    ik ben in april op consult geweest bij Frans, ik donderdag ga ik terug voor een 2e consult om nogmaals te passen.

    Ik ben 12 kilo afgevallen, en heb een zoontje van bijna 3, dus er is aardig wat volume uit mijn borsten zeg maar ;)

     

    Frans is de enige waar ik ben geweest voor een consult, alles voelde goed en ik ken veel meiden in mijn omgeving die ook bij Frans zijn geweest en die echt tevreden zijn.

     

    Mij is de vorige keer op het consult 450cc geadviseerd, maar op de een of andere manier ben ik toch bang dat dit niet voldoende zal zijn, vandaar dat ik donderdag weer terug ga.

     

    Mijn operatiedatum staat als optie vast op 5 december, en donderdag leg ik dat ook gelijk vast.

     

    Hier kan je ook zeer zeker veel foto's vinden van het werk van Frans :rolleyes:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.